Amikor az exeimet elkísértem a nőgyógyászhoz mindig felizgatott, hogy mi lehet bent. Pláne ha várni kellett és láttam hogy más nők mennek be sorban.
Több alkalommal voltunk bent együtt, gyönyörű látvány,széttárt lábakkal egy szexi Nő,2 alkalommal teljesen meztelenül.
Több dokit zavar ha bent van a párja és többön látszódott, hogy tetszik neki a látvány/érzés. (Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 07. 30. kedd 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 06:29
Több dokit zavar ha bent van a párja és többön látszódott, hogy tetszik neki a látvány/érzés. (Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 07. 30. kedd 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Amikor az exeimet elkísértem a nőgyógyászhoz mindig felizgatott, hogy mi lehet bent. Pláne ha várni kellett és láttam hogy más nők mennek be sorban.
Nekem volt olyan amikor észrevettem, hogy élvezi a doktor úr, hogy ez a szakmája...
Én mikor párom terhes volt, akkor mentem vele a nőgyógyászhoz, mármint be a rendelőbe. Nő volt a nőgyógyász, így nem olyan izgi mintha fickó lett volna. De azért a széttárt láb, a furcsa szerszám elég hosszú amit betett neki, uhhh...
Egy barátnőmnek(csinos-szexi) volt egy abortusza, miután a férfi ápoló bekisérte, levetkőzve,felfeküdt és a szétrakott lábai között 4 doki állt….., el sem tudja képzelni mi történhetett az altatás után….
Mit reagált erre?
(Ez egy válasz doddo30 üzenetére (2024. 07. 30. kedd 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 10:57
Egy barátnőmnek(csinos-szexi) volt egy abortusza, miután a férfi ápoló bekisérte, levetkőzve,felfeküdt és a szétrakott lábai között 4 doki állt….., el sem tudja képzelni mi történhetett az altatás után….
Sziasztok!
Nagyon izgalmas mikor a nejem megy a nődokijához,már régóta oda jár olyan 70+ os a dokija!
Mindig combfixbe megy mert mondja így nem kell mezitláb mászkálni a vizsgáló szék és az ágy között.
És még tetejében van mikor teljesen szőrösen is megy!
Nagyon izgalmas mikor a nejem megy a nődokijához,már régóta oda jár olyan 70+ os a dokija!
Mindig combfixbe megy mert mondja így nem kell mezitláb mászkálni a vizsgáló szék és az ágy között.
És még tetejében van mikor teljesen szőrösen is megy!
Ugyanez a sztori volt nálunk is
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2020. 11. 23. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 23. hétfő 12:40
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2020. 11. 23. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a hölgyek tudnának erről nyilatkozni. Én speciel mindig álló fasszal voltam a váróban, amikor a párom ment rutin vizsgálatokra, terhességi vizsgálathoz. Amikor bementem az a hüvelyi ultrahang cuccot dugta be neki, mint egy vibrit, na engem az nagyon izgatott.
Feleségem szerint a férfi nőgyógyászok jobbak, mert jobban figyelnek, gyengedebbek. A nők túl durvák.
Nőhöz,főleg olyanhoz amelyik nemrég diplomàzott soha többé!

nagynekatalin77

Zaneta