ezen az oldalon mindenkinek (beleértve engem is) az agya helyén farok és pina van, tehát hiába is várod, hogy itt majd megváltjuk a világot...egyébként meg a faxom nem szokott felállni, mert nőből vagyok...ami pedig a szemethúnyást illeti, én afféle terézanya vagyok, tehát mellétrafáltál...
nem érdekel
"ezek a mai fiatalok" topic
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 14. csütörtök 17:07
Törölt felhasználó (29760)

de bevan rágva
csak tudnám miért ?

csak tudnám miért ?

de bevan rágva
csak tudnám miért ?

csak tudnám miért ?

hogy ők ne legyenek ilyenek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 14. csütörtök 17:04

ne legyél már ilyen! ez szexre kiéhezett emberek oldala, tele baszós-nyalós-szopós fórummal, ez tényleg nem ide való.
megnéztem és elrettentő, de majd úgy nevelem a gyerekeimet, hogy ő ne legyen ilyen, ennyit teszek én is ezért a világért.... többet is, de ez nem az a fórum..
megnéztem és elrettentő, de majd úgy nevelem a gyerekeimet, hogy ő ne legyen ilyen, ennyit teszek én is ezért a világért.... többet is, de ez nem az a fórum..
ne legyél már ilyen! ez szexre kiéhezett emberek oldala, tele baszós-nyalós-szopós fórummal, ez tényleg nem ide való.
igazad van abban, hogy ezek problémák, és világítsunk rá, és tegyünk is ellene, de ez egy szexoldal... ne itt
ok. pussz .... neked

...vagy "én, Tommyboy", e kis hamis *******ra/ba élvezNÉK!

Hát, tényleg: más lenne, ha a Tommy kiscicáját ennyien megb***NÁK.....
Nák...nék....nem mindegy :)))

egy jó kis házibuli

Én hagynám magam hamarabb szabadulnák

hát, IGEN

Változtatnák a hangulatodon.