Az előző kisire sikeredet.... (megnövesztettük...
)

Jön a tavasz :):)
Üdv: S
A mai hangulatom olyan gázos,hogy azt nem lehet képekbe önteni,egyszóval nincs rá kép,ja és nagyon útálom a hétfői napot,undoritó!
Ezt ismertem.
Áldott gyermekkor. :D
Áldott gyermekkor. :D

Húúú, nagyon ari

Vidámnak látszik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 13. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 13. hétfő 19:42

Törölt felhasználó (7767)

A recept tesztelője:

A recept tesztelője:
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 13. hétfő 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Kemény lehet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 11. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)

A páleszes oldalon találtam, gondoltam elfér egykis hangulatjavito itt is. Az Erdélyi Disputa fórumről való:
Bevezetőnek elárulom, hogy szílvapálinkát szílvából is lehet főzni, ha az ember erőst akarja.
Nálunk nagy kádakban erjesztik a szílvát, de nem fojtják-fedik le a tetejét, mert megvan az a jó tulajdonsága, hogy a felső rétege tökéletes szigetelővé válik, és nem hagyja elpárologni az erjedés következtében keletkező alkoholt. Jó lefödni akkor, ha egy szögekkel kivert végű rúddal néha-néha beledöfködünk a még ép szemeket szétroncsolandó, mert ilyenkor rést ütünk a védőrétegen, s bizony, míg újraképződik, hát elpárolog valamennyicske az értékes komponensből.
A kifőzés tudomány! Pálinkafőzdékben történik, először egy nagy rézüstben, állandó kevergetés közben melegítik a cefrét, amikoris a párologni kezdő alkohol faképnél hagyja a lustább vizet, egy spirál alakban göndörödő, állandó hűtést elszenvedő rézcsőben lecsapódik, mint folyadék, és szépen belecsurog a cső vége alá helyezett edénybe. Hogy mikor van kifőve, azt a pálinkafőző mester állapítja meg, s annyi!
Most a kifogott, egyszerfőzött pálinkát beleöntik a kisüstbe, amelyben lassú tűzön főzdögelgetik, így készül a valódi kisüsti, amely mennyei ízével előfutáraként szolgál gyomrunkban a finom kolbászos tojásrántottának.
Bevezetőnek elárulom, hogy szílvapálinkát szílvából is lehet főzni, ha az ember erőst akarja.
Nálunk nagy kádakban erjesztik a szílvát, de nem fojtják-fedik le a tetejét, mert megvan az a jó tulajdonsága, hogy a felső rétege tökéletes szigetelővé válik, és nem hagyja elpárologni az erjedés következtében keletkező alkoholt. Jó lefödni akkor, ha egy szögekkel kivert végű rúddal néha-néha beledöfködünk a még ép szemeket szétroncsolandó, mert ilyenkor rést ütünk a védőrétegen, s bizony, míg újraképződik, hát elpárolog valamennyicske az értékes komponensből.
A kifőzés tudomány! Pálinkafőzdékben történik, először egy nagy rézüstben, állandó kevergetés közben melegítik a cefrét, amikoris a párologni kezdő alkohol faképnél hagyja a lustább vizet, egy spirál alakban göndörödő, állandó hűtést elszenvedő rézcsőben lecsapódik, mint folyadék, és szépen belecsurog a cső vége alá helyezett edénybe. Hogy mikor van kifőve, azt a pálinkafőző mester állapítja meg, s annyi!
Most a kifogott, egyszerfőzött pálinkát beleöntik a kisüstbe, amelyben lassú tűzön főzdögelgetik, így készül a valódi kisüsti, amely mennyei ízével előfutáraként szolgál gyomrunkban a finom kolbászos tojásrántottának.
Apropo: pálesz:))
KLIKK IDE (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 11. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
KLIKK IDE (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 11. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
A jóistókáját, amióta szerver- meg mit tudom én milyen csere volt a szolgáltatónál, a képfeltöltés képei csak így jelennek meg nálam. De: csak egészség meg "bossika"pálinka legyen kellő mennyiségbe'!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 11. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Havas táj terepjáróval.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 11. szombat 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 11. szombat 18:53

NO, azé'tt mondom! Nálam meg szinte úgy van, ahogy Te mondod, csak a kép felső egyhúszada jelenik meg, a többit hozzá kell képzelnem.

NO, azé'tt mondom! Nálam meg szinte úgy van, ahogy Te mondod, csak a kép felső egyhúszada jelenik meg, a többit hozzá kell képzelnem.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 11. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

:))) de, már igen , kössz!!:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 11. szombat 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 11. szombat 18:46

Nem látok semmit, Jánosbá:)...

Ez az , hogy én se...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 11. szombat 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 11. szombat 18:46

Nem látok semmit, Jánosbá:)...