Remélem ez a tegnapi hangulatod és ma már nem érzed úgy hogy gyökér vagy, mert ha igen akkor ráfáztam és ezt sem poénnak fogod venni. (Nincs veled bajom de ezt nem lehetett kihagyni, vállalom a tiltással járó kockázatot)
Remélem ez a tegnapi hangulatod és ma már nem érzed úgy hogy gyökér vagy, mert ha igen akkor ráfáztam és ezt sem poénnak fogod venni. (Nincs veled bajom de ezt nem lehetett kihagyni, vállalom a tiltással járó kockázatot)
ááá,ahhoz túl van öltözve...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Bildi!
ez a kép a nászutadon készült? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 11:25
ez a kép a nászutadon készült? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)

Ez igaz, csak nálad maradt a borotva
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

atya ég! igazán megborotválkozhattál volna rendesen!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 11. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem is szólhatnékom támadt.

Én is csatlkozom az elöttem szólókhoz.

Nekem meg olyan dédelgetős hangulatom van

ez nem hangulatom... ez olyan vágyasom most... a dédelgetés... ma cicás vagyok...