...megerkezni...
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 10. 20. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 13:33

Ah, félre búval, szóljon a rock n roll, dübörögjön a V2-es, hisz "úton lenni a boldogság" !

Ah, félre búval, szóljon a rock n roll, dübörögjön a V2-es, hisz "úton lenni a boldogság" !

nem akarok reklámozni, de itt található 1-2 csemege:
http://boci.donsystem.hu/CP/
http://boci.donsystem.hu/CP/

Már nem is, köszi !
Azt nem tudom, épp akkor búsult-e, vagy sem, mikor festette, de egyébként búsult nagyokat, meg ragyogott is a boldogságtól. A végletek embere volt, kicsit mint én is. Kár, hogy festeni nem tudok :)

Azt nem tudom, épp akkor búsult-e, vagy sem, mikor festette, de egyébként búsult nagyokat, meg ragyogott is a boldogságtól. A végletek embere volt, kicsit mint én is. Kár, hogy festeni nem tudok :)

képem nincs a hangulatomhoz ,de ez illik rá a legjobban
remélem nem tiltanak le a kép hiánya miatt

ez sokkal jobb mint az elöbbi
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Tök jó ez a min.eln. honlap!!!

nalam eltunt...
semmi csak szexxxxx (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 21:27
semmi csak szexxxxx (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55658)

Na, menjünk fel egy kis időre! :)
Na, menjünk fel egy kis időre! :)
oh, az csak az őszi-téli depresszió. sok embert lenyom. többek közt engem is - néha. tedd túl magad rajta. cset?
A fórum felett 2-vel.
(Ez egy válasz gyurma77 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 21:23

ma egyaltalan nem jo a hangulatom...hova lett a chat....tudna valaki segiteni...
ma egyaltalan nem jo a hangulatom...hova lett a chat....tudna valaki segiteni...
Nem, hanem rohadtul fáj a fejem, meg depressziós vagyok, meg gyenge, + fáradt vagyok. Valami agyrák-féleség lesz.
hagyd a csudába, ma ilyen a hangulatunk: beszélgetős
ha meg zavarja vazit (asszem most ő az ügyeletes), akkor bejön és ránkszól, ne itt trécseljünk. akkor majd elküldjük a nappaliba, betakargatjuk gondosan és szundikálhat egy kellemeset
miféle betegség? olyan lázas, fáradtságos, hagyjatok meghalni-féle?

miféle betegség? olyan lázas, fáradtságos, hagyjatok meghalni-féle?