Mit gondolsz,jobb munka nelkül?

Es mi a francnak lövöldözöl? (Ez egy válasz bocyka üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Es mi a francnak lövöldözöl? (Ez egy válasz bocyka üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Könnyü azt mondani a rengeteg munkával a nyakamon!!!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne gondolkozz negativan!

Kéne még egyet tekerni, olyan szép idő van ;-)

Kedves VadLo !
Te ilyen rossz vagy? A labujjadra leptem,vagy megsertettelek valami modon?
Vagy egyszerüen tul okos vagy?
Azert irogatsz,hogy titkon kield a kissebsegi erzeseid altal okozott agressziot?
Elnezest a megjegyzesert,nem vagyok "ilyen",de szo nelkül se hagyhatom az egesz hülyeseget.Küldök neked egy almat...tiszteletem,szeretetem bizonyitekakent.
Indian neved nem megfelelö, "Lyukas Ovszer" talalobb,talan ezert vagy a vilagon.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 21. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 22:08
Te ilyen rossz vagy? A labujjadra leptem,vagy megsertettelek valami modon?
Vagy egyszerüen tul okos vagy?
Azert irogatsz,hogy titkon kield a kissebsegi erzeseid altal okozott agressziot?
Elnezest a megjegyzesert,nem vagyok "ilyen",de szo nelkül se hagyhatom az egesz hülyeseget.Küldök neked egy almat...tiszteletem,szeretetem bizonyitekakent.
Indian neved nem megfelelö, "Lyukas Ovszer" talalobb,talan ezert vagy a vilagon.

Erre azt mondaná:
"Ne foglalkozz semmivel,
Egyél zsemlét kiflivel!"
"Ne foglalkozz semmivel,
Egyél zsemlét kiflivel!"

Erre azt mondaná:
"Ne foglalkozz semmivel,
Egyél zsemlét kiflivel!"
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 21. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 21:39
"Ne foglalkozz semmivel,
Egyél zsemlét kiflivel!"

"Figyelj haver!"-es ha mindened faradt,csak nezed butan a falat? Mit tanacsolna Hofi?
"Figyelj haver!"-es ha mindened faradt,csak nezed butan a falat? Mit tanacsolna Hofi?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 21. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 21:30

Ahogy Hofi mondta" Na figyelj pubi ha unatkozol akkor ott van mindjárt a jobbkezed!"

Ahogy Hofi mondta" Na figyelj pubi ha unatkozol akkor ott van mindjárt a jobbkezed!"
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 21. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Faradt vagyok...es unatkozom.

ENGEDJETEK UTAMRA !!!!!!
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 10. 20. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)