nagyon szomorúúúúúúú!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 12. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Most ez rívó, vagy tüsszenteni akaró, vagy megfáradtan lihegő?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 12. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)

[IMG]http://200402077001[/IMG ]
(ez így nem fog menni, csak a netről tudsz betenni képeket! olvasd a képek beszúrása topicot!)
(ez így nem fog menni, csak a netről tudsz betenni képeket! olvasd a képek beszúrása topicot!)

Bocs, a hangulatkép lemaradt! :))))

(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 08. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 16:33

Tisztában vagyok a megállapításaim helyességével, de köszönöm Jean, hogy megerősített ebben...

Idáig nem voltam meggyőződve a frankofóniádról, csak a kakofóniád volt nyilvánvaló!
Most már világos: Párizs pöcegödrei vontak bűvkörükbe.Irígykedem: nem mindenkinek adatik meg, hogy a fertőben is jeanok meg sárló lotyók lessék minden szösszenetét...Jó éjt, te nem is gonosz, csak kissé buta kismalacka! Álmodj velem: a kioldógombon a kezem.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 08. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 16:33

Tisztában vagyok a megállapításaim helyességével, de köszönöm Jean, hogy megerősített ebben...

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 16:20

Törölt felhasználó (7767)

Te ismered ezeket a fogalmakat??? Nahát!
Képeket ide a hangulataidról, kis gömbecnekvaló "himkocánk", mert az ikonok az aláírásod gyanánt disztelenkednek itt...
Egyébként helyes a megállapításod: az vagyok!

Képeket ide a hangulataidról, kis gömbecnekvaló "himkocánk", mert az ikonok az aláírásod gyanánt disztelenkednek itt...

Te ismered ezeket a fogalmakat??? Nahát!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 08. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Elég negatív személyiségnek látszol...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 20:58

Ha ennyire jól vagy,miért cseszegeted az emberfiát éhgyomorra?

Speciel nekem a reggeli "hangulat" képed sokkal jobban tetszett, de ugye azóta eltelt egy nap... Mondjuk maradhatott volna estére is! :)
Kábé ennyi amit most képes vagyok kihozni magamból képügyileg a hangulatomat illetően :

Speciel nekem a reggeli "hangulat" képed sokkal jobban tetszett, de ugye azóta eltelt egy nap... Mondjuk maradhatott volna estére is! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 18:53

Nem, ez a topikcímben foglalt hangulatom daguerrotípiája.

Nem, ez a topikcímben foglalt hangulatom daguerrotípiája.