Hát ha megakarod lepni valamivel akkor masztiz egy nagyot és küldel neki mms-ben
Bocsika mindenkinek ha el szurtam valamit csak 2-szer nyomtam meg ugyan azt az üzit amugy meg én is várom a páromat de csak késön ér haza üdv midenkinek
Egyébként meg várom ,hogy az aszonykám feljöjjön és el lása a bajom.
Szerintem meg ez egy retusálás és abol is a rosszabul sikerült.
Ez tényleg Kiszel Tünde hol találtátok meg a képjét nekem a hangulatom változo esik kint az esö és uncsizok ezért vagyok a g,gén ti most mit csináltok

Ez tényleg Kiszel Tünde hol találtátok meg a képjét nekem a hangulatom változo esik kint az esö és uncsizok ezért vagyok a g,gén ti most mit csináltok

Mindenképen!!! Randaságod el nem ijeszt, legfelbebb húzok a fejedre egy sapit, amin csak a szádnak lesz egy lyuk vágva!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 09. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 15:11

helyes:) akkor dobj mailt, ha holnap rámérsz mégiscsak
és nyugi, nem így nézek ki:) csúnyább vagyok

helyes:) akkor dobj mailt, ha holnap rámérsz mégiscsak
és nyugi, nem így nézek ki:) csúnyább vagyok
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 09. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 15:07

De hát ez a Kiszel Tünde... Na hallod, amilyen unalmas ez a konfi, én lehet, h lelépek, bárkit is sértek meg vele. Épp egy 120 éves prof tart előadást, de motyog, alig értem, és ráadásul egy 1000X lerágott csonton vetyeng. Jajjj, de unom!
De hát ez a Kiszel Tünde... Na hallod, amilyen unalmas ez a konfi, én lehet, h lelépek, bárkit is sértek meg vele. Épp egy 120 éves prof tart előadást, de motyog, alig értem, és ráadásul egy 1000X lerágott csonton vetyeng. Jajjj, de unom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 09. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
megjöttem édes...gyere velem a kagylóba vissza
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 09. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 15:02

ENNYIRE UNOM MAGAM EZEN A KONFIN:

Jöjjön valaki és mentsen meg!!!!

ENNYIRE UNOM MAGAM EZEN A KONFIN:

Rajta ne tétovázz.