mai hangulatom: szar, szar, és ...........................
.....na axxem az alattam lévő képet sikeresen nem sikerült föltenni,mindegy végülis ez is megtexi,hix a kedvem is ilyen...olyan semmien,semleges.....és olyan mintha rám szakadt volna a világ!

[IMG]egerszegnet.hu/melcsike[/IMG ]
(ezen ne is csodálkozzzzzzz, de nem is kell elkeseredni, olvasd a képek beszúrása topicot!)
csak a netről lehet beszúrni képeket, itt kezdődik a fő problem!
(ezen ne is csodálkozzzzzzz, de nem is kell elkeseredni, olvasd a képek beszúrása topicot!)
csak a netről lehet beszúrni képeket, itt kezdődik a fő problem!

Azt hiszem most egy kis nassoláshoz van kedvem

ez már igen, szép
kepet nem szurok be de nagyon xar a kedvem egy csajszi most jo lene ha felviditana :D

te beszélsz? aki 7ekre hónapokra el tud tűnni???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 13:22
Törölt felhasználó (29760)

te világcsavargó, hát hól jártál idáig?
nagyon örűlök neked
írj valamt mivan veled ? akkor beszéltünk még mikor a kerti tavat csinátad - azóta ????????
Ő a képen ???
- a hálló kifeszítve-
- lasszó a kézben -
még nem sikerűlt leteríteni....
nagyon örűlök neked

írj valamt mivan veled ? akkor beszéltünk még mikor a kerti tavat csinátad - azóta ????????
Ő a képen ???
- a hálló kifeszítve-
- lasszó a kézben -

te világcsavargó, hát hól jártál idáig?
nagyon örűlök neked
Ő a képen ???
- a hálló kifeszítve-
- lasszó a kézben -
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2007. 03. 02. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon örűlök neked

Ő a képen ???
- a hálló kifeszítve-
- lasszó a kézben -

Gatya alatt nem eg le Teee!

bekenetted alaposan?

há ha arra vágysz azt én is meg adhatom meg há a sonkacilin sem utcsó:-))))))))))
Tehat imadod a mezet !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 19:03

utálom a mézet...uram belémtömött egy nagy kanállal...de csak azért ettem meg, mert beígért egy vénuszdombrakenésutánilenyalást

utálom a mézet...uram belémtömött egy nagy kanállal...de csak azért ettem meg, mert beígért egy vénuszdombrakenésutánilenyalást

Gyere meg gyogyitalak fözök neked mézes teát és adok sonkacilint:-))))))
szia nekem is rossz, a hangulatom mert fáj a tüdőm amikor, köhögök és lázas is vagyok remélem nem bántotalak meg legyen szép napod teszek be neked egy, képet mert legalább te ezt tudod csinálni hogy kimész az esőre mert én is kimennék az esőre de sajnos nagyon fáj a tüdőm és mégegyszer legyen szép napod
(Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 03. 03. szombat 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 16:38

sziasztok ma nagyon rossz, a hangulatom mert esik az esö nálatok mi ujság meséljetek valamit legyen szép napotok