...szóval, javult a hangulatom tegnaphoz képest!

Na-na... szakallal meg rosszabb !!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 25. szerda 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 17:36

na, ez biztos nem farkas dumitru! a szakáll feltétlen szükségeltetik!

na, egye-fene! jövök, segitek, nekem sem valami fényes a hangulatom ma! de ha célozni merészelsz egy védtelen kis vaddisznóra, a sejhajodba eresztem a sörétet!

na, egye-fene! jövök, segitek, nekem sem valami fényes a hangulatom ma! de ha célozni merészelsz egy védtelen kis vaddisznóra, a sejhajodba eresztem a sörétet!

na, ez biztos nem farkas dumitru! a szakáll feltétlen szükségeltetik!

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 25. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 17:15

Kati többet tudna rola mondani....mar mint a Farkasrol,funtinelröl,es Dumitru-rol.
De abbol baj lenne,tehat hagyjuk !

Kati többet tudna rola mondani....mar mint a Farkasrol,funtinelröl,es Dumitru-rol.

En csak vaddisznot akartam löni,epp eleg szaladgal szabadon,es ma is talalkoztam egy-kettövel..
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 25. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 17:01

épp igy képzeltem el farkas dumitrut (? lehet, rosszul irom) funtinelen.
... olyan kedved nem lehet, mint neki!

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 25. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)

megpihenhetel majd, ha ideérsz.

Tenyleg szepek...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)

ah, az más! akkor biztos szépek a lábai.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

A felesegem Teeeee, fehernep !!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 22. vasárnap 18:31

atya ég! csak nem megbirságolt egy rendőrnő?
legalább szép lábai voltak?

atya ég! csak nem megbirságolt egy rendőrnő?
legalább szép lábai voltak?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)