ezt a pasinak ILLENE tudnia- persze tisztelet a kivételeknek, de szerencsére több aki tudja mint aki nem, de te ez utóbbiakhoz tartozhatsz sajnálhatod
(Ez egy válasz HBarnus üzenetére (2010. 05. 22. szombat 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 22. szombat 20:18
én csak anyit tudnák mondani, hogy szerintem ha a nők megtudnák mondani mit akarnak és mire vágynak akkor könyebb lene a férfi dolga.
Nem feltétlenül illene tudnia. Ha a hölgy nem hajlandó mondani semmit, nem tesz semmit azért, hogy a pasi kitalálja, hogy mi a vágya, mit szeretne másképp vagy mi az amit szeretne, de eddig nem kapott meg, akkor elég nehéz kitalálni. Aztán egy idő után ellaposodik a szex, végül jön az állandó visszautasítás. És ha a pasi megkérdezi, hogy mi a baj, vagy mi a nem jó, mit szeretne másképp, akkor jön a mellébeszélés, hogy épp fáradt, fáj a feje stb. A pasik 99,5%-a nem gondolatolvasó, abból értenek, amit mondanak vagy mutatnak nekik. Ha kapnak egy kis segítséget a hölgytől, hogy mit csináljanak másképp vagy mi az, ami eddig nem volt, de a hölgy vágyik rá, akkor nincs gond. De ha csak hallgatás van, akkor vége. Nekem a volt feleségem még a kapcsolatunk elején mondta, hogy ki szeretné próbálni a popsi szexet. Kipróbáltuk, bejött neki is, nekem is. Simán el tudott élvezni csak análba is. Egy darabig nagyon jó is volt minden. Aztán mégiscsak ellaposodott minden, és hiába próbáltam rávezetni, kérdezni, próbálni valami újat kitalálni, semmi nem működött. Nem segített, nem akarta csak nagy ritkán. Máig se tudom, miért, De már mindegy is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 14. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 14:02
Törölt felhasználó (4730698)
ezt a pasinak ILLENE tudnia- persze tisztelet a kivételeknek, de szerencsére több aki tudja mint aki nem, de te ez utóbbiakhoz tartozhatsz sajnálhatod
Részben igazad van , de van egy egyszeű módja hogy megtudd. Keresgéljél lés figyeljél !
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 14. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 14:01
soha nem kellett imitálnom, sőt
amolyan sorozatélvezős típus vagyok szerencsére
Az nagyon jo képesség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 14. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 14:01
soha nem kellett imitálnom, sőt

Petykemano