És ha nem mellettd lenne, hanem benned?
Harminc éve ebben a sorredbe de ma már válogatósabb vagyok.
Tökéletesen igazad van.
Úgyvettem én is észre, hogy sokan szeretnek nagyot mondani,hogy a nap 24 órájából 24-ben szeretkeznek.
De szerintem az átlag családnál ahol apuka, anyuka reggeltől estig melózik, és van egy, vagy több
És igen napközben is lenne igényünk egy kis huncutkodásra, de lehetőségünk nincs rá sajna (Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2009. 07. 19. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 19. vasárnap 21:53
Úgyvettem én is észre, hogy sokan szeretnek nagyot mondani,hogy a nap 24 órájából 24-ben szeretkeznek.
De szerintem az átlag családnál ahol apuka, anyuka reggeltől estig melózik, és van egy, vagy több
gy
, ott max este(a alf
er alf
ekgy
elalvása után) jut idő, és lehetőség hódolni az erotikának. alf
er alf
ek alf
ekÉs igen napközben is lenne igényünk egy kis huncutkodásra, de lehetőségünk nincs rá sajna (Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2009. 07. 19. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
A "hülye
A lehet az nem muszáj, de semmiképp nem lehetőség! Én azt olvastam ki duciladi hozzászólásából, hogy ha lenne lehetőség (értsd, nem kell korán kelni, vagy esetleg késő estig dolgozni stb.) bizony többször lenne szex a nap nem részletezett szakában
- merthogy ez itt a téma!
. Így viszont marad az este számukra, ami dolgozó emberként számomra elfogadható! Tisztultam, vagy bonyolodtam????
gy
" a szájhős, aki azt hiszi mindenki őt fogja csodálni ha azt mondja, hogy napi 4 menetet zavar le (reggel, délben, este, meg amikor jön) a hét 7 napján... van egy pár ilyen hozzászólás alább alf
er alf
ek
A lehet az nem muszáj, de semmiképp nem lehetőség! Én azt olvastam ki duciladi hozzászólásából, hogy ha lenne lehetőség (értsd, nem kell korán kelni, vagy esetleg késő estig dolgozni stb.) bizony többször lenne szex a nap nem részletezett szakában
. Így viszont marad az este számukra, ami dolgozó emberként számomra elfogadható! Tisztultam, vagy bonyolodtam????
Tisztultál
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2009. 07. 19. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 19. vasárnap 21:53
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2009. 07. 19. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
A "hülye
gy
" a szájhős, aki azt hiszi mindenki őt fogja csodálni ha azt mondja, hogy napi 4 menetet zavar le (reggel, délben, este, meg amikor jön) a hét 7 napján... van egy pár ilyen hozzászólás alább alf
er alf
ek
Véleményem szerint,
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 17:47
gy
esetében, az esti fáradtság miatti szex elmaradás legjobb orvossága a reggeli barátkozás anyukával, mikor még a picur az álmok mezején jár alf
er alf
me alf
k
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Tökéletesen igazad van.
És igen napközben is lenne igényünk egy kis huncutkodásra, de lehetőségünk nincs rá sajna
gy
, ott max este(a alf
er alf
ekgy
elalvása után) jut idő, és lehetőség hódolni az erotikának. alf
er alf
ek alf
ekÉs igen napközben is lenne igényünk egy kis huncutkodásra, de lehetőségünk nincs rá sajna
Hát igen az is megoldás lenne
De sajna férjem is, és én is reggel 5-kor kelünk.
És ez a reggeli 5 órás felkelés számomra már óriási kin. Nem tudnék mégkorábban kelni csak a szex miatt.
Ez van lehet érte megkövezni. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 19:04
Gy
fél 6-kor. alf
er alf
ekÉs ez a reggeli 5 órás felkelés számomra már óriási kin. Nem tudnék mégkorábban kelni csak a szex miatt.
Ez van lehet érte megkövezni. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (417145)
Véleményem szerint,
gy
esetében, az esti fáradtság miatti szex elmaradás legjobb orvossága a reggeli barátkozás anyukával, mikor még a picur az álmok mezején jár alf
er alf
me alf
k
A megkövezés most elmarad. Ezek szerint, van fél orátok.
Azt mivel töltitek? Kávézás, eszmélés?
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 19:57
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
És ez a reggeli 5 órás felkelés számomra már óriási kin. Nem tudnék mégkorábban kelni csak a szex miatt.
Ez van lehet érte megkövezni.
Gy
fél 6-kor. alf
er alf
ekÉs ez a reggeli 5 órás felkelés számomra már óriási kin. Nem tudnék mégkorábban kelni csak a szex miatt.
Szerény véleményem szerint, reggel, napközben és este a jó megoldás.
Szerény véleményed nagy, és alapvető igazságot tartalmaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 20:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (247451)
Szerény véleményem szerint, reggel, napközben és este a jó megoldás.
Zuhanyozás, kávézás, reggeli készités a
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 20:04
gy
, meg magunknak. alf
er alf
ek alf
nek
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (417145)
A megkövezés most elmarad. Ezek szerint, van fél orátok.
Nem hiszem, hogy bárki is megkövez érte. Szerintem nagyon sok
2009. 07. 20. hétfő 19:57
gy
pár van ezzel így. Esetleg a párod veled zuhanyozhatna.
alf
er alf
ek alf
es
Gy
fél 6-kor. alf
er alf
Nyuszorsth-nál az igazság - mondjuk reggel korábban kelve egy gyors összebújás (napközben csak úgy,hogy az asszony meg ne tudja
)
s este egy alapos szeretkezés...
)
s este egy alapos szeretkezés...
este hogy jol aludjunk - aztan meg reggel hogy napkozben emlekezzunk milyen jo volt,napkozben meg hogy felfrissitsuk az emlekeinket
Bármikor, csak legyen rá lehetőség!!
nekem is pont ma mondta a párom, ő neki is az este a legjobb, mert zavarja a fény. nem vámpír, de szívni szeret
nem ebben a sorrendben, de így van...
"szeretkezni este, reggel vagy napközben"
"szeretkezni este, reggel vagy napközben"
Nekem bármikor jöhet!!!!Mindíg imádom!!!!
Délután, de valójában mindig amikor áll a szerszám
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen napszak. Lényeg,hogy adódjon lehetőség rá.
Butaság! Szeretkezni mindig !
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 27. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 27. szerda 11:08
Törölt felhasználó (401458)
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen napszak. Lényeg,hogy adódjon lehetőség rá.

Petykemano

Younglove
Kacey