hmm... a barátnőm este általában fáradt vagy már alszik:/ ugyhogy inkább a nap folyamán,akár reggel... persze ez csak akkor, ha nincs valami halaszthatatlan elfoglaltság...
há ja... reggel tán nem a legjobb az ember szájize,de ha hagyod,hogy megkostolja a puncid reggel:) mindjárt jobb a kedved,s kis smárolás után nyugodtan oboázhatsz:D
Mindig,minnél jobbat,hosszabbat,nagyobbat.....
http://gportal.hu/portal/lincsibaby2
van
van
fó
is irhattok!!!!!
alf
ru alf
m alf
ott
otthon reggel?? most picit gondlokodóba estem... idegenben meg este?? vagy most hogy van ez??
Nikuc! Pedig hajnalban is ott lehet lenni a topon...onnantól az egész napod jó.. ha már az indítás megvolt...
Ha meg még félálomba vagy még szebb... nem tudod álmodtad v. tleg Veled történt meg...
Nikuc! Pedig hajnalban is ott lehet lenni a topon...onnantól az egész napod jó.. ha már az indítás megvolt...
Ha meg még félálomba vagy még szebb... nem tudod álmodtad v. tleg Veled történt meg...
Te meg kislyánykám hallgass az anyai intelmekre... az új apukád is biztosan megerősíti szavaimat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 14:28
eggyetértek, bár tapasztalat hiányában megerősiteni nem tudom,
de olyan szépen és okosan írtad, hogy megfogadom
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
eggyetértek, bár tapasztalat hiányában megerősiteni nem tudom,
de olyan szépen és okosan írtad, hogy megfogadom
Amikor éppen kedved tartja.
Most még nagy a pofánk,ha áll a cerkánk. De majd 30-40 év múlva az lesz a kédés" most"vagy esetleg a jövő héten?Étkezés előtti sex a legjobb.Egyébként (kúrva) sokat szeretek enni!
Tök mindegy szerintem!Csak jó legyen!Lehet gyors "reggeli" a fürdőszobában; napközbeni, titkos, tabumentes (popsiszexes) a "barátnővel", vagy egy "esti kiadós" otthon az asszonnyal, ha nem fáj a feje, nem fáradt, és különben is ehhez van kedve!Úgyhogy akit most +dughatsz ne hagyd holnapra mert csak 1x élünk!
Mindegy csak legyen. Persze a változatosság miatt jó az időpontok cserélgetése
Mindig!!!
Vagyis szerintem teljesen mindegy, hogy mien napszak van, amikor megkívánjuk egymást, akkor.
Vagyis szerintem teljesen mindegy, hogy mien napszak van, amikor megkívánjuk egymást, akkor.
szeva
Teljesen igazad! Nem köthető napszakhoz, amikor megkívánjuk egymást akkor kell
(Ez egy válasz kis_csaj üzenetére (2007. 06. 26. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 16:41
(Ez egy válasz kis_csaj üzenetére (2007. 06. 26. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig!!!
A legváratlanabb pillnatban is lehet. Sőt. A szex nem svájci óra szerint működik. Este néha fáradt az ember, akkor majd reggel inkább. Meg napközben, amikor nincsenek láb alatt a
gy
.
alf
er alf
ek alf
ek
Állandóan csak azt csinálnám! Szerencsére a párom is mindig kapható rá! ÉLJEN a SZEX!
szex reggel vagy este???MINDIG
Szerintem sem napszakhoz kotott, amikor mindketten akarjuk, vagy eppen ugy hozza a helyzet
Hat vannak olyan napok mikor reggel....reggel az 5 orakor is lehet, maskor este, de legtobbszor mindegy...amikor megkivanjuk egymast.
Nagy igasság hogy a nok jobban szeretnek szeretkezni este es a férfiak reggel. De szukséges hozzá a nyugott kornyezet. Amugy a férfiaknak mindeggy mikor, csak legyen minel tobbszor. Én igy gondolom saját tapasztalatokbol itélek.
Mindegy, csak legyen szex. Ha választhatok, napközben. Legyen világos és lehetőleg ne mindíg ágyban

Petykemano

Kíra
Daniela