Bocsánat , nem nektek akartam ..
(Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2025. 04. 20. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma tervezek menni . Bár én a szauna szeánszokat picit hanyagolni szoktam , a kinti rész a medencével nagyon jó.
(Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2025. 04. 20. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia szoktál járni a nyéki nudira?
Mi pár hete próbáltuk ki először hertelendi szaunát. Hirtelen felindulásból mentünk el, nem voltunk még ilyen jellegű szauna szeánszon. Nagyon jól éreztük magunkat. Nem gondoltuk soha, hogy nap végére meztelenül ülünk majd a gőz fürdőbe. Pár hétre rá, megint lementünk, akkor a párom mondta, hogy a kinti meztelen medencébe tutti soha nem fog bemenni. Természetes az est végére ott kötöttünk ki, igaz kevesen voltak. Jó szívvel tudjuk ajánlani másoknak is Hertelendet!
Sziasztok!
Ma este nyéken?
Ma este nyéken?
Sziasztok ma este Ráckeve textilmentes szaunaest?
Kik jönnek?
Kik jönnek?
Szaisztok!
Holnapi napon Szentes natirista naponn leszünk ....irjatok ha csatlkoznátok!
Holnapi napon Szentes natirista naponn leszünk ....irjatok ha csatlkoznátok!
Mit szeretnétek?
(Ez egy válasz Acélos91 üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Valakivel szaunázak már... programot keresek
A pápai fürdő is jó. Nagyon jó a gőz és a szauna is és persze textil mentesen. Szombatonként sokan is vannak úgyhogy nagyon jó délután
(Ez egy válasz wbooy80 üzenetére (2025. 03. 12. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Tud valaki naturista fürdőt Budapest és vonzáskörzetében ami ma este nyitva is van?
Természetesen fedett.
Tud valaki naturista fürdőt Budapest és vonzáskörzetében ami ma este nyitva is van?
Természetesen fedett.
Szombaton tervez valaki menni Bábolnára a naturista estre?
Valóban. Köszönjük!
Mi is megnéztük, épp ezt szerettük volna beírni, de ti már megelőztetek bennünket ebben.
Ez a jó a topicocban, hogy többen is értesítik egymást. (Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2025. 04. 10. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is megnéztük, épp ezt szerettük volna beírni, de ti már megelőztetek bennünket ebben.
Ez a jó a topicocban, hogy többen is értesítik egymást. (Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2025. 04. 10. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Legközelebb április 25.-én pénteken lesz...
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (2025. 04. 10. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 10. csütörtök 14:58

Cegléden időnként, jobbára szombat esténként, szokott lenni naturista fürdőzés, szaunával egyetemben.
Cegléden időnként, jobbára szombat esténként, szokott lenni naturista fürdőzés, szaunával egyetemben.
(Ez egy válasz alkalmi4s üzenetére (2025. 03. 14. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Pécsen tud valaki ilyen helyet?
Szivesen járnák szaunába ,demég soha nem voltam.
Jólenne ha valaki bevezetne. tapasztalat,szokások,hogy működik a dolog.
Norbi
Jólenne ha valaki bevezetne. tapasztalat,szokások,hogy működik a dolog.

Norbi
Egerben Shiraz hotelben van tapasztalat fürdőruha mentes pancsolásra szauna jakuzzi stb ??
Köszönöm
Köszönöm
Március 22-én este jöttök a győri RQ fürdő naturista estjére?
cegléd, jászberény körül van lehetőség?