Ma még a salirisben a nudis szaunában leszünk, szívesen kukkolunk, játszadozunk, párok, pasik, csajok
Holnapra keresünk naturista programot. Bük kicsit uncsi, Esztergomot érdemes kipróbálni? Esetleg valami más az Eszak-nyugati régióban? Koszi!
Nagyon jó hely, én tegnap voltam, és 1 hónappal korábban is, most ha minden összejön 01.03-án tervezem ismét. Ti voltatok a posztolás óta?
(Ez egy válasz BA.SA üzenetére (2025. 04. 22. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 22. kedd 22:10
Mi pár hete próbáltuk ki először hertelendi szaunát. Hirtelen felindulásból mentünk el, nem voltunk még ilyen jellegű szauna szeánszon. Nagyon jól éreztük magunkat. Nem gondoltuk soha, hogy nap végére meztelenül ülünk majd a gőz fürdőbe. Pár hétre rá, megint lementünk, akkor a párom mondta, hogy a kinti meztelen medencébe tutti soha nem fog bemenni. Természetes az est végére ott kötöttünk ki, igaz kevesen voltak. Jó szívvel tudjuk ajánlani másoknak is Hertelendet!
Magyarhertelend (én tegnap voltam)
(Ez egy válasz Kriszatt üzenetére (2025. 12. 16. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi járunk a srácokkal, nem mondom hogy rendszeresen de járunk. Egy dolog zavar: mi dig van egy leszolizott húsfaszú negyvenes aki úgy fordul mintha a szádba akarná tolni a térdig érő ernyedt faszát
másnak nincs ilyen kínos tapasztalata? Bezzeg a csajok sose tárogatnak
másnak nincs ilyen kínos tapasztalata? Bezzeg a csajok sose tárogatnak
A szaunavilágról elmondható, hogy teljes mértékben naturista. 3 szauna van benne, egy finn, egy fényszauna és szintén egy nagyonb finn szauna, ami a szeánszokra van fenntartva. És van egy gőz. Én ezt egy kicsit keveslem, de elégséges. Van egy merülő medence és egy pihenő medence/jakuzzi. A medencéket is természetesen meztelen, a szaunavilág teljesen naturista. Egy lepedőt szokás magad köré tekerni, főleg ha elfekszel egy nyugágyon. Szerintem forgalmas hely, én pozitív véleménnyel vagyok róla. Mivel elszeparált helyen van, ezért fürdőruhás még véletlenül sem tud betévedni oda. Számomra a legnagyobb hátránya, hogy nincs egy terasz, ahová ki lehet menni pl. dohányozni. Aki nem dohányzik annak is jól esik 1-1 szaunázás után a friss levegőn pihenni.
(Ez egy válasz travellinguy üzenetére (2025. 12. 17. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 20:37
Esztergomi Aquasziget szaunavilágról van valakinek tapasztalata? Ha igen légyszi írja meg, akár privátban is. Köszi.
Az ország (szerintem) legjobb naturista szaunája: Magyarhertelend. A teljes szaunatér naturista, a szaunákban sem tekerik magukat körbe az emberek. Van egy saját udvara, ahol van egy melegvizes pihenő medence és természetesen az udvaron is mindenki meztelen.
(Ez egy válasz Kriszatt üzenetére (2025. 12. 16. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Esztergomi Aquasziget szaunavilágról van valakinek tapasztalata? Ha igen légyszi írja meg, akár privátban is. Köszi.
Én is vevő lennék rá
Bükkfürdő csütörtökönként milyen a felhozatal? Vannak azért vagy ki kell fogni ?
Sziasztok! 19én, megyek kocsival, Miskolcról Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre. Ha van olyan pár vagy hölgy aki velem tartana, keressetek bizalommal!
Ma délután egerszalók saliris fürdő nudi szaunájában kalandoznánk
Kecskemét fürdő jó hely
Pécs és környékén naturista hely?
Tamási szauna ma, vagy holnap ? Hölgyeim, párok....?
Holnap délelőtt Budapesten naturista szauna pár vagy hölgy társaságban?
Sziasztok! Tervez innen jönni esetleg valaki Ceglédre a naturista estre december 19-én?
Veszprém környékén van ilyen, esetleg gőzfürdő is?
Sziasztok.
Budapesten naturista szauna ahol lehet ismerkedni hol van?
Budapesten naturista szauna ahol lehet ismerkedni hol van?
Vasárnap délután lesz valaki a salirisben, aki csatlakozna párhoz? Akár pasi, akár nő? 25-40 között

Lagotto

Andas41
Marketa S