Az ilyen helynek éppen az a lényege, hogy mindenki érezze jól magát. Ez alapvetó jog. Nem lehet mindenki playmate vagy sportman. Az emberek többsége nem a másikat bámulni megy. A méltatlankodónak valamelyik peepshowt tudnám ajánlani...
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (tegnap 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:02
Ok, akkor szerinted az ilyen helyre a neked nem tetsző vendégek nem mehetnek.
Ok, akkor szerinted az ilyen helyre a neked nem tetsző vendégek nem mehetnek.
(Ez egy válasz roborrt üzenetére (tegnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:13
(Ez egy válasz roborrt üzenetére (tegnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs de ha nem nézek oda akkor is látom... Nehéz nem észrevenni...én is nézek tükörbe és látok, vannak szemeim, ami ha nem tetszik a látvány azon ha tudsz valtoztass...és teszek is érte rengeteget..és utana tetszik az eredmény...ha így néznék ki mint azok ott...ruhában sem mernék kimenni az utcára, nem hogy levetkőzni szaunában.....
Ja és még én éreztem magam rosszul!
Bocs de ha nem nézek oda akkor is látom... Nehéz nem észrevenni...én is nézek tükörbe és látok, vannak szemeim, ami ha nem tetszik a látvány azon ha tudsz valtoztass...és teszek is érte rengeteget..és utana tetszik az eredmény...ha így néznék ki mint azok ott...ruhában sem mernék kimenni az utcára, nem hogy levetkőzni szaunában.....
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2026. 02. 17. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 17. kedd 17:34
Most akkor szaunázni és pihenni mentél, vagy inkább a szemeidet legeltetni? Szerinted ilyen helyre akkor ki mehet?
Most akkor szaunázni és pihenni mentél, vagy inkább a szemeidet legeltetni? Szerinted ilyen helyre akkor ki mehet?
(Ez egy válasz roborrt üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 16. hétfő 11:23
Én most voltam Luttzmannsburgban, a hely szép viszont nem olcsó..a sok idős lógóhasú, 1cm,-es pöcsűtől elment az életkedvem...azért akinek nincs jó kiállása könyörgöm másokban ne okozzon hányingert...
Alapvető emberi joga, hogy magát jólérezze ilyen helyen is. Egyébként ez a naturizmusnak a lényege. Ha téged zavar, akkor ne menj oda!
(Ez egy válasz roborrt üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Én most voltam Luttzmannsburgban, a hely szép viszont nem olcsó..a sok idős lógóhasú, 1cm,-es pöcsűtől elment az életkedvem...azért akinek nincs jó kiállása könyörgöm másokban ne okozzon hányingert...
Ugyebár egy nyilvános szaunáról van szó, amelyet bárki szíve szerint igénybe vehet, ha betartja a szabályokat. A meztelenség pozitív mellékhatás, de nem a mozgató rugó. Még csak nem is naturizmus, hanem higiéniai oka van. Ezt betartják és betartatják. Bármilyen hasonló szaunában fogsz találkozni az általad leírt embertársainkkal és ez teljesen rendben van így. Esetleg egy zárt körű, mérőléccel ellátott biztonságival a bejáratnál működő rendezvény után kellene keresned…
Balmazújvárosban szoktak naturista estéket is szervezni? Ez új információ...
(Ez egy válasz equinox88 üzenetére (2026. 02. 13. péntek 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
A balmazujvárosi naturista fürdőzés jónak tűnik !
Sziasztok!
Megpróbálom a lehetetlent... Vasárnap megyek Ráckevére szaunázni, de egyedül unalmas. Mindentől vagy nem mentes női társaságot keresnék magam mellé.
Megpróbálom a lehetetlent... Vasárnap megyek Ráckevére szaunázni, de egyedül unalmas. Mindentől vagy nem mentes női társaságot keresnék magam mellé.
Budapesten a Magnum Szauna azokon napokon, amikor párokat (ffi-nő) is fogadnak!
(Ez egy válasz equinox88 üzenetére (2026. 02. 11. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 11. szerda 12:24
Sziasztok érdeklődnék hogy nem tudtok esetleg olyan saunát ahol van hetero sex ?
Sziasztok érdeklődnék hogy nem tudtok esetleg olyan saunát ahol van hetero sex ?
Sziasztok! Aquaworld Budapest naturista részlegéről vannak vélemények, tapasztalatok? Milyenek a felöntések? Megérik az árukat? Hétvégén milyen a programfelhozatal? Megköszönném az informaciókat.
Kerekdomb, Szentes, Ballószög, Árpád fürdő és Pápa. Ezeken a helyeken van ilyen rendezvény. Minden hétre jut egy valamelyikben
(Ez egy válasz Eredet üzenetére (2026. 02. 05. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 05. csütörtök 13:48
Sziasztok, tudnátok olyan helyeket ajánlani mint pl Ráckeve, ahol péntek/szombat este 11-éjjfélig nyitva van a naturista wellness részleg?
Kerekdomb
(Ez egy válasz Eredet üzenetére (2026. 02. 05. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 05. csütörtök 13:48
Sziasztok, tudnátok olyan helyeket ajánlani mint pl Ráckeve, ahol péntek/szombat este 11-éjjfélig nyitva van a naturista wellness részleg?
Mi is oda járunk, szeretjük.
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, holnap a bükkfürdői szaunában kizárólag párokkal ismerkednének, beszélgetnénk.
Ma nagyon jó volt az Esztergomi naturista szaunában. Elégé teltház volt.

Lagotto

papipipa
Ivana