Sziasztok,
Hölgypartnert keresek, aki elkísér Magyarhertelendre, szaunaprogramra. Viszem, hozom, és ha úgy döntünk, a szállást is állom.
Hölgypartnert keresek, aki elkísér Magyarhertelendre, szaunaprogramra. Viszem, hozom, és ha úgy döntünk, a szállást is állom.
Én is pont így vagyok, de azért amikor tudok elmegyek.
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (tegnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:41
Nekem Hertelend elsőre szerelem volt. Kár, hogy nagyon messze van tőlem, mert rendszeresen járnék. A fürdő egyébké nt nem győzött meg, az nem nagy szám. De a szauna világ a külön udvarral és forró medencéjével nálam bajnok. Mórahalmon még nem voltam.
Nekem Hertelend elsőre szerelem volt. Kár, hogy nagyon messze van tőlem, mert rendszeresen járnék. A fürdő egyébké nt nem győzött meg, az nem nagy szám. De a szauna világ a külön udvarral és forró medencéjével nálam bajnok. Mórahalmon még nem voltam.
(Ez egy válasz metélt17 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 21:26
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Magyarhertelendi szaunavilágról és a Mórahalmi textilmentes napról?
Hertelendről egyelőre csak jókat hallottam, ezt a kevés saját tapasztalatom is megerősíti.
Mórahalomról nincs túl sok információm, nem nagyon lehet olvasni róla itt.
Mi a véleményetek a Magyarhertelendi szaunavilágról és a Mórahalmi textilmentes napról?
Hertelendről egyelőre csak jókat hallottam, ezt a kevés saját tapasztalatom is megerősíti.
Hali, hölgyet keresek ma délutáni Aquworld látogatáshoz társaságnak...
Sziasztok!
Elkerültük egymást
(Ez egy válasz Partnerkereso_no üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyunk. De sehol senki :(
(Ez egy válasz Partnerkereso_no üzenetére (2026. 04. 29. szerda 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Én szívesen csatlakoznék párhoz vagy nőhoz.
Írjatok nyugodtan.
Írjatok nyugodtan.
Sziasztok! Holnap este valaki Aquaworld BP?
Sziasztok. Pesterzsébet Jódos- Sós-ban naturista szauna, sajnos én pont elutazok, csatlakoztam volan szívesen.
(Ez egy válasz David2121 üzenetére (2026. 04. 15. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 15. szerda 22:35
Sziasztok jövőhet pénteken párommal Pesten leszünk tudtok ajánlani olyan helyet ahol naturista a szauna?
Sziasztok. Voltatok Hertelenden? Én a következő hétvégén tervezem, hogy megyek.
(Ez egy válasz Mindenki 75 üzenetére (2026. 04. 17. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma este Hertelenden?
Ma este Hertelenden?
Sziasztok! Az Aquaworld hotel Oriental Spa wellnessben van textílmentes rész. Egy próbát megér.
(Ez egy válasz David2121 üzenetére (2026. 04. 15. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 15. szerda 22:36
Sziasztok mi egy fiatal pár vagyunk jövőhèt pénteken Pesten leszünk tudtok ajánlani olyan helyet ahol naturista a szauna?
Szia(sztok).
Nem Budapest,picit mellette,de megéri kimenbi Ráckevén!!
Nagyon jó a szaunával,30 percenként felöntés van,amiért nem kell külön fizetni! (Ez egy válasz David2121 üzenetére (2026. 04. 15. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 15. szerda 22:35
Nem Budapest,picit mellette,de megéri kimenbi Ráckevén!!
Nagyon jó a szaunával,30 percenként felöntés van,amiért nem kell külön fizetni! (Ez egy válasz David2121 üzenetére (2026. 04. 15. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok jövőhet pénteken párommal Pesten leszünk tudtok ajánlani olyan helyet ahol naturista a szauna?
Sziasztok mi egy fiatal pár vagyunk jövőhèt pénteken Pesten leszünk tudtok ajánlani olyan helyet ahol naturista a szauna?
Sziasztok ! Mit ajanlotok hogy el menyunk a paromal welneselni, es lehet random ismerkedni is? Irjatok privatba kerlek
Sziasztok! Múlt héten voltunk a Mjust nevű Wellnes szállódában külsős vendéggként. Szigorúan naturista szauna van hatalmas panorámás ablakkal.
Sziasztok, ma délután valaki Komárom Brigetio?
Sziasztok. 11.èn Szombaton èjszakai Sárváron!

Lagotto