Szívesen végignézném.
(Ez egy válasz Valahogymegoldjuk üzenetére (2024. 06. 01. szombat 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Használt bugyi szagolgatása, nyalása, nejem fotózása, képcsere, férfi tanga hordása......
Nézni másokat élőben.
Oooo de finom. Az utolsó ketto mindenképp

Néznek minket szex közbe
Jó szaftos, illatos, használt női bugyik
Nagyon izgat mikor a férjel szövetkezek, hogy a feleségét becserkésszük, rávegyük hogy hármasban szexeljünk
Nagyon izgat mikor a férjel szövetkezet, hogy a feleségét becserkésszük, rávegyük hogy hármasban szexeljünk
Nagyon izgat mikor a férj el szövetkezet, hogy a feleségét becserkésszük, rávegyük hogy hármasban szexeljünk
Mikor végignéztem titokban hogy a párom megcsalt , annyira felizgatott hogy elélveztem úgy hogy nem nyúltam magamhoz. Azóta is szeretnék valami hasonlót újra átélni.
Nocsak...
(Ez egy válasz SvTomi79 üzenetére (2024. 05. 31. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem az izgat a legjobban, ha a feleségem szop egy farkat
Nekem a pinanyalás azt imádom jó hosszan csinálni behatolás előtt.
Imádom ha egy nő élvez, élvezi a farkam akár a férje elött is.
Nekem az a perverzitásom, hogy pofon egyszerűen meg tudom nézni a kamus profilokat
Szőrős punci, szőrös hónalj.
Pl hogy kikötözve, szemem bekötve, szopatnak, nyalatnak, és közben valaki kiveri vagy szopja a farkam.
Istennő lehetsz, olvasom az iromámyaidat, majd el durranok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 23. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 09:31
Törölt felhasználó (4730698)

imádom magamból nyalatni a spermát, brutálisan fel tud izgatni, és utána közben pld spermás csók . . . hmmmmm
Ha jól nézel ki akkor te minden férfi álma lehetsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 11. hétfő 10:42
Törölt felhasználó (4730698)

sperma fétises vagyok, imádom a friss egészséges spermát
Komolyan, ez nagyon nagy!? Már el is képzeltem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 18. csütörtök 06:16
Törölt felhasználó (4740819)
VIP

Engem az izgat, ha több roma pasi élvez tele, aláz, használ.
Vagy ha pohárból itatják a spermájukat... :P
Vagy ha pohárból itatják a spermájukat... :P