És ezt tudja a feleséged nővére . Ez már perverzitás
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 08:29
Én élvezem, és jó nézni amikor a feleségem nővérének a férje a feleségem szájába élvez s ő szépen lenyeli.
Kinyalni egy sexy nőt menstruáció alatt.
Nyáron a Duna közepén kishajón, durván lerendezni a partnerem minden nyílását
Hát ez nagyon izgató lehet.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 15:51
Felesègem nagy szeméremajkait nyalni,szivni.Ha dugják,akkor is jó nèzni,rálóg a faszra.
Pláne ha tocsog a spermától,ès spriccel,jó hosszú,lógós pinája van.Ha meg elővesszük a puncimupmát....na az fenomenális látvány.
Pláne ha tocsog a spermától,ès spriccel,jó hosszú,lógós pinája van.Ha meg elővesszük a puncimupmát....na az fenomenális látvány.
Felesègem nagy szeméremajkait nyalni,szivni.Ha dugják,akkor is jó nèzni,rálóg a faszra.
Szeretem látni amikor finom ovatos szextől dugasig eljutunk misszios pozban. És a puncinedve folyik lefele a combomon. Úgy de úgy képes benedvesedni. Imádom.
Kocogás/futás közben a természetben kiverni... Vagy wellnessben, illetve öltöző fülkében.
Ma reggel éppen a szőnyegen…
Nemtől függetlenül mindenkivel........
Sziasztok! Mikor teli spricceli a számat a hölgy!
Ha nejem mások elött meztelenkedik és idegen férfit kielégit orálissan
Szexi női fehérneműk, tűsarkú stb. Hölgyek, párok pasik előtt beöltözni, masztizni, így kényeztetni egymást.
Titokban kukkolni hogy kefélik a párom.
Egy allando hazibarat aki rendszeresen megdugna a
feledegem teleelvezne. Latni a gecitol csopgo pinajat es igy medugni.
feledegem teleelvezne. Latni a gecitol csopgo pinajat es igy medugni.
Fehérneműk és a szexuális segédeszközök...
Igen, a punci öklözés engem is megvadít, de nagyon durván. És hihetetlen mennyire könnyen tágul a párom, pedig a farkammal szűknek érzem. 1-2 perc alatt csuklóig benne vagyok, mindenféle sikosito nélkül. Ő is imádja, szó szerint rajong érte
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2024. 12. 14. szombat 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi tetszik benne miért indit be vagy szereted le is nyalni utána ?
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 12. 14. szombat 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 14. szombat 06:25
Nekem az,hogy nézem egy idegen pasi ràélvez a feleségem puncijàra
mindig is vágytam rá hogy egyszer átmennyek a szomszédba és egy 40 év kőrüli nő várna rám ott hogy segitsek valamit majd jót kefélnénk
Teleélvezett puncit kinyalni , terhes nők csöpögő cicijét szopni , dugás közben puncit nyalni pároknál ,lábszex , lábra élvezett sperma lenyalása …..
Izgat, ha
me
az alulfejlett kukim miatt.
alf
ga alf
lá alf
znak

matea74