2020-ban a covid alatt jártam egy vidéki tanár-tanárnő házaspárhoz és nem voltam hálátlan...Az első alkalommal teljesen félénk volt a feleség később egy ringyó lett és bármit megtehettem vele!1.találkozaskor a meztelenre vetközese is perverz volt számara később már semmi!!!_0
Ha nejem mások elött meztelenkedik és idegen férfit kielégit orálissan
Sziasztok! Mikor teli spricceli a számat a hölgy!
Nemtől függetlenül mindenkivel........

Ma reggel éppen a szőnyegen…

Kocogás/futás közben a természetben kiverni... Vagy wellnessben, illetve öltöző fülkében.
Szeretem látni amikor finom ovatos szextől dugasig eljutunk misszios pozban. És a puncinedve folyik lefele a combomon. Úgy de úgy képes benedvesedni. Imádom.
Felesègem nagy szeméremajkait nyalni,szivni.Ha dugják,akkor is jó nèzni,rálóg a faszra.
Pláne ha tocsog a spermától,ès spriccel,jó hosszú,lógós pinája van.Ha meg elővesszük a puncimupmát....na az fenomenális látvány.
Pláne ha tocsog a spermától,ès spriccel,jó hosszú,lógós pinája van.Ha meg elővesszük a puncimupmát....na az fenomenális látvány.
Hát ez nagyon izgató lehet.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 15:51

Felesègem nagy szeméremajkait nyalni,szivni.Ha dugják,akkor is jó nèzni,rálóg a faszra.
Nyáron a Duna közepén kishajón, durván lerendezni a partnerem minden nyílását
Kinyalni egy sexy nőt menstruáció alatt.
És ezt tudja a feleséged nővére . Ez már perverzitás
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 08:29

Én élvezem, és jó nézni amikor a feleségem nővérének a férje a feleségem szájába élvez s ő szépen lenyeli.
exbarátnöimet titokban dugni
Nyalatni a segglyukamat, eddigi párjaim mindegyik szívesen nyalta a segglyukam. Volt amikor órákig nyalta és szopta a zacsit. Persze én is szeretem nyalni a segglyukat vadul. Meg nagyon szívesen kefélek minél öregebb nőket. Ez is egy perverzítás, a gondolattol hogy egy öreg nénit keményen megkefélni.
a puncipunpára én is kíváncsi lennék páromét felpumpálni nem kicsi de huu
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 15:51

a nőről levenni a bugyit és azt felvenni
Nekem ez minden napos.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 07:08

a puncipunpára én is kíváncsi lennék páromét felpumpálni nem kicsi de huu
Spermás játékok. Punciból cicikről lenyalni
Ha a szeksz nyilvános helyen annak számit akkor nekem az.
Semmi jónak nem vagyok az elrontója. Lehet szó vad, szenvedélyes szexről, az összes testnyílásod intenzív használatáról, többes felállásról vagy szub/mazo lányokat szívesen kínzom kéjesen, fenekelem és dominálom. Eszközök használatában és többes felállásban is van tapasztalatom.