Tenyérrel fenekelés, adni és kapni is
Titkokat megtudni...
egy- egy ismerős hölgynek gyorsan kihúzni az éjjeliszekrény fiókját..mi lapul benbe..vagya a bugyis fiókba kukkantani..milyenek a fellépős bugyikái..hallgatózni ha alkalom van, hogy nyőg mikor dugják..kukkolni..szóval ismerősökről megtudni intim dolgokat..nagyon izgató szerintem..
egy- egy ismerős hölgynek gyorsan kihúzni az éjjeliszekrény fiókját..mi lapul benbe..vagya a bugyis fiókba kukkantani..milyenek a fellépős bugyikái..hallgatózni ha alkalom van, hogy nyőg mikor dugják..kukkolni..szóval ismerősökről megtudni intim dolgokat..nagyon izgató szerintem..
Ezt Én is átélném hogy egyszerre dugnak és szophatok közben, de jelenleg annak is örülnék hogy egy pasival kölcsönösen szexelhesek
(Ez egy válasz Huncutsex üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 19. vasárnap 12:43
(Ez egy válasz Huncutsex üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretek szopni egymás után több pasit is meg nekem is, szeretem ugyan csak hogy egymás után több pasi dug meg és belém ereszti, de a kedvencem miközben dugnak szophatok is.
Egyik perverztitásom az hogy edging közben addig verem míg egy kis adag spermát nem spriccelek és azt megkóstolom. Ezt jópárszor párszor eljátszom.
Egy lyukba 2 farok, szendvics póz, egymás után egy lyukba élvezés mmmmm
Vad szex párral hármasban, szendviccsel és akár dupla behatolással. Szub/mazo lányok élvezetes büntetése.
lakk, bőr, gumi ruhák csizmák beőltözni
Női fehérneműk és cipők….
Szeretek szopatni, durván. Néha egy kis "bondage" kiegészítéssel. Duna közepén vagy egy szigeten, esetleg urbex feeling.
Ezt de kipróbálnám, hogy ketten legyünk a nejemben és egyszerre süljünk el benne a két fasz összeérve, rángatózva és a gecink keverékében tovább baszni...
(Ez egy válasz nimativ000 üzenetére (2026. 04. 18. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 17:31
Lennék a helyedben, mindig ilyen kalandokra vágytam.
2026. 04. 19. vasárnap 12:43
Szeretek szopni egymás után több pasit is meg nekem is, szeretem ugyan csak hogy egymás után több pasi dug meg és belém ereszti, de a kedvencem miközben dugnak szophatok is.
En nagyon szeretek meztelenekdni, imádom a gecis, akár
minél nedvesebb, annál jobb
pi
játékokat alf
si alf
s
minél nedvesebb, annál jobb
Az is nagyon jó
amikor átázik a felső a tejtől
(Ez egy válasz vastagfarq üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 19. vasárnap 10:23
amikor átázik a felső a tejtől
(Ez egy válasz vastagfarq üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon lógó közepes cicik, nagy bimbóudvarral és bimbóval. Tejes mellek.
Nagyon lógó közepes cicik, nagy bimbóudvarral és bimbóval. Tejes mellek.
Ezeket kedvelném én is, csak partner kellene hozza...
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 19. vasárnap 06:17
Spermát kinyalni punciból popólyukból lenyalni lábról lábfejről / spermás puncit , popólyukat dugni /
pi
szex adni és kapni /
alf
si
Bár nem annyira perverz de imádom élvezésig nyalni a finom kis puncikat.
Spermát kinyalni punciból popólyukból lenyalni lábról lábfejről / spermás puncit , popólyukat dugni /
pi
szex adni és kapni /
alf
si
Öklözés, ánusz nyalás!
Az perverzitásnak számit ha egy üvegasztal alatt fekve nézem ahogy az az üveg asztalra székel a párom?

jefesef