Szeretek szopatni, durván. Néha egy kis "bondage" kiegészítéssel. Duna közepén vagy egy szigeten, esetleg urbex feeling.
Ezt de kipróbálnám, hogy ketten legyünk a nejemben és egyszerre süljünk el benne a két fasz összeérve, rángatózva és a gecink keverékében tovább baszni...
(Ez egy válasz nimativ000 üzenetére (tegnap 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Lennék a helyedben, mindig ilyen kalandokra vágytam.
(Ez egy válasz Huncutsex üzenetére (ma 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:43
(Ez egy válasz Huncutsex üzenetére (ma 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretek szopni egymás után több pasit is meg nekem is, szeretem ugyan csak hogy egymás után több pasi dug meg és belém ereszti, de a kedvencem miközben dugnak szophatok is.
Szeretek szopni egymás után több pasit is meg nekem is, szeretem ugyan csak hogy egymás után több pasi dug meg és belém ereszti, de a kedvencem miközben dugnak szophatok is.
En nagyon szeretek meztelenekdni, imádom a gecis, akár
minél nedvesebb, annál jobb
pi
játékokat alf
si alf
s
minél nedvesebb, annál jobb
Az is nagyon jó
amikor átázik a felső a tejtől
(Ez egy válasz vastagfarq üzenetére (ma 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
amikor átázik a felső a tejtől
(Ez egy válasz vastagfarq üzenetére (ma 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon lógó közepes cicik, nagy bimbóudvarral és bimbóval. Tejes mellek.
Ezeket kedvelném én is, csak partner kellene hozza...
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (ma 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:17
Spermát kinyalni punciból popólyukból lenyalni lábról lábfejről / spermás puncit , popólyukat dugni /
pi
szex adni és kapni /
alf
si
Bár nem annyira perverz de imádom élvezésig nyalni a finom kis puncikat.
Spermát kinyalni punciból popólyukból lenyalni lábról lábfejről / spermás puncit , popólyukat dugni /
pi
szex adni és kapni /
alf
si
Öklözés, ánusz nyalás!
Az perverzitásnak számit ha egy üvegasztal alatt fekve nézem ahogy az az üveg asztalra székel a párom?
nagyon szeretem nyalni hátulról , akár az ánuszát is ha egy igényes hölgy...szerepjáték,
Lakk, bőr, gumi ruhák, és csizmák imádata
Ha egy Hölgy ráül a számra és úgy nyalom ....közben meg a párja kényezteti a farkam
Azt en is imádom.A feleségem punciajkai is hatalmasak,sajnos csak dupla puncit vállal.
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (tegnap 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy csiklo vagy laskás tarajos pinát nyalni De imádom a dupla anált is
Használt bugyit szaglászni
Mivel imádom az alázatos Hölgyeket kedvenc ha jól meg lehet szopatni mélytorok - kényszer francia,de mivel nyalni is imádok így ott elvárom ,hogy a számra is üljön és úgy nyaljam ki

darkan999
Charlie Z