kérjétek meg hogy masszírozza meg a hölgy lábait...
(Ez egy válasz Pinksweet üzenetére (2026. 06. 09. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 15:07
A villanyszerelő aki jár hozzánk bakancslistás nekem.
persze ezt a férjemmel is megbeszéltük hogy egy hármasra behívjuk valahogy. Lecsekkoltuk facebookon, van kicsi gyerkőc, feleség. Egy kérdést meg ér szerintetek?
persze ezt a férjemmel is megbeszéltük hogy egy hármasra behívjuk valahogy. Lecsekkoltuk facebookon, van kicsi gyerkőc, feleség. Egy kérdést meg ér szerintetek?
Szólj , szívesen segítek
(Ez egy válasz Carolina Hererra üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A villanyszerelő aki jár hozzánk bakancslistás nekem.
Egy hàzaspàrnak javítottam az autójât,kifizették,màsnap hívott a férj ,volna kedvem beszàlni hozzàjuk hàrmasba.Nanà hogy,igen elmentem hozzàjuk én dugtam a hölgyet a férje nézte szuper volt 1évig jàrtam hozzàjuk heti hàromszor!
Nekem volt egy olyan szituációm hogy kandallót kellett építenem egy jómódú családnál, és az volt a feltétele hogy csak hétvégén mehetek megnézni a munkát mert akkor nincs otthon a férj. Hát anyja lánya volt az aki előleget adott, és munka közben is természetesen fizetgettek. Természetesen a végén a férj mindent kifizetett amiben megállapodtunk. Sőt még utána voltam javítani is, bár nem tudom bár nem emlékszem hogy egyáltalán kell-e valamit javítani. Én csak jól jártam
Egyetértek a leírtakkal.Szerintem sokan túlgondolják ezt a természetbeni fizetést!Vagy úgy hogy egy szopásért kapnak egy új házat!
(Ez egy válasz Gépészszex üzenetére (2024. 11. 06. szerda 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 06. szerda 18:32
Sziasztok! Vállalkozóként, kivitelezőként elég sok Megrendelővel van szerencsém találkozni. Innen az oldalról, és a való életben is alakult már "természetben fizetéssel" való munka kiegyenlítés. Ahogy előttem is írták páran, nem kell feltétlen aktusra gondolni, néha egy-egy szexi villantás több élményt jelent számomra, mintha ott a mosógépen fektethetném a hátára. Higgyetek benne, és járjatok nyitott szemmel, ha van erre lehetőségetek!
Szia írj privátot.
(Ez egy válasz Carolina Hererra üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó lenne közelebb lennél, szívesen segítenék.
Legutóbb klímatisztításért fizetett a tulaj hölgy természetben, mert boldog volt, hogy gyorsan kapott időpontot
De néhány szexi ruháért is fizettek már ilyen módon..
De néhány szexi ruháért is fizettek már ilyen módon..
Meztelen csap cserében jo vagyok
az az egyik szakterületem.
az az egyik szakterületem.
Vízszerelőt keresek, aki nem kamus.
Konyhai csap csöpög.
Konyhai csap csöpög.
szerencsés vagy
Sógornőmnek régóta javitom az autójàt,mindig a puncijàval fizet!
Őrülök hogy megy ez emberi módon is.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2024. 12. 03. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 19:45
bocs ez valahogy igy van: a feleseg haza ter a vizsgarol a ferj gunyosan kerdezi megint meghuztak? mire a feleseg meg de most a jogsi is meg van
bocs ez valahogy igy van: a feleseg haza ter a vizsgarol a ferj gunyosan kerdezi megint meghuztak? mire a feleseg meg de most a jogsi is meg van
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 03. kedd 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 05:38
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 03. kedd 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg? és ki volt az a nyolc? Vagy estleg repülőgépvezetésből vizsgázott?
De gondolom sugárhajtóműből mer a kis gépen is csak az oktató és a biztos ül a
2024. 12. 03. kedd 05:28
ta
. HA már beszólogatunk.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2024. 12. 03. kedd 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
nu alf
ló alf
val
A holgyvizsgazni megy amikor hazaer a ferj kerdi ; na megvolt? meg mind a nyolc de a jogsi is megvan
Tényleg? és ki volt az a nyolc? Vagy estleg repülőgépvezetésből vizsgázott?
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2024. 12. 03. kedd 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 05:28
A holgyvizsgazni megy amikor hazaer a ferj kerdi ; na megvolt? meg mind a nyolc de a jogsi is megvan
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
35 évvel ezelőtt???
Vagy talán csak nagyon tapasztalatlan. És nagyon akarta a jogosítványt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 22:26
Törölt felhasználó (4751095)
hát...jó nagy bolond volt ez ba te barátnőd....

Gamemaster

bilány25