Ez dolog létezik egyhelyen és müködik is dolog és be vált elég régen.
Jó gyerek vagy!
(Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 10. 16. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 16. vasárnap 13:53
(Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 10. 16. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez dolog létezik egyhelyen és müködik is dolog és be vált elég régen.
Nem óhajtok magamnak nagyobb szerepet osztani az élet színpadán, mint amelyet a sors szánt szerény személyem részére, csupán szünetjel gyanánt kívánok, orgonabokor képében a tavasz hínökeként egy gondolat erjéig részt venni e szóváltásban;
Lehet, hogy Horusz nem magyar anyanyelvű, és csak békességet szeretne, de nem állnak rendelkezésére olyan nyelvi eszközök, melyekkel érthetőbben ki tudná magát fejezni és fegyvert tudna belőlük kovácsolni önmaga védelmére.
Fegyvertelen emberrel harcolni pedig...
Elnézést kérek, ha esetleg bele "okvetetlenkedtem" a diskurzusba, csupán figyelem fókuszálás volt a célom, mellyel a szavak nászéjszakáján szegényes virtussal megáldott embertársunk szubjektív tulajdonságaira probáltam rávilágítani, hogy ne kelljen neki, a lenge szélben nádszálként táncoló szavak zavaró jelentéseitől sebzetten, mozgó szomorúfűz képében távoznia,és távol tartania magát minden, számára érdemi megnyilvánulástól,melyekkel személyét és irányelveit megóvhatná.
Köszönöm a türelmet.
Lehet, hogy Horusz nem magyar anyanyelvű, és csak békességet szeretne, de nem állnak rendelkezésére olyan nyelvi eszközök, melyekkel érthetőbben ki tudná magát fejezni és fegyvert tudna belőlük kovácsolni önmaga védelmére.
Fegyvertelen emberrel harcolni pedig...
Elnézést kérek, ha esetleg bele "okvetetlenkedtem" a diskurzusba, csupán figyelem fókuszálás volt a célom, mellyel a szavak nászéjszakáján szegényes virtussal megáldott embertársunk szubjektív tulajdonságaira probáltam rávilágítani, hogy ne kelljen neki, a lenge szélben nádszálként táncoló szavak zavaró jelentéseitől sebzetten, mozgó szomorúfűz képében távoznia,és távol tartania magát minden, számára érdemi megnyilvánulástól,melyekkel személyét és irányelveit megóvhatná.
Köszönöm a türelmet.
A Mi barátságunk több annál, hogy magyarázkodnunk kéne egymásnak. Remélem nem nekem írtad a "bocsánat" szót, mert semmi okod nincs rá. A barátságba a véleményed bőven belefér, amit én tiszteletben is tartok.
...és nyugi mert küdetek valakivel egy "ejnye"-című ikont.
...és nyugi mert küdetek valakivel egy "ejnye"-című ikont.
Na azémondom...
Azt hiszem ez most nekem "hosszú"...
Ez igy van Tom barátom azért nyitottam.
mire véljem ezeket a mozdulatokat, utánnozól ( most hajlongsz, vagy csak a fejed mozgatod ?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
A moderálásról szól ez a topik, és ("emil"!) csak a moderálási alapelvekkel kapcsolatos véleményemet írom ide. Szerintem jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 17. hétfő 15:58
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
mire véljem ezeket a mozdulatokat, utánnozól ( most hajlongsz, vagy csak a fejed mozgatod ?
Irot szabályok léteznek chat specifikusan megirva.
Mindegyik alapja azok az iratlan illetve leirt szabályok, ami anno megszületett az IRC nevezetű csevegési formán.
Ott létre jőtt szobák alkotak bizonyos szabályokat, hogy biztositsák a zavartalan csevejt.
S kopizták a bevált modszereket, bővitgeték.
Tehát a lényeg össze kell dobni vagy lopni és alakitgatni a megfelelő szabályokat ide specifikusan.
Mindegyik alapja azok az iratlan illetve leirt szabályok, ami anno megszületett az IRC nevezetű csevegési formán.
Ott létre jőtt szobák alkotak bizonyos szabályokat, hogy biztositsák a zavartalan csevejt.
Tehát a lényeg össze kell dobni vagy lopni és alakitgatni a megfelelő szabályokat ide specifikusan.
Amit mondasz ez igy van
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 17. hétfő 18:13
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
"dobzse,dobzse"
2005. 10. 17. hétfő 18:13
De ezzel amit irtál nem jutotunk elörébb , vagy igen.
Sirrály!
"Minde csupa kenőcs!"
Csak nem talán vazelin?
Üdv!
"Minde csupa kenőcs!"
Csak nem talán vazelin?
Üdv!
Barni.
Nagyon szépen összeszedted! -Tetszene, ha így lehetne!
A #31. hsz. Megírásakor, hasonló gondolataim voltak!
Végre!
Üdv! ZENO1
Nagyon szépen összeszedted! -Tetszene, ha így lehetne!
A #31. hsz. Megírásakor, hasonló gondolataim voltak!
Végre!
Üdv! ZENO1
"felpattanó"!
Igyekszek nem tőrőni senkit... nem fordult elő idáig még...
Ha tőrlők legfeljebb, maradnak a hozzá szolásai
Ha valmi igzán nagy baj lenne velük, akkor csak egykét hozzá szolást cenzorázok át
Ha tőrlők legfeljebb, maradnak a hozzá szolásai
Ha valmi igzán nagy baj lenne velük, akkor csak egykét hozzá szolást cenzorázok át
Akármit válaszolnék le lennék "moderálva", mert nem függ össze a topik címével. Nekem elegem van a abból, hogy a moderálásokat olvasgassam, az "off" és a "nyamal" topikban nem lehet belekötni a h.sz. -be (dehogynem!) és igyekszek ott írogatni.
:))Pistabá hé!!!
:))Pistabá hé!!!
szabályok elfogadot társadalmi, és baráti normák irtlan szabályai.
S mit tom1019[VIP][ADMIN]irt a #153 ba
S mit tom1019[VIP][ADMIN]irt a #153 ba

Honusz

andi