VAn olyan hölgy akit felizgat egy maszturbáló pasi látványa???
Már hog ylenne?
Ide csupa prűd szűz lány jár.... (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ide csupa prűd szűz lány jár.... (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valakit érdekel szívesen küldök masztizós videót magamról!
Írjatok az emilemre:)
Puszi
Puszi
Természetesen igen!!!Úgy gondolom ez hozzátartozik a teljességhez:)A vizualitás nagyszerű dolog, persze nem vagyunk egyformák...
Mégis én rajongok azért, ha a partneremet láthatom:a testét, az arcát, mit érez, mit nyújtok neki:) (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mégis én rajongok azért, ha a partneremet láthatom:a testét, az arcát, mit érez, mit nyújtok neki:) (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)

jaj,nem ezt akartam ide.
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
hanem ezt

és aki otthon nem, az hol máshol?
vagy mi van egyáltalán...
vagy mi van egyáltalán...
Teljesen természetes dolog!MEgismeri a saját érzéseit az ember,és utána a partnere tudtára hozhatja,hogy neki,hogyan esik jól!Persze mértékkel kell masztizni!
Bárhol, bármikor?
Tömött busz, vagy zsúfolt iroda? Előadás az operában? Semmi se akadály? Benyúlsz a bugyiba, már persze ha hordasz olyat és adsz az érzésnek?
Tömött busz, vagy zsúfolt iroda? Előadás az operában? Semmi se akadály? Benyúlsz a bugyiba, már persze ha hordasz olyat és adsz az érzésnek?
szia ha komolyan gondoltad:ice28@freemail.hu-cimre küldheted a videokat.
(Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 11:53

Ha valakit érdekel szívesen küldök masztizós videót magamról!
Puszi
Puszi
egy nönek mindig könnyebb!már mi is mentünk el tel keresztül, csak az anyagot kell kezelni!!
Szerintem aki nem masztizik otthon,az hülye:)
szóljon, aki akar versenyt masztizni!
Fiu vagy, avagy lány?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 17:25
Törölt felhasználó (69340)

szóljon, aki akar versenyt masztizni!
ki bírja tovább, vagy ki megy el hamarabb?
Lányoknál csakis a "ki bírja tovább" a másiknál sok az esély a csalásra!!!
És ki birja kihagyni? Én nem, most is huzigálom. jaj,aaah, jajj mi miii ingyá áárt jóóóóó!!! puf, neki, párban jobb!
Szerintem nem rossz dolog a maszti mert legalább megismered a saját tested és felfedezed hogy jobb ha megérintenek és játszanak veled!igy tudod a párodat segiteni abban hogy mindketten átéljétek a gyönyört 100%-ig!!
Így van!