Olyan videó nékünk is van és néha én is így vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 10. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 10. péntek 12:57
Törölt felhasználó (4566402)
A feleségemmel szexeltünk és az arról készült videóra vertem ki ma is!
Én is mindig a közös videónkra masztizok....van mikor a parom előtt is....de mikor élveznek mindig bekapja.....és nyeli....
Az én párom is szereti nézni ahogy, amint Ő szokta nevezni, játszok vele! Nagyon be tud rá izgulni!
(Ez egy válasz kezdő pár07 üzenetére (2021. 12. 10. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 10. péntek 14:27
Én is mindig a közös videónkra masztizok....van mikor a parom előtt is....de mikor élveznek mindig bekapja.....és nyeli....
Én rengeteg helyen vertem már ki...
próbafülke, strand, illemhelyek, autóban menet közben... Imádok masztizni. Aki azt mondja nem masztizik az hazudik..
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2021. 12. 10. péntek 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 10. péntek 05:53
próbafülke, strand, illemhelyek, autóban menet közben... Imádok masztizni. Aki azt mondja nem masztizik az hazudik..
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2021. 12. 10. péntek 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Jééé, ilyen téma is van?
Szerintem ez tök természetes, hogy otthon mindenki maszturbál. (Én is legalább napi 3-4 órát...)
Izgisebb lenne egy olyan topic mondjuk, hogy maszti idegen helyeken... (vendégségben, villamoson, moziban, stb. helyeken).
Szerintem ez tök természetes, hogy otthon mindenki maszturbál. (Én is legalább napi 3-4 órát...)
Izgisebb lenne egy olyan topic mondjuk, hogy maszti idegen helyeken... (vendégségben, villamoson, moziban, stb. helyeken).
Napi 3-4 órát? Mi a francot tudsz 4 órán keresztül csinálni?
Jééé, ilyen téma is van?
Úgy látom döntő többségében csak férfiak vannak itt. Csak mi szoktunk önkielégíteni, a csajok nem?
Besazélj róla kérlek!!!
Jééé, ilyen téma is van?
A pasikhoz képest a csajoknál (legalább is nálam) az a különbség, hogy elélvezés után nemhogy nem csökken a libidóm, hanem egyre jobban kívánom, úgyhogy eltelik az idő... De persze van, hogy több részletben áll össze a 3-4 óra. Elfoglaltság függő...
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2021. 12. 11. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mármint hogy miről? (Az otthoni, vagy a nem otthoni masztiról? )
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2021. 12. 11. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem személy szerint jobban izgalomba hoz a szabadtéri szex!
Ki szeretné megkukkolni a párom puncijáról titokban készített képeket? Masztizhatsz is rá!
Én is gyakran verem ki otthon,sajnos kènyszerből, de szeretem csinálni is . Az egymás előtti maszti is izgatna nőkkel!!
Ez lehetne egy szingli karantén alfórum is ...
Ma reggel kivertem a feleséged puncijáról készítet képeidre,különösen jó,hogy borostás nem teljesen csupasz. Jó lenne kinyalni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 13. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 13. hétfő 14:21
Törölt felhasználó (4566402)
Ki szeretné megkukkolni a párom puncijáról titokban készített képeket? Masztizhatsz is rá!
Ma reggel kivertem a feleséged puncijáról készítet képeidre,különösen jó,hogy borostás nem teljesen csupasz. Jó lenne kinyalni....
Ezt örömmel veszem! XXXXXXXXXXXXXX moderálva
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2021. 12. 14. kedd 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 14. kedd 08:22
A nem otthoniról szívesen olvísnék!!!
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2021. 12. 12. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 12. vasárnap 14:20
Mármint hogy miről? (Az otthoni, vagy a nem otthoni masztiról? )
az otthoni a legjobb körülmény
Most is éppen azt csinálom!
Nekem sajnos majdnem minden napos...

wolt

milfcumshot
Daniela A