Még mindig itt tartasz? Akkor jobb ha elfelejted! Mindenkit arra használnak amire való....
(Ez egy válasz Davee92 üzenetére (2024. 04. 13. szombat 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 13. szombat 10:58

Sziasztok!
Régóta izgatja a fantaziamat egy hölgy! Aki 60-70 év körüli német, viszont nagyon jól tartja magát! Szoktam nála dolgozni! Szerintetek hogyan érdemes ilyen téren közelíteni felé, vagy hogy egyáltalán megtudakolni, puhatolozni hogy érdekli e még a sex vagy a hasonló dolgok?
Régóta izgatja a fantaziamat egy hölgy! Aki 60-70 év körüli német, viszont nagyon jól tartja magát! Szoktam nála dolgozni! Szerintetek hogyan érdemes ilyen téren közelíteni felé, vagy hogy egyáltalán megtudakolni, puhatolozni hogy érdekli e még a sex vagy a hasonló dolgok?
Az egyik legjobb élményem volt egy 74 éves hölgy, utólag árulta el a korát, max 50-nek mondtam volna. Olaszországban volt, egy klubban. Volt rá költve de, csodálatos este, szép emlék maradt.
Tegnap,74 éves barátnőm borzasztóan kinyaltam,kétszer élvezett el,habosra pumpáltam puncijában.