Ügyesek voltatok,gratulálok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 04. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 04. csütörtök 08:47
Törölt felhasználó (4575282)

Mi a szomszéd nénivel voltunk. Tavaly. 68 éves. 15 évig nemvolt senkivel. Szomszédok vagyunk sehova nem. Járt. És nem is jött hozzá senki. 1x elpanaszolta nekem.csinos és nagyon szép bőrű nő. És nagyon szépek a mellei. Retro punci.
Mondta h fiatalon sem volt sok élménye. Pedig volt férjnél is. De. Nem nagyon volt sex az életében..
Elég sexcenttikusak vagyunk a párommal. Lassan mi is 45 évesek leszünk. Megbeszéltem a párommal ezt. És 1 x at hívtam és már a párom álló farokkal várta a fotelben ülve. Zavarba jött. És hazament. Mikor kiment az ajtón. Normális volt köszönt. És én mondtam neki. Még kapsz pár percet. H vissza gyere. Várunk. Ne szégyelld magad.
Vissza jött. Kérdezte h hogy legyen? Mitt tegyen? Mondtam hogy térdelj elé..
És szopjad. 1.5 óráig szopta a párom. 2x ment el Rajmond. És utána beszaltam én is. Így már 3 x sikerült szoptatni minket. Majd jött a fürdés. Én segítettem neki lefürödni. Teljesen átt adta magát nekem. Nekünk. Tusolas nélkül a puncihoz nyúltam csorgott szó szerint klárika.
Utána újra szoptuk a párom egyszerre. Majd bele ültette Rajmi a farkaba. Folyamatosan remegett, 1.orat dugta. És simogattam. Nyáltam a popsiat. Mindenét. Folyt a nedűje Rajmond zacskoján le. Szó szerint. Majd be állítottuk négykézlább ra. Sokáig csattogot közbe Szóptam a párom hiszen elé voltam térdelve. Kivette a puncijábol és tomte a számba. Majd vissza. És újra Szóptam. Hatalmas orgia volt. Akkor is!!! NOS MOST FFI T KERESÜNK AKI HA NEM. IS PERVERZ. BÁR JÓ LENNE!!. SZÓVAL HA NEM IS PERVERZ DE 60.70 80 ÉVES. PINASZERETŐ. HAZIBARÁTUNK LENNE. PUSZI Andrea
Mondta h fiatalon sem volt sok élménye. Pedig volt férjnél is. De. Nem nagyon volt sex az életében..
Elég sexcenttikusak vagyunk a párommal. Lassan mi is 45 évesek leszünk. Megbeszéltem a párommal ezt. És 1 x at hívtam és már a párom álló farokkal várta a fotelben ülve. Zavarba jött. És hazament. Mikor kiment az ajtón. Normális volt köszönt. És én mondtam neki. Még kapsz pár percet. H vissza gyere. Várunk. Ne szégyelld magad.
Vissza jött. Kérdezte h hogy legyen? Mitt tegyen? Mondtam hogy térdelj elé..
És szopjad. 1.5 óráig szopta a párom. 2x ment el Rajmond. És utána beszaltam én is. Így már 3 x sikerült szoptatni minket. Majd jött a fürdés. Én segítettem neki lefürödni. Teljesen átt adta magát nekem. Nekünk. Tusolas nélkül a puncihoz nyúltam csorgott szó szerint klárika.
Utána újra szoptuk a párom egyszerre. Majd bele ültette Rajmi a farkaba. Folyamatosan remegett, 1.orat dugta. És simogattam. Nyáltam a popsiat. Mindenét. Folyt a nedűje Rajmond zacskoján le. Szó szerint. Majd be állítottuk négykézlább ra. Sokáig csattogot közbe Szóptam a párom hiszen elé voltam térdelve. Kivette a puncijábol és tomte a számba. Majd vissza. És újra Szóptam. Hatalmas orgia volt. Akkor is!!! NOS MOST FFI T KERESÜNK AKI HA NEM. IS PERVERZ. BÁR JÓ LENNE!!. SZÓVAL HA NEM IS PERVERZ DE 60.70 80 ÉVES. PINASZERETŐ. HAZIBARÁTUNK LENNE. PUSZI Andrea
Szia Téged is izgat a téma? Ha igen esetleg élmény vagy vágyad megírnád?
(Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2021. 11. 04. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal egyének is megírhatják ha volt kapcsolat 60 fölötti hölggyel férfivel!
Szerintetek ez a korosztály miért nem annyira nyitott?
Senkinek nincs ilyen élménye?
Ma délután megyek a bonyhádi hölgyhöz " segítséget" kért!
Ma délután megyek a bonyhádi hölgyhöz " segítséget" kért!
Sziasztok! Én voltam 71éves hölgyel nagyon tudott!
Bizony, nagyon tudnak még! Anyósom 72 éves, és még nagyon szuper Hölgy, és aktív a szexben!
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2021. 11. 29. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy hölgynek könnyű, de a pasinak nehéz félig állóval, ha szeretné is!
(Ez egy válasz 102Rudy üzenetére (2021. 11. 29. hétfő 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 29. hétfő 08:10

Bizony, nagyon tudnak még! Anyósom 72 éves, és még nagyon szuper Hölgy, és aktív a szexben!
elmesélnéd ha nem titok?
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2021. 11. 29. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak nem jóban vagytok az anyóssal?
(Ez egy válasz 102Rudy üzenetére (2021. 11. 29. hétfő 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 29. hétfő 08:10

Megoldják ha nem digi dugi akkor orál vagy kezes báránnyal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 29. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 29. hétfő 08:17
Törölt felhasználó (4491172)

Az is egy része a szexnek, de a dugásra gondoltam!
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 11. 29. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos még nem történt túl sok! Egy kicsit megfogtam a melleit, meg a popsiját!
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 11. 29. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma voltam egy 76 éves nővel,nem profi,élvezetből,mindent szeret,szűk puncis,kivéve anál mert ingerli.
Igen van élet.
Igen van élet.
Mesélj majd,kíváncsian várom!
Az elmúlt 2 hét élményeit elmesélitek?
irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 29. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 29. hétfő 08:17
Törölt felhasználó (4491172)

Itt a szanatóriumban a 70 fölötti hölgyek nagyon pasiznak szerintem más is van.
Én még 30 évesen jöttem össze egy 70 körüli hölggyel nagyon szép asszonyos teste volt de mániája volt a higiénia be sem akarta kapni bezzeg én nyaljam ki mikor szexeltünk 10perv után rá hagytam annyira el kezdett vörösödni a feje azt hiszem ttem meg hal. Azt mondta nem. bírja a méretem és lehet már régen dugták de nem bírta, hogy keményen dugom azóta az ilyen időseket messzire kerülöm max 50es korosztály jöhet szóba.
70 felett tuti brutálisakat dugnak a nők!Engem két idős 69 és 73éves zaklatott hogy minden áron basszsm meg őket.én akkor voltam 25 körüli a 69éves duplapuncit is bírta elmondásak alapján és visitott közben+a békési swinger buliba is jártak
Love.hun 100 levelet írtak jó 10éve
Love.hun 100 levelet írtak jó 10éve