Aki korhoz köti a minőségi szexet az egyéb téveszmékre is képes. A minőségi tapasztalat nagyon sokat tud jelenteni !
Nem akarok új topikot nyitni, azért írok ide. Túl vagyok a hetvenen, de még mindig aktívan szexelek. Engem is utolért a prosztata probléma. Tüneteim nem voltak, de a PSA értékem magas lett. Beutaltak e gy biopsziára! Van e valakinek tapasztalata, hogy egy prosztata beavatkozás után működik e a szex! Vagy marad a puncinyalás?
...én végig csináltam... nem volt kellemes, de semmi negatív változás nincs...
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2023. 03. 11. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 10:10

Nem akarok új topikot nyitni, azért írok ide. Túl vagyok a hetvenen, de még mindig aktívan szexelek. Engem is utolért a prosztata probléma. Tüneteim nem voltak, de a PSA értékem magas lett. Beutaltak e gy biopsziára! Van e valakinek tapasztalata, hogy egy prosztata beavatkozás után működik e a szex! Vagy marad a puncinyalás?
Mi a párommal, pont egy 60+ ffi t keresünk, az én gondolatom an született meg a dolog, h egy sok helyen járt fasz ami már sok sok puncit popsit dugott már..azilyen lehett? Érezni a szádban, nyalni szívni harapni. Hamzsolni.. Akár úgy is ha nem áll fel!?
Erre irkalnak h 34 vagyok. 45 éves vagyok izmos. Szolis.. Az már szinte minden sarkon van.... Lassan már a jóképű izmos csávók. De egy Baszos 60 as 70 es perverz ffi már nincs minden sarkon.
Erre irkalnak h 34 vagyok. 45 éves vagyok izmos. Szolis.. Az már szinte minden sarkon van.... Lassan már a jóképű izmos csávók. De egy Baszos 60 as 70 es perverz ffi már nincs minden sarkon.
Végtelenül aranyos és nem mindennapi a hozzáállás, mondhatnám igazi unikum !!! Írtam !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 22. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 22. szerda 10:51
Törölt felhasználó (4700799)

Mi a párommal, pont egy 60+ ffi t keresünk, az én gondolatom an született meg a dolog, h egy sok helyen járt fasz ami már sok sok puncit popsit dugott már..azilyen lehett? Érezni a szádban, nyalni szívni harapni. Hamzsolni.. Akár úgy is ha nem áll fel!?
Sajnos ahogy idősödik az ember úgy egyre kevesebb.40x felett kincs a szex még kapcsolatban is
Nagyon tetszik a hozzászólásotok! És az is hogy Ti az érett gyümölcsöt keresitek. Én az érett hölgyeket kedvelem nagyon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 22. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 22. szerda 10:51
Törölt felhasználó (4700799)

......
Remélem nagyon is van!
Remélem nagyon is van!
Nem volt kalandod azóta?
(Ez egy válasz gg_balazs_ üzenetére (2023. 03. 10. péntek 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 19:59

70 felett is van élet! Én még csak a 20-as éveim elején járok, de a partnereim többsége pont az ilyen 60-75év közötti korosztályba tartozott.
Fantasztikus élményeket szereztem ezekkel a hölgyekkel. Szóval, nagyon is van élet 70 után is.

70. évemben járok és saját tapasztalatból mondom hogy még egészen jól működik a szex ! Inspiráló az izgató ,
erotikus előjáték, melyet hosszan tartó szeretkezés követ !
Azt mondják, hogy férfi potenciája nagyban függ az életkortól, a nő életkorától.
(Ez egy válasz stürmisch üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 22:55

70. évemben járok és saját tapasztalatból mondom hogy még egészen jól működik a szex ! Inspiráló az izgató ,
És az alany milyen korú?
(Ez egy válasz stürmisch üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 22:55

sok ilyen témájú film is készül. Nincs itt az oldalon aki szerepel ilyen filmben?
75 éves ügyvédnő a rokonom. Vele régóta bizalmi viszonyban vagyok. Ma reggel felhívott segítséget kért. Egyik barátom nagyon tetszik neki és szívesen találkozna vele mondja. Rokonom 12 éve özvegy és 2 éve teljesen megváltozott a szexualitás területén. Nagyon nyitott és nagy étvágyú lett. Kérte hogy beszéljek a barátommal, hogy látogassa meg. 2 hónapja nálam találkoztak egy hétközi vacsorán. Kíváncsi leszek a fejleményre.
Elmúlt hétvégén a társasházunk egyik erkélyén beszélgetett 2 hölgy. Mindegyik jóval túl a 65 éven. Egyik mondja a másiknak. Mióta a férjem meghalt megváltozott a szexuális élete. Sokkal jobban kívánja a szexet. Kérdezi a másik. És van akivel megteszed? Miért ne lenne Van mikor magammal elvagyok de a viszonyról is vannak jelentkezők. Ott inkább fiatalabb pasik jelentkeznek. 40-45 évesek
Izgat a téma, szivesen beszélgetnék egy 7X hölggyel ....
Mi a párommal 60+ osok vagyunk.A nejem nővérének a férje 72 de még potens!
A 70 . életévemben járok és potens , aktív életet élek ! Fontosnak tartom a kéjes előjátékot amely fontos része a mindkét fél számára izgató előkészítést amely azután fergeteges szeretkezésbe fejlődik ki ! Mottóm : Az ember korát nem kizárólag az éveinek a száma határozza meg , sokkal inkább az életmódja !
Az a jó hogy nem hagyod abba a szext és teszel érte hogy maradjon ébren a tested!
(Ez egy válasz stürmisch üzenetére (2023. 06. 03. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 03. szombat 19:25

A 70 . életévemben járok és potens , aktív életet élek ! Fontosnak tartom a kéjes előjátékot amely fontos része a mindkét fél számára izgató előkészítést amely azután fergeteges szeretkezésbe fejlődik ki ! Mottóm : Az ember korát nem kizárólag az éveinek a száma határozza meg , sokkal inkább az életmódja !
75 éves nő,rendszeresen látogatom,szeret szopni nyeléssel,szűk punci,elélvez ő is,gumi nélkül szereti.Teljesen jó test,ápolt,annyira beindult hogy vad csókba kezdtünk,legközelebb popsiba is bemegy szerintem.Csodálatos nők az ilyenek.