Én most egy idősebb holgynel rendezem a kertet! Elég jól néz ki a korához képest! Több éve járok már hozzá és sokszor elgondolkoztam ilyen dolgokon! Csak nemtudom hogy tegyem meg az első lépést!
Nyári élménye valakinek koros hölggyel vagy pasival?
csak ne lennétek olyan messze...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 23. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 13:48
Törölt felhasználó (4700799)
Mi pont hogy 60 plussz os ffi t keresünk hosszútávra, szerintem izgalmas nagyon egy érett használt... Ffi
Volt ilyen élményem egyszer igaz fizetős nővel.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 07. 05. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 19:07
Neked volt ilyen élményed? Kérlek írjad meg mert mindenkit érdekel!
Neked volt ilyen élményed? Kérlek írjad meg mert mindenkit érdekel!
(Ez egy válasz sex75 üzenetére (2023. 07. 05. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 16:34
Hát nagyon jó a téma. Szeretem az idősebb korosztályt imádom az érett puncikat.
Hát nagyon jó a téma. Szeretem az idősebb korosztályt imádom az érett puncikat.
Sajnos az a baj hogy nagyon visszahúzódók lesznek ha valami ok miatt nem tudnak szexelni. Ennek nem így kellene lenni nem az erkölcsi normáknak kell élni. Lehet az élvezkedést diszkréten is csinálni. És a masztit is lehet gyakorolni.
Van egy 71 éves hölgy akivel jóban vagyok
Istennő
Istennő
Mi pont hogy 60 plussz os ffi t keresünk hosszútávra, szerintem izgalmas nagyon egy érett használt... Ffi
75 éves nő,rendszeresen látogatom,szeret szopni nyeléssel,szűk punci,elélvez ő is,gumi nélkül szereti.Teljesen jó test,ápolt,annyira beindult hogy vad csókba kezdtünk,legközelebb popsiba is bemegy szerintem.Csodálatos nők az ilyenek.
Az a jó hogy nem hagyod abba a szext és teszel érte hogy maradjon ébren a tested!
(Ez egy válasz stürmisch üzenetére (2023. 06. 03. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 03. szombat 19:25
A 70 . életévemben járok és potens , aktív életet élek ! Fontosnak tartom a kéjes előjátékot amely fontos része a mindkét fél számára izgató előkészítést amely azután fergeteges szeretkezésbe fejlődik ki ! Mottóm : Az ember korát nem kizárólag az éveinek a száma határozza meg , sokkal inkább az életmódja !
A 70 . életévemben járok és potens , aktív életet élek ! Fontosnak tartom a kéjes előjátékot amely fontos része a mindkét fél számára izgató előkészítést amely azután fergeteges szeretkezésbe fejlődik ki ! Mottóm : Az ember korát nem kizárólag az éveinek a száma határozza meg , sokkal inkább az életmódja !
Mi a párommal 60+ osok vagyunk.A nejem nővérének a férje 72 de még potens!
Izgat a téma, szivesen beszélgetnék egy 7X hölggyel ....
Elmúlt hétvégén a társasházunk egyik erkélyén beszélgetett 2 hölgy. Mindegyik jóval túl a 65 éven. Egyik mondja a másiknak. Mióta a férjem meghalt megváltozott a szexuális élete. Sokkal jobban kívánja a szexet. Kérdezi a másik. És van akivel megteszed? Miért ne lenne Van mikor magammal elvagyok de a viszonyról is vannak jelentkezők. Ott inkább fiatalabb pasik jelentkeznek. 40-45 évesek
75 éves ügyvédnő a rokonom. Vele régóta bizalmi viszonyban vagyok. Ma reggel felhívott segítséget kért. Egyik barátom nagyon tetszik neki és szívesen találkozna vele mondja. Rokonom 12 éve özvegy és 2 éve teljesen megváltozott a szexualitás területén. Nagyon nyitott és nagy étvágyú lett. Kérte hogy beszéljek a barátommal, hogy látogassa meg. 2 hónapja nálam találkoztak egy hétközi vacsorán. Kíváncsi leszek a fejleményre.
sok ilyen témájú film is készül. Nincs itt az oldalon aki szerepel ilyen filmben?
És az alany milyen korú?
(Ez egy válasz stürmisch üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 22:55
70. évemben járok és saját tapasztalatból mondom hogy még egészen jól működik a szex ! Inspiráló az izgató ,
erotikus előjáték, melyet hosszan tartó szeretkezés követ !
Azt mondják, hogy férfi potenciája nagyban függ az életkortól, a nő életkorától.
(Ez egy válasz stürmisch üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 22:55
70. évemben járok és saját tapasztalatból mondom hogy még egészen jól működik a szex ! Inspiráló az izgató ,

STS011