Lehet róla tudni valamit? Mert én is kaposvári vagyok
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 14. csütörtök 16:50
Egyik kaposvári hölgy ismerősöm állítja, hogy soha az életében nem volt ilyen jó a szex. Elvált és most megvalósíthatja e téren is az igényeit. Érdekes dolgokról mesélt. Pl. szex hétvége az aktuális baráttal. Élmény beszámolója szerint " orgazmus hegyek, péntek estétől vasárnap du.-ig kicsi pihenés, frissítés és szex kimerülésig" Ezt Ő mondta így nekem.
sziasztok nekem is kellemes tapasztalataim vannak összesen három 70+ növel volt alkalmam lenni ,ebböl az egyik pár volt és a férj csak mint nézö volt jelen az elsö munkahelyi ismeretség a második külföldön történt
Irigyellek!
(Ez egy válasz zinus üzenetére (2024. 02. 02. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 07:18
Sziasztok! A 60 -70 vagy a 70plusz nagyon ott van ! pár éve megismerkedtem egy jó karban lévővel , 2 óra múlva már a lakásán voltunk, pezsgő ,zuhany irány az ágy ! ott mondja " hogy 15 éve nem volt férfival és orálban sem vólt része soha sem kapni sem adni!!!!finoman lágyan bevezettem mindenbe ,jó volt látni érezni rajta a gyönyört szinte önkivületi állapotba volt ! Reggel kávé , majd kezelésbe vett nagyon finoman mondom neki " tudod hogy a tűzzel játszol"? Azért csinálom volt a válasz , végig is csinálta isteni hatalmasat élveztem teljesen ki üritett !!! Sokat beszélgettünk hogy mi mindent hagyott ki az életben ! Azóta is ha szükségét érezzük keressük egymást csak sok a 240 km!! úgy hogy lehet találni jót közöttük!
Sziasztok! A 60 -70 vagy a 70plusz nagyon ott van ! pár éve megismerkedtem egy jó karban lévővel , 2 óra múlva már a lakásán voltunk, pezsgő ,zuhany irány az ágy ! ott mondja " hogy 15 éve nem volt férfival és orálban sem vólt része soha sem kapni sem adni!!!!finoman lágyan bevezettem mindenbe ,jó volt látni érezni rajta a gyönyört szinte önkivületi állapotba volt ! Reggel kávé , majd kezelésbe vett nagyon finoman mondom neki " tudod hogy a tűzzel játszol"? Azért csinálom volt a válasz , végig is csinálta isteni hatalmasat élveztem teljesen ki üritett !!! Sokat beszélgettünk hogy mi mindent hagyott ki az életben ! Azóta is ha szükségét érezzük keressük egymást csak sok a 240 km!! úgy hogy lehet találni jót közöttük!
75 éves szeretőm,barátnőm van.Nagyon jó vele,2 éve alkalmanként együtt vagyunk.Csókja,szűk puncija,cickói és szereti nyelni,csodás barátnő.
Szó sem esett durr bele bumm hozzáállásról...
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 01. 31. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 31. szerda 16:57
Nem lehetetlen, de türelem kell hozzá. A "durr-bele bumm" felajánlkozás garantáltan eredmény nélküli náluk....
Nem lehetetlen, de türelem kell hozzá. A "durr-bele bumm" felajánlkozás garantáltan eredmény nélküli náluk....
(Ez egy válasz Péter.47 üzenetére (2024. 01. 31. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 31. szerda 13:24
Sziasztok . Én úgy érzem ezt a korosztályt szinte lehetetlen megismerni közelebbről...pedig izgalmas lenne ...
Sziasztok . Én úgy érzem ezt a korosztályt szinte lehetetlen megismerni közelebbről...pedig izgalmas lenne ...
Az utolsó sorban van a Youtube-s link.
(Ez egy válasz gery.69 üzenetére (2024. 01. 31. szerda 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Megkérxezhetem, hogy összejött e már neked a 7xes pár?
(Ez egy válasz gery.69 üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 05:03
Most alakul valami,egy 7x pára,mama aktiv a papa tablettával. Elmondásuk szerint.
?
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2024. 01. 31. szerda 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 31. szerda 11:38
Érdemes megnézni ezt a videót
Igaz, ez a hölgy csak 60+ de gyönyörű! ...így is lehet, ha valaki igényes magával szemben is.
https://www.youtube.com/watch?v=AsYgvn-agBE
Igaz, ez a hölgy csak 60+ de gyönyörű! ...így is lehet, ha valaki igényes magával szemben is.
Érdemes megnézni ezt a videót
"Gyerekekkel" sosem ismerkedtem - összekeversz valakivel. Álmodozol?
(Ez egy válasz checked üzenetére (2024. 01. 23. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 13:46
Szia tavaly össze ismerkedtem veled nagyon jól éreztem magam veled. Még mindig szörös a puncid?
Nem lenne rosz tudni , merre is keressünk.
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 01. 19. péntek 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 19. péntek 15:56
Különböző társkeresőkön, ezen az oldalon még soha senkit. Türelmesnek kell lenni, nagyon meg tudnak nyílni.
Hát örömel lennék egy 70 éves párral vagy csak hölggyel sok jót hallani erről a korosztályról.
Az ilyen "sógor" aranyat ér.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2024. 01. 19. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 19. péntek 23:14
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2024. 01. 19. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nejem nővérének a férje 70 múlt tavaly.S még besegít a nejem dugásába (álló farokkal)
Szia tavaly össze ismerkedtem veled nagyon jól éreztem magam veled. Még mindig szörös a puncid?
(Ez egy válasz an50csa üzenetére (2024. 01. 23. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 10:52
Miért ne lenne! Kérdezgetések.... találgatások...... A tettek mezejére kell lépni..... azonnal nyílvánvalóvá válik a válaszokból. Az itt fórumozók nem komoly érdeklődők, csupán "beszéljünk róla amiről álmodozunk"
Miért ne lenne! Kérdezgetések.... találgatások...... A tettek mezejére kell lépni..... azonnal nyílvánvalóvá válik a válaszokból. Az itt fórumozók nem komoly érdeklődők, csupán "beszéljünk róla amiről álmodozunk"
Nejem nővérének a férje 70 múlt tavaly.S még besegít a nejem dugásába (álló farokkal)
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 01. 19. péntek 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Különböző társkeresőkön, ezen az oldalon még soha senkit. Türelmesnek kell lenni, nagyon meg tudnak nyílni.

STS011

horvath_peter78