Úgy 20 éve egy lányisnerős megkért, hogy mentsem meg a haldokló hddn lévő adatait...
Róla sajnos nem találtam pikáns dolgokat, de jelentős mennyiségű, kizárólag anál témájú anyagra leltem. Mikor visszaadtam, megnyugtattam, hogy sikerült mindent lementeni
.
Róla sajnos nem találtam pikáns dolgokat, de jelentős mennyiségű, kizárólag anál témájú anyagra leltem. Mikor visszaadtam, megnyugtattam, hogy sikerült mindent lementeni

Engem izgatna a téma, csak nekem nincs sztorim ezzel kapcsolatban......
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 21. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 12:14
Törölt felhasználó (4611332)

Ez senkit nem ízgat?
pedig olyan jó

Nekem anyósom adott egy pendrive-ot, hogy mentsem át magunknak pár képet amiket csinált, ilyen tájképeket ( szeret fotózni) és ott is hagyta nálam pár napig.. persze hogy átnéztem mik vannak rajta, csomó bikinis, pózoló a kép róla, semmi extra de izgató mert még nem láttam fürdő ruciba, de a jolly joker az egy olyan kép ahol térdel a tükör előtt bugyi nélkül, de sajnos a lényeg nem látszik de a csupasz popsia oldalról meg igen

Ez senkit nem ízgat?
pedig olyan jó

Sajnos nem mentettek le a képeket akkor. Ma már bánom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 19. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 19. szerda 13:58
Törölt felhasználó (4611332)

Ízgi téma. Én 20 éves koromban találtam az otthoni gépünkön szexkepeket anyumrol. Fiatalabb pasi, plusz egy korabeli nő :p
Sziasztok én is szeretném a weboldalt
Ízgi téma. Én 20 éves koromban találtam az otthoni gépünkön szexkepeket anyumrol. Fiatalabb pasi, plusz egy korabeli nő :p
Régebben sokszor telepítettem gépeket, egyszer egy kolléga bent felejtett egy CD-t, rajta a felesége képeivel. Nagyon jó nő volt a felesége, magas, vékony, szőke, nagy cicikkel és már akkor borotvált volt a pinája (90-es évek), amikor ez még nem volt mindenkinél egyértelmű.
Mások számítógépén is találtam néha képeket, legtöbbször azt sem tudtam ki az aki a képen van.
Olyan is volt, hogy egyik kolléga gépén a "temporary-"ban meleg fiúk képei voltak, csak az és semmi más, így derült ki róla, hogy meleg, de nem mondtam el senkinek, egyébként sejtette mindenki.
Volt olyan is, hogy egyik szomszéd nő mutatta, hogy mit szeretne venni egyik apróhirdetési oldalon. Később meg akartuk nézni, hogy megvette-e. Ezt megtehettük, mert láttuk a felhasználói nevét. A rendszer mutatta a legutóbbi 30 nap vásárlásait, és sok szexjátékot, kiegészítőt vett. Nagyon felizgatott, hogy milyen lehet ezekben a cuccokban a szomszédasszony
Mások számítógépén is találtam néha képeket, legtöbbször azt sem tudtam ki az aki a képen van.
Olyan is volt, hogy egyik kolléga gépén a "temporary-"ban meleg fiúk képei voltak, csak az és semmi más, így derült ki róla, hogy meleg, de nem mondtam el senkinek, egyébként sejtette mindenki.
Volt olyan is, hogy egyik szomszéd nő mutatta, hogy mit szeretne venni egyik apróhirdetési oldalon. Később meg akartuk nézni, hogy megvette-e. Ezt megtehettük, mert láttuk a felhasználói nevét. A rendszer mutatta a legutóbbi 30 nap vásárlásait, és sok szexjátékot, kiegészítőt vett. Nagyon felizgatott, hogy milyen lehet ezekben a cuccokban a szomszédasszony

Izgalmas lehetett, a párodról ki csinálhatta a képeket?
(Ez egy válasz bubu 45 üzenetére (2023. 04. 14. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 08:10

Apósom laptopján találtam anyósomról intim képeket, meg ami igazán meglepett ,páromról is nem is régieket.
Én egy alakalommal találtam véletlen képeket a feleségem nővéréről a laptopjukon.Megkértek egy új op rendszer telepítésre és kérték,hogy a dokumentumokat meg pár dolgot mentsek át.
Én azért előtte átnéztem egy progival ami a törölt ,főleg képeket elég ügyesen megtalálja.
Érdekes volt látni a nővért
Én azért előtte átnéztem egy progival ami a törölt ,főleg képeket elég ügyesen megtalálja.
Érdekes volt látni a nővért

Apósom laptopján találtam anyósomról intim képeket, meg ami igazán meglepett ,páromról is nem is régieket.
Hmmm de lennék a barátod
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2021. 10. 16. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 16. szombat 08:43

Sok évvel ezelőtt én adtam kölcsön olyan VHS kazettát, egy akkor menő filmmel egy barátomnak, amire a film után rákerült a nejemről egy kis pikáns bemutató. Bevallom, nem volt véletlen.))) Mikor jópár nap múlva visszaadta a kazettát, zavart mosollyal megköszönte mindkét filmet: Még szorosabbá vált a barátságunk, és lett egy olyan közös témánk, amiről csak kettesben értekeztünk
))

Csak napiszaron szeretik mögébaszni a facebook profilt is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 02. kedd 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 02. kedd 06:56
Törölt felhasználó (4632232)

Zárt - regisztrációhoz kötött oldalon megoldhatóbb a dolog szerintem.
Sokkal kisebb az esélye, hogy valaki felkiált, hogy - Hé ez az én képem töröld!
Az már más kérdés, hogy a tagok lementik-e a képeket és azt azután már hogyan publikálják tovább. Inkább ebben látom a problémát.
Ugyanakkor azt is jó tudni, hogy a netre felrakott képek - legyen az publikus, regisztrált oldali vagy akár vízjelezett - már önálló életet élnek. Le lehet takarni, ki lehet vágni a vízjelet, vagy "FotóBolttal" is el lehet tüntetni.
Így bármikor felbukkanhat bármilyen oldalon. Nem véletlen, hogy a "napisz..." oldallal se tudnak mit kezdeni...
Az ő mottójuk is az, hogy feltetted a képet a netre akkor bármit lehet vele kezdeni...
Az már más kérdés, hogy a tagok lementik-e a képeket és azt azután már hogyan publikálják tovább. Inkább ebben látom a problémát.
Ugyanakkor azt is jó tudni, hogy a netre felrakott képek - legyen az publikus, regisztrált oldali vagy akár vízjelezett - már önálló életet élnek. Le lehet takarni, ki lehet vágni a vízjelet, vagy "FotóBolttal" is el lehet tüntetni.
Így bármikor felbukkanhat bármilyen oldalon. Nem véletlen, hogy a "napisz..." oldallal se tudnak mit kezdeni...
Az ő mottójuk is az, hogy feltetted a képet a netre akkor bármit lehet vele kezdeni...
Nahát, kicsi a világ
Mikulás-csajszi. A diszkó bejáratánál meg kapta a megjegyzéseket, hogy "Ruhában is jól nézel ki..."
Csinos kis csajszi volt.
(Ez egy válasz kipruszov üzenetére (2021. 10. 19. kedd 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Csinos kis csajszi volt.

Zárt - regisztrációhoz kötött oldalon megoldhatóbb a dolog szerintem.
Igen, az ilyet sajnos csak privát módon lehet osztani, például itt a csoporton belül.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2021. 10. 31. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 31. vasárnap 17:21

nem jó ötlet..
abban a pillanatban hogy valaki közli veled hogy a kép tartalom ami az oldalon van közlője nem rendelkezik a közlés jogával.persze alá is támasztja törölnöd kell.
de egyszerű lesz neki alá támasztani, hivatkozik az oldal mivoltára.
sőt mivel te is tudatában vagy hogy a feltöltőt tartalom státuszáról ezért a jog szabály szerint neked kell törölnöd azonnal.
nem véletlen a dark weben érhetőek el az ilyen oldalak.
abban a pillanatban hogy valaki közli veled hogy a kép tartalom ami az oldalon van közlője nem rendelkezik a közlés jogával.persze alá is támasztja törölnöd kell.
sőt mivel te is tudatában vagy hogy a feltöltőt tartalom státuszáról ezért a jog szabály szerint neked kell törölnöd azonnal.
nem véletlen a dark weben érhetőek el az ilyen oldalak.
nem jó ötlet..
nem véletlen a dark weben érhetőek el az ilyen oldalak. (Ez egy válasz nebasz üzenetére (2021. 10. 29. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 29. péntek 06:44
nem véletlen a dark weben érhetőek el az ilyen oldalak. (Ez egy válasz nebasz üzenetére (2021. 10. 29. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv Urak és Hölgyek. Ha igény van rá szívesen megírom a weboldalt hozzá.

Izgalmas a téma, engem is érdekelne egy ilyen honlap, lehet az elhagyott pendriveom tartalmát is megnézhetem
Honlap jöhet
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 31. vasárnap 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 31. vasárnap 16:04

Törölt felhasználó (4632232)

Én is beszállok ha kell a tárhely+honlap kombóba simán. Évek óta ezzel foglalkozom...
Én is beszállok ha kell a tárhely+honlap kombóba simán. Évek óta ezzel foglalkozom...