Megyek , "lopok neked egy könyvet"

Nem tud "lopni" valaki tank albumokat mp3-ban?
Keress meg, és adok neked !!!!!!
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 12. 09. péntek 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi!
Megkerestelek emilben! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 11. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 11. vasárnap 20:36
Megkerestelek emilben! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 11. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9589)

Keress meg, és adok neked !!!!!!

Nocsak. Hogy miket nem olvas itt az ember...
Én Metallica fan vagyok, akkor az sznobizmus? :-)))
Tényleg! Metallica mikor lesz Debrecenben? Ott a helyem! :D
Én Metallica fan vagyok, akkor az sznobizmus? :-)))
Tényleg! Metallica mikor lesz Debrecenben? Ott a helyem! :D
[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/060125/../060113/9788648201117632433_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG ]

Törölt felhasználó (29760)

[IMG]http://www.lonesentry.com/articles/armoredforces/german_panzer3_tank_panzer_iii_mark_iii.jpg[ /IMG]
Közel 20-éve a magyar rockzene élvonalába tartoznak. Én a hírességek kategóriába tettem volna őket...

Ha nem kategorizálják a fórumot, talán soha nem kerül elő, pedig lehet, még most is vannak rajongói, akik a szexen kívül a kemény rockot is szeretik!
Ha jól tudom, 1989-ben jelent meg az első Csapda lemez, a Baj van. Akkor még létezett az igazi Edda is, tehát akár kortársak is lehetnének.
Csak az Edda napjainkra átalakult egy pénzért akár mulatós rockot, akár cigányzenét is játszó valamivé, a Csapda pedig csak fejlődött, zeneileg, szövegileg, DE, eredeti arculatát megtartotta!!!
Csak az Edda napjainkra átalakult egy pénzért akár mulatós rockot, akár cigányzenét is játszó valamivé, a Csapda pedig csak fejlődött, zeneileg, szövegileg, DE, eredeti arculatát megtartotta!!!
Sokan úgy is hívják, Pataki KFT.
A csapda pedig egy csapat, méghozzá qrva jó!
2006 december Debrecen:

A csapda pedig egy csapat, méghozzá qrva jó!
2006 december Debrecen:

A Főnixbuli utáni buli:

Forró punci, hideg sör, egy kis csapda...így kerek a világ!

Látom a Tankcsapda nem csak engem fertőzött meg. Imádom a zenéjüket, a srácok qrva jó arcok.
Bakker. kezdtem örülni hogy végre egy normális topick de tévedtem,nem arrol szol amire gondoltam.
És ez az adminoknak tetszik.

miért?
mire gondoltál?
mert igazi fegyverek pláne nem tetszene (azonnal törölném!)
(Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 12:38
mire gondoltál?

Bakker. kezdtem örülni hogy végre egy normális topick de tévedtem,nem arrol szol amire gondoltam.
És ez az adminoknak tetszik.

Azt mindjárt sejtettem. Hiszen csak azok maradnak meg amik neked tetszenek. Bármilyen értelmetlen is.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 13:25

miért?
mire gondoltál?
mire gondoltál?

Még az a szerencse, hogy jó az ízlése.