A méret nem számít, miközben nagyon is számít.
(bocs, hogy lenyúltam a mondatot, de nagyon megtetszett)
Szóval ugyan úgy számít a méret mint ahogy autót sem úgy veszel, hogy guruljon és fogyasszon keveset. Ha rozsdás a küszöb nem biztos, hogy megveszed.
Igen is számít a külcsíny, akkor is, ha tökéletesen ki tudod elégíteni vele a partnered.
De azt azért én is kimondom, hogy a méret és a teljesítmény NEM függ össze!
Továbbá akkor a nők (egy része) miért akar nagyobb melleket? Mert nekünk, nekik ez tetszik. És akkor már miért ne tetszhetne a nőknek a nagyobb farok?
(bocs, hogy lenyúltam a mondatot, de nagyon megtetszett)
Szóval ugyan úgy számít a méret mint ahogy autót sem úgy veszel, hogy guruljon és fogyasszon keveset. Ha rozsdás a küszöb nem biztos, hogy megveszed.
Igen is számít a külcsíny, akkor is, ha tökéletesen ki tudod elégíteni vele a partnered.
De azt azért én is kimondom, hogy a méret és a teljesítmény NEM függ össze!
Továbbá akkor a nők (egy része) miért akar nagyobb melleket? Mert nekünk, nekik ez tetszik. És akkor már miért ne tetszhetne a nőknek a nagyobb farok?
No megen elmondom ugyanazt amit már sokszor, mert megint látom az ismétlődő hülyeségeket.
Úgy néz ki ez egy fórumon idővel törvényszerű.
Na ebből a paradoxonból mindjárt ki is jövök.
Írják páran, hogy nekik X cm és eddig elégedett volt vele mindenki.
Naná!
Mert a méret nem egyoldalú dolog. Ahány farok annyi méret. NA igen és ahány punci az is annyi méret. Van amelyik nem túl mély vagy tág szűk különféle határok közt.
Nekem nem egy legendás méretű, de meglepődtem mikor nem régen összeakadtam egy csajszival akibe félig
fértem csak be, pedig volt barátnőm akibeninkább csak lötyögősen mentek a dolgok. Őt pedig nemcsak kitöltöttem, és rámfeszült de nem is tudtam teljesen betolakodni. Megszoktam hogy én tövig elférek, és próbáltam szépen lassan bebújni mire meglepődöm, meg ő is kérdezi, hogy ugyanmár még hova küzdök, a méhét nem akarom a tüdejébe tolni? És mielőtt még valaki azt hinné, hogy bizonyára egy kicsi 150-165 centis leányzóval volt dolgom, hát ez is ellene szól. Egy majd 190 magas szép hosszúcombú szépség. Úgyhogy nem az a lényeg mekkora, hanem hogy összepasszol e?
Ez meg szerencse dolga, mert az elsődleges ismerkedésnél ez senkinek nem szempont (nem is lehet az, így marad a lutri, mindkét fél részéről).
Úgy néz ki ez egy fórumon idővel törvényszerű.
Na ebből a paradoxonból mindjárt ki is jövök.
Írják páran, hogy nekik X cm és eddig elégedett volt vele mindenki.
Naná!
Mert a méret nem egyoldalú dolog. Ahány farok annyi méret. NA igen és ahány punci az is annyi méret. Van amelyik nem túl mély vagy tág szűk különféle határok közt.
Nekem nem egy legendás méretű, de meglepődtem mikor nem régen összeakadtam egy csajszival akibe félig

Ez meg szerencse dolga, mert az elsődleges ismerkedésnél ez senkinek nem szempont (nem is lehet az, így marad a lutri, mindkét fél részéről).
a farkam 17 cm, anyunak tetszik és elég is, voltak barátnőim is, nekik is elég volt.szerintem nem a méret a lényeg. légy játékos, találékony, türelmes.ne légy önző és minden rendben lesz. ennyi!
az .
(Ez egy válasz FogarasiArpad üzenetére (2008. 11. 02. vasárnap 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 02. vasárnap 11:43

életkor:18éves farok:16cm hosszú és 13cm kerületű....szerintetek?
életkor:18éves farok:16cm hosszú és 13cm kerületű....szerintetek?
normális . még nőni fog 18 éves korodig legalább.
(Ez egy válasz 94Bence94 üzenetére (2008. 11. 01. szombat 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 01. szombat 23:20
(Ez egy válasz 94Bence94 üzenetére (2008. 11. 01. szombat 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem 10 cm-es a farkam és 14 vok,az normális?
(kiskorúságod miatt végleges tiltás, lásd Indoklás topic! : tom)

Nekem 10 cm-es a farkam és 14 vok,az normális?

igazat beszélsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 31. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 10:59
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 31. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60751)

Tapasztalatom szerint csak azt zavarja a saját mérete, aki nem képes kicsiholni egy orgazmust a nőjéből. Pedig azt is tudni kéne, hogy a nők 75-80%-a nem képes a hüvelyi orgazmusra, tehát hiába nyomod neki, mint a süket a csengőt. Viszont az a nő, aki lelkileg és érzelmileg meg van veled elégedve nem fogja soha a szemdre hányni, hogy de kicsi a micsodád. Nekem sem nagy, 14 centi, mégis jól elvagyok vele, legfeljebb pótolom a hiányosságokat játékossággal. Ez egy műhiszti a szük lányok és a barlangtulajdonosok között

Ebben igazad van.A barátnőm is el szokott élvezni,de volt olyan,hogy nem volt teljesen ráhangolva és mondta is,hogy ezért nem ment el,de attól még jó volt csak a hangulata nem volt az igazi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 31. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 11:13
Törölt felhasználó (60751)

Még valami. Ne vegyük alapul a szexuális színművészet nagyjait, mivel az amit ők a filmekben produkálnak, az egy szituációs gyakorlat, az életben a pasijukkal nem úgy csinálják, ebben biztos vagyok. Az ottani hangok sé átélések szinte nevetségesek a körülmények adta lehetetlenségek miatt. Tehát orgazmust egy nőnél vagy simogatással, vagy alapos nyalással, vagy segédeszközökkel vagy a farkaddal érhetsz el, ha a nő akarja. És ez nagyon fontos, hogy rá legyen hangolva, különben sz......rt sem ér az egész.
Még valami. Ne vegyük alapul a szexuális színművészet nagyjait, mivel az amit ők a filmekben produkálnak, az egy szituációs gyakorlat, az életben a pasijukkal nem úgy csinálják, ebben biztos vagyok. Az ottani hangok sé átélések szinte nevetségesek a körülmények adta lehetetlenségek miatt. Tehát orgazmust egy nőnél vagy simogatással, vagy alapos nyalással, vagy segédeszközökkel vagy a farkaddal érhetsz el, ha a nő akarja. És ez nagyon fontos, hogy rá legyen hangolva, különben sz......rt sem ér az egész.
Tapasztalatom szerint csak azt zavarja a saját mérete, aki nem képes kicsiholni egy orgazmust a nőjéből. Pedig azt is tudni kéne, hogy a nők 75-80%-a nem képes a hüvelyi orgazmusra, tehát hiába nyomod neki, mint a süket a csengőt. Viszont az a nő, aki lelkileg és érzelmileg meg van veled elégedve nem fogja soha a szemdre hányni, hogy de kicsi a micsodád. Nekem sem nagy, 14 centi, mégis jól elvagyok vele, legfeljebb pótolom a hiányosságokat játékossággal. Ez egy műhiszti a szük lányok és a barlangtulajdonosok között

Sose érdekelt mekkora a farkam , hanem az hogy ki tudom-e elégíteni a partnerem vagy sem! Bár a méret is fontos de nem elsőrendü! Szerintem!
Azt hiszem ez pontosan a témához vág:

Remélem nem szegek meg semmilyen szabályt, hgoy ezt a linket beaírom. Ha igen, elnézést és kéretik törölni..
szabályt nem szegtél meg mert nem szexhonlap, csak kevesen vesznek rá fáradságot, hogy meg is nézzék, ezért betettem ide az ominózus képet amire hivatkozol, és a linket kitöröltem.
öregSam

Remélem nem szegek meg semmilyen szabályt, hgoy ezt a linket beaírom. Ha igen, elnézést és kéretik törölni..
szabályt nem szegtél meg mert nem szexhonlap, csak kevesen vesznek rá fáradságot, hogy meg is nézzék, ezért betettem ide az ominózus képet amire hivatkozol, és a linket kitöröltem.
öregSam
Ezzel csak az a baj,hogy az itteniek 80%-a kamuzik a farkáról
.Pedig nem ettől leszünk jobb faszik
(Ez egy válasz sixbibus üzenetére (2008. 10. 28. kedd 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 28. kedd 10:48

Kedves adminok!
A topic inditó címe:
Pénisz: mennyi az átlag?
Nem tudom volt e már, ha volt akkor elnézést.
Mi lenne, ha szavazást/felmérést inditanátok a témában és akkor egy nem reprezantatív, de mégis egy fogodzót adó eredmény születne, hogy a goldengate tagok/olvasók között mennyi az átlag.
A topic inditó címe:
Mi lenne, ha szavazást/felmérést inditanátok a témában és akkor egy nem reprezantatív, de mégis egy fogodzót adó eredmény születne, hogy a goldengate tagok/olvasók között mennyi az átlag.
van egy olyan topic, ahová a kérdőívbe be lehet írni a méreteket!
ott is lehet átlagot számolgatni, meg egyéb statisztikát készíteni!
(a mindent önmagunkról témánál)
Mindent önmagunkról--->KATT! (Ez egy válasz sixbibus üzenetére (2008. 10. 28. kedd 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 28. kedd 10:48
ott is lehet átlagot számolgatni, meg egyéb statisztikát készíteni!

(a mindent önmagunkról témánál)
Mindent önmagunkról--->KATT! (Ez egy válasz sixbibus üzenetére (2008. 10. 28. kedd 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves adminok!
A topic inditó címe:
A topic inditó címe:
Kedves adminok!
A topic inditó címe:
A topic inditó címe:
Egy "nagyon sokat tapasztalt" barátnőmmel beszéltünk erről, hogy mennyi is az átlag szerinte. Barátnőm mondta hogy a legtöbb pasinak akivel ő találkozott 13-16cm közt van, az ő tapasztalata szerint, aztán van egy réteg akinek 16-20cm között van, de 20cm felett már elég kevés. Sok pasi csak mondja hogy őneki ekkor akkora van, de nem értem minek? nekem 19cm van, de sokszor még ez is gondot okoz néhány nőnek, én nem szeretnék ennél nagyobbat!
amit te is meg fogsz mutatni az üzenetekre kattanva
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 10. 28. kedd 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor tisztázzuk csak: mit mutatott meg neked tomi?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 27. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 27. hétfő 20:55

én is csak azóta tudok tolatva parkolni, mióta tomi megmutatta

két legutóbbi hsz-ed miatt 1 hétre tiltalak, ha visszapofátlankodsz más nicnévvel, akkor véglegesen üldözni foglak, mint egy haszontalan csótányt, mert kb. annyit érsz!
(biztosan kicsi a pöcsöd, ha ekkora a pofád, csak hogy a témánál is maradjunk!)
ezt itt nem vita topic, és nem fika ürítő!
van dühöngő, vagy, ha valamivel nem értesz egyet, akkor van megfelelő és kulturált mód a véleményed ütköztetésére!
"Na jóccakát" neked is!
(bezzeg a felszólításnak nem tudtál eleget tenni, helyette támadtad a fórum Főadminját!
ráadásul a poénokat sem érted, hogy egyből az anyuban látod a hibát és nem önmagadban!!!)
(Ez egy válasz pumpitup üzenetére (2008. 10. 27. hétfő 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 27. hétfő 22:05
(biztosan kicsi a pöcsöd, ha ekkora a pofád, csak hogy a témánál is maradjunk!)
ezt itt nem vita topic, és nem fika ürítő!
van dühöngő, vagy, ha valamivel nem értesz egyet, akkor van megfelelő és kulturált mód a véleményed ütköztetésére!
"Na jóccakát" neked is!

(bezzeg a felszólításnak nem tudtál eleget tenni, helyette támadtad a fórum Főadminját!
ráadásul a poénokat sem érted, hogy egyből az anyuban látod a hibát és nem önmagadban!!!)

Én meg teszek rá, hogy itt ki a régi megbecsült fúromfüggő csira.
Amúgy nem kell bemásolnom, hogy hol írta, csak neked kéne visszamenni az általános kisiskolát elkezdeni, újra a szövegértéssel együtt.
Valószínű a te értelmi képességeddel van baj, mivel nekem egyből lejött, hogy neki 11 a kerülete,a mit később le is írt, neked pedig nem, érdekes...Dehát a mostani pattogásod is csak ezt bizonyítja, még mindig nem érted.
Na ennyi.
Amúgy nem kell bemásolnom, hogy hol írta, csak neked kéne visszamenni az általános kisiskolát elkezdeni, újra a szövegértéssel együtt.
Valószínű a te értelmi képességeddel van baj, mivel nekem egyből lejött, hogy neki 11 a kerülete,a mit később le is írt, neked pedig nem, érdekes...Dehát a mostani pattogásod is csak ezt bizonyítja, még mindig nem érted.
Na ennyi.