19 cm
simon dettó!
ő is állítólag jól el van vele!
nem nagy, de használható egy ügyes pasi és egy még ügyesebb nő kölcsönös szeretetének egyesítésével...
(Ez egy válasz szexmániás1 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ő is állítólag jól el van vele!
nem nagy, de használható egy ügyes pasi és egy még ügyesebb nő kölcsönös szeretetének egyesítésével...

12cm vastag..milyen?
szerintem borotváld
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 22:07
Törölt felhasználó (25630)
VIP

enyém 12cm az kicsi?
Az enynyém 16 és a barátnőm tökéletesen megvan vele elégedve.
Mindig azt mondja hogy az a jó ha vastag ezzel engem meg is nyugtatott mert az. Egy dugás alatt 5-ször 6-szor is elélvez tőle.
Mindig azt mondja hogy az a jó ha vastag ezzel engem meg is nyugtatott mert az. Egy dugás alatt 5-ször 6-szor is elélvez tőle.
Köszönöm Zelli!
Édes vagy, tartozom egy nyalással, de ha neked elég a 12,5 cm, akkor játhatsz is vele.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 29. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 23:41
Édes vagy, tartozom egy nyalással, de ha neked elég a 12,5 cm, akkor játhatsz is vele.

Többféle volt Bennem, de egy átlagosnál kisebb farokkal is tudtam, mit kezdeni. A partnerem mozgásvilágával, fantáziájával, egyéb tevékenységeivel nagyon jól kielégített! A testi adottságairól egyik ember sem tehet, teljes életet adottságainak elfogadásával élhet. Simon-ban ezt nagyon becsülöm!
Rita!
Levágtam a szőrt és a csupasz farkamat újra mértem, és fél cm-rel hosszabbat mértem ma!
Ha akarod bekaphatod, és utána megujjazhatod a valagamat a prosztatámnál is!
Levágtam a szőrt és a csupasz farkamat újra mértem, és fél cm-rel hosszabbat mértem ma!
Ha akarod bekaphatod, és utána megujjazhatod a valagamat a prosztatámnál is!

Te, kis gonosz!
Ha tudnád, kivel beszélsz!? Talán megtudod!
Első férjem nagy, és hosszúfarkú ember volt. Nem vagyok vele! A második átlagos így is, úgy is! Vele sem leszek már sokáig! Nem ez csupán a lényeg! Teréz anya nem leszek soha, de némi Jólélek szorult belém csalódásaim ellenére!

Ha tudnád, kivel beszélsz!? Talán megtudod!

Első férjem nagy, és hosszúfarkú ember volt. Nem vagyok vele! A második átlagos így is, úgy is! Vele sem leszek már sokáig! Nem ez csupán a lényeg! Teréz anya nem leszek soha, de némi Jólélek szorult belém csalódásaim ellenére!
Többféle volt Bennem, de egy átlagosnál kisebb farokkal is tudtam, mit kezdeni. A partnerem mozgásvilágával, fantáziájával, egyéb tevékenységeivel nagyon jól kielégített! A testi adottságairól egyik ember sem tehet, teljes életet adottságainak elfogadásával élhet. Simon-ban ezt nagyon becsülöm!
Kérlek Fiúk, legyetek toleránsabbak!
Nem a méret a lényeg! Hanem a technika! Ha ismernétek Simont, tudnátok, hogy Ő a kisebb méretet másképp kompenzálja!
És egyáltalán tudjátok azt, mit jelent a Biszex fogalom?
Nem a méret a lényeg! Hanem a technika! Ha ismernétek Simont, tudnátok, hogy Ő a kisebb méretet másképp kompenzálja!
És egyáltalán tudjátok azt, mit jelent a Biszex fogalom?

Jól leszóltatok!
Igazatok van, de bekaphatjátok!
Igazatok van, de bekaphatjátok!

Nem vagyok buzi Picifiúka, csak biszex!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze, verem mint az állat, talán nőni fog tőle!

Fiú? Nem a gay gg-n lenne a helyed?
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 22:32

Nekem csak 12 cm, de 4 cm vastag, és még egy fiú sem panaszkodott rá!
A lányok meg csöpinek hivják (biztosan Ötvös Csöpi bácsi után)

Nekem csak 12 cm, de 4 cm vastag, és még egy fiú sem panaszkodott rá!

Azért ez sem igaz.
Ha egy gyerek kifér rajta....
(Ez egy válasz szla25 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 12:58

egyébként tényleg nem a méret a fontos ! Lehet kicsi, nagy-előjáték,utojáték, megszokás- a lényeg. Egy szük punci bisztos nehezen fogadná be a nagy faszt!
igazad van! (nem az erőséggem a matek), mert kihagytam
16-18 cm = kicsit nagyobb az átlagnál, de mint említettem (és sokan mások is), nem is annyira a hossz, mint az ügyes használat és az átmérő a dominánsabb szempont!
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 09:36

16-18 cm = kicsit nagyobb az átlagnál, de mint említettem (és sokan mások is), nem is annyira a hossz, mint az ügyes használat és az átmérő a dominánsabb szempont!

Nem vitatni akarom azt, hogy igaz e amit írsz, de kaphatnánk egy forrást, hogy ezeket a kicsi-nagy cm-ket hol és ki sorolta be így? És még valami
A 16-18cm-es farkakkal mi van?

enyém 18 és nincs rá panasz

egy "spáros" tejszínhabos flakon 22x5,5-ös a kupak fölső pereme 4,5ös.... Nézd meg! aztán röhögd ki a sok"nagyotmondót"