Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 151 152 153 154 155 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1556   2006. 11. 09. csütörtök 07:20
X Törölt felhasználó (28391)
a hús- és vérpénisz változatokat én is alá tudom támasztani. és talán az eredmény is reális európai átlagnak, bár a különböző rasszok tekintetében ez igen eltérő.
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2006. 11. 08. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 09:59
Európai hímtagfelmérés:
A Kölnben ismertetett tudományos eredmények szerint izgalmi állapotban az átlaghímtag pontosan 14,48 centiméter hosszú és 3,95 centiméter széles.
Ez egy közvéleménykutatás eredménye. Egyébként én is amivel eddig találkoztam férfi létemre (NEM ÚGY!!!) koli, katonaság,stb. kb ezt az eredményt támasztja alá.
Mondjuk lehetne továbbfokozni a kérdést, mert nyugalmi állapotban egészen más a helyzet, ott ugyanis úgy tudom hogy kétféle pénisz létezik. 1-húspénisz 2-vérpénisz
#1555   2006. 11. 08. szerda 23:35
tread71 tread71
Személyes tapasztalat, hogy a csajoknak fogalma sincs arról, mekkora az akkora. Több csaj is azt mondta, hogy szinte csak 20 cm-es farokkal találkozott, aztán lerajzoltam egy A4-re egy 20/5-ös farkat. Hát volt pislogás, azt mondták, hogy ekkora azért nem volt. szóval 15/4-es vagyok, de olykor otthon a hossz még így is sok. Kevesebbet foglakozzatok a mérettel, s többet a partnerrel.A nő teste egy komplett erogén zóna sokféleképpen ki lehet elégíteni, s ebből csak egy a vaginális(ráadásul sokkal gyakoribb a csiklóorgazmus)
#1554   2006. 11. 08. szerda 20:56
costacurta costacurta
Volt egy lány "ismerősöm" aki mindig azt mondta, hogy azok a legjobb "minőségű" péniszek amik a viszonylag kicsi méretről lesznek erektálva nagyok. A tiedet szerette volna. Az enyémet is...:)
#1553   2006. 11. 08. szerda 16:42
CPT CPT
Tudom, tudom, ezren mondták már mindenfelé, hogy nem a méret a lényeg, és mi mégis mind itt vagyunk és irigykedünk azokra, akiknek nagyobb. De tény, hogy sokan nem is tudják mennyire szerencsések, mert nem kerültek még olyan helyzetbe, hogy a lány sarkonfordult és szinte sírva futott haza anyucihoz, amikor meglátta, hogy mit kell magába fogadnia.
#1552   2006. 11. 08. szerda 10:35
vazul68 vazul68
Szóval: Látványosan növekszik, ha a szőrzet kordában van tartva, illetve egy, másfél óra szeretkezés után, te magad sem ismersz rá! Amúgy a nők nem a péló méretével vannak elfoglalva, hanem a használójával. Az a csaj, aki nagyot keres, annak vagy akkora a saját mérete, vagy saját magával nincs tisztában, nem tudja, hogy működik a saját teste! Ha szerelem, vagy vonzalom van, nem számít a méret. Amúgy persze minden nő kíváncsi, de csak "egyszer", főleg ha a "répakiráy" azt hiszi, hogy (bocsánat) "le kell kúrnom a csajt ezerrel"... Amúgy a vastag pénztárca ideig-óráig faroknövelő tényező, de valójában, ha egy férfi bármilyen módon ki tudja elégíteni a partnerét (petting), ott nem fog előkerülni a vonalzó. Amúgy rengeteg nő van, aki azt hiszi, hogy már volt orgazmusa, pedig csak a közelében járt....
#1551   2006. 11. 08. szerda 09:59
triznyak1313 triznyak1313
Európai hímtagfelmérés:
A Kölnben ismertetett tudományos eredmények szerint izgalmi állapotban az átlaghímtag pontosan 14,48 centiméter hosszú és 3,95 centiméter széles.
Ez egy közvéleménykutatás eredménye. Egyébként én is amivel eddig találkoztam férfi létemre (NEM ÚGY!!!) koli, katonaság,stb. kb ezt az eredményt támasztja alá.
Mondjuk lehetne továbbfokozni a kérdést, mert nyugalmi állapotban egészen más a helyzet, ott ugyanis úgy tudom hogy kétféle pénisz létezik. 1-húspénisz 2-vérpénisz
#1550   2006. 11. 08. szerda 09:49
X Törölt felhasználó (160)
Én nem értem,hogy a nők ("akinek nem inge ne vegye magára")miért szeretik annyira marhára a nagy farkat!Azért egy tippem van!Talán azért mert látványos!Én örülök,hogy nekem átlagos méretem van!Ugyanis valószínűleg megőrülnék ha bazi nagy lenne...,imádom amikor az ágyékom hozzáér a combhoz,popsihoz,stb.!Namármost,ezt nagy fasszal nem hiszem,hogy meg lehet csinálni!Fizikai képtelenség,hiszen a punci mérete sem végtelen! eljen
#1549   2006. 11. 08. szerda 08:45
X Törölt felhasználó (60751)
Ameddig nem értékelt egy nő őszintén és kíméletlenül szexuális teljesítményed által, addig nem fogod sosem megtudni milyen farkad van! lehet az kicsi, vagy nagy, ha nem éred el a célodat vele. A cél pedig az, hogy örömet okozz és boldoggá tegyél egy nőt vele, akit szeretsz és kívánsz Te is! Nemdebár?
Ha viszont teljesítményszexben gondolkodunk, ahol az érzelemnek vágyaknak helye nincs, oda meg minek érzelgősködni a méretet illetőleg, durr bele és kész. No Comment.
#1548   2006. 11. 07. kedd 18:06
bobi24 bobi24

#1547   2006. 11. 07. kedd 18:05
bobi24 bobi24
Azt nem tudom,hogy mennyi az átlag de sajnos az enyém nagyon alatta van.11.3cm.:-(((
#1546   2006. 10. 14. szombat 23:17
karlgab karlgab
16/4, mennyi, ennyi.
#1545   2006. 10. 14. szombat 18:50
X Törölt felhasználó (24620)
ez már olyan k_rva unalmas!!! O_O ne, tudom hányan sütötték már el itt.. :D
#1544   2006. 10. 14. szombat 14:28
bulielott bulielott VIP
nekem olyan 17cm és remélem hogy a tudásom kipótolja a méretbeli hiányt...
#1543   2006. 10. 13. péntek 23:12
husband35 husband35 VIP
Én nem tudom,utoljára kb 18-20 éves koromban mértem,most 31 vagyok,de szerintem nagy..
#1542   2006. 10. 13. péntek 22:49
Geb25 Geb25
Én nem vagyok nagy ász, nekem 14 cm...
#1541   2006. 10. 13. péntek 22:37
X Törölt felhasználó (59613)
NEM BAJ, HA HOSSZÚ, CSAK VASTAG LEGYEN. (Régi népi szólás.)
#1540   2006. 10. 13. péntek 22:21
X Törölt felhasználó (368273)
Igen:-) Az lenne jó, ha minél nagyobb lenne, mikor csak nézegetni akarjuk, de mikor érezni is szeretnénk, akkor be lehetne állítani az éppen megfelelő méretre:D
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 16:51
én viszont egyáltalán nem értem miért vannak elfoglalva az emberek a mérettel.mintha az lenne a legfontosabb,volt egy csajom akinek az előző pasijának 20 cm volt.mire ment vele ha a csaj viszont szűk volt,nem tudta kihasználni,mert fájt a csajnak.mindenkinek akorra van amekkorát "kapott"azzal kell megelégedni.A csajok is mondják hogy hű ekkora meg akkora kell neki,amikor megkapja ,nem kap levegőt,meg fáj neki.
#1539   2006. 10. 13. péntek 22:18
X Törölt felhasználó (368273)
És ha addig 1000 puncit kell letesztelned?????
mert megvan az esélye, nem?
#1538   2006. 10. 13. péntek 13:55
X Törölt felhasználó (729) VIP
Akkor rákosodjon vazze!! ;-)))
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 10. 11. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 18:37
igy van, de sajnos meg kell, hogy cafoljam amit mondtal, ugyanis bizonyitott teny, hogy a 18centinel hosszabb penisz rakkeltö, vagyis a punci nem erre lett kitalalva, föleg, hogy az atlaghossza 12cm!
#1537   2006. 10. 12. csütörtök 14:24
39ft 39ft
Nekem 17 cm es 3.5 cm szeles.Szerintem ez normalis:)

... 151 152 153 154 155 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4596db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 22. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!