a hús- és vérpénisz változatokat én is alá tudom támasztani. és talán az eredmény is reális európai átlagnak, bár a különböző rasszok tekintetében ez igen eltérő.
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2006. 11. 08. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 09:59

Európai hímtagfelmérés:
A Kölnben ismertetett tudományos eredmények szerint izgalmi állapotban az átlaghímtag pontosan 14,48 centiméter hosszú és 3,95 centiméter széles.
Ez egy közvéleménykutatás eredménye. Egyébként én is amivel eddig találkoztam férfi létemre (NEM ÚGY!!!) koli, katonaság,stb. kb ezt az eredményt támasztja alá.
Mondjuk lehetne továbbfokozni a kérdést, mert nyugalmi állapotban egészen más a helyzet, ott ugyanis úgy tudom hogy kétféle pénisz létezik. 1-húspénisz 2-vérpénisz
A Kölnben ismertetett tudományos eredmények szerint izgalmi állapotban az átlaghímtag pontosan 14,48 centiméter hosszú és 3,95 centiméter széles.
Ez egy közvéleménykutatás eredménye. Egyébként én is amivel eddig találkoztam férfi létemre (NEM ÚGY!!!) koli, katonaság,stb. kb ezt az eredményt támasztja alá.
Mondjuk lehetne továbbfokozni a kérdést, mert nyugalmi állapotban egészen más a helyzet, ott ugyanis úgy tudom hogy kétféle pénisz létezik. 1-húspénisz 2-vérpénisz
Személyes tapasztalat, hogy a csajoknak fogalma sincs arról, mekkora az akkora. Több csaj is azt mondta, hogy szinte csak 20 cm-es farokkal találkozott, aztán lerajzoltam egy A4-re egy 20/5-ös farkat. Hát volt pislogás, azt mondták, hogy ekkora azért nem volt. szóval 15/4-es vagyok, de olykor otthon a hossz még így is sok. Kevesebbet foglakozzatok a mérettel, s többet a partnerrel.A nő teste egy komplett erogén zóna sokféleképpen ki lehet elégíteni, s ebből csak egy a vaginális(ráadásul sokkal gyakoribb a csiklóorgazmus)
Volt egy lány "ismerősöm" aki mindig azt mondta, hogy azok a legjobb "minőségű" péniszek amik a viszonylag kicsi méretről lesznek erektálva nagyok. A tiedet szerette volna. Az enyémet is...:)
Tudom, tudom, ezren mondták már mindenfelé, hogy nem a méret a lényeg, és mi mégis mind itt vagyunk és irigykedünk azokra, akiknek nagyobb. De tény, hogy sokan nem is tudják mennyire szerencsések, mert nem kerültek még olyan helyzetbe, hogy a lány sarkonfordult és szinte sírva futott haza anyucihoz, amikor meglátta, hogy mit kell magába fogadnia.
Szóval: Látványosan növekszik, ha a szőrzet kordában van tartva, illetve egy, másfél óra szeretkezés után, te magad sem ismersz rá! Amúgy a nők nem a péló méretével vannak elfoglalva, hanem a használójával. Az a csaj, aki nagyot keres, annak vagy akkora a saját mérete, vagy saját magával nincs tisztában, nem tudja, hogy működik a saját teste! Ha szerelem, vagy vonzalom van, nem számít a méret. Amúgy persze minden nő kíváncsi, de csak "egyszer", főleg ha a "répakiráy" azt hiszi, hogy (bocsánat) "le kell kúrnom a csajt ezerrel"... Amúgy a vastag pénztárca ideig-óráig faroknövelő tényező, de valójában, ha egy férfi bármilyen módon ki tudja elégíteni a partnerét (petting), ott nem fog előkerülni a vonalzó. Amúgy rengeteg nő van, aki azt hiszi, hogy már volt orgazmusa, pedig csak a közelében járt....
Európai hímtagfelmérés:
Én nem értem,hogy a nők ("akinek nem inge ne vegye magára")miért szeretik annyira marhára a nagy farkat!Azért egy tippem van!Talán azért mert látványos!Én örülök,hogy nekem átlagos méretem van!Ugyanis valószínűleg megőrülnék ha bazi nagy lenne...,imádom amikor az ágyékom hozzáér a combhoz,popsihoz,stb.!Namármost,ezt nagy fasszal nem hiszem,hogy meg lehet csinálni!Fizikai képtelenség,hiszen a punci mérete sem végtelen!

Ameddig nem értékelt egy nő őszintén és kíméletlenül szexuális teljesítményed által, addig nem fogod sosem megtudni milyen farkad van! lehet az kicsi, vagy nagy, ha nem éred el a célodat vele. A cél pedig az, hogy örömet okozz és boldoggá tegyél egy nőt vele, akit szeretsz és kívánsz Te is! Nemdebár?
Ha viszont teljesítményszexben gondolkodunk, ahol az érzelemnek vágyaknak helye nincs, oda meg minek érzelgősködni a méretet illetőleg, durr bele és kész. No Comment.
Ha viszont teljesítményszexben gondolkodunk, ahol az érzelemnek vágyaknak helye nincs, oda meg minek érzelgősködni a méretet illetőleg, durr bele és kész. No Comment.

Azt nem tudom,hogy mennyi az átlag de sajnos az enyém nagyon alatta van.11.3cm.:-(((

16/4, mennyi, ennyi.
ez már olyan k_rva unalmas!!! O_O ne, tudom hányan sütötték már el itt.. :D
nekem olyan 17cm és remélem hogy a tudásom kipótolja a méretbeli hiányt...
Én nem tudom,utoljára kb 18-20 éves koromban mértem,most 31 vagyok,de szerintem nagy..
Én nem vagyok nagy ász, nekem 14 cm...
NEM BAJ, HA HOSSZÚ, CSAK VASTAG LEGYEN. (Régi népi szólás.)
Igen:-) Az lenne jó, ha minél nagyobb lenne, mikor csak nézegetni akarjuk, de mikor érezni is szeretnénk, akkor be lehetne állítani az éppen megfelelő méretre:D
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 16:51

én viszont egyáltalán nem értem miért vannak elfoglalva az emberek a mérettel.mintha az lenne a legfontosabb,volt egy csajom akinek az előző pasijának 20 cm volt.mire ment vele ha a csaj viszont szűk volt,nem tudta kihasználni,mert fájt a csajnak.mindenkinek akorra van amekkorát "kapott"azzal kell megelégedni.A csajok is mondják hogy hű ekkora meg akkora kell neki,amikor megkapja ,nem kap levegőt,meg fáj neki.
És ha addig 1000 puncit kell letesztelned?????
mert megvan az esélye, nem?
mert megvan az esélye, nem?
Akkor rákosodjon vazze!! ;-)))
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 10. 11. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 18:37

igy van, de sajnos meg kell, hogy cafoljam amit mondtal, ugyanis bizonyitott teny, hogy a 18centinel hosszabb penisz rakkeltö, vagyis a punci nem erre lett kitalalva, föleg, hogy az atlaghossza 12cm!
Nekem 17 cm es 3.5 cm szeles.Szerintem ez normalis:)