18 az ok?:)
okokok. csak lassú ez a szar, és mire mindent visszaolvasok, megöregszem.....
köszi, a felvil.t
köszi, a felvil.t
Nekem 30 cm.......ha félbehajtom :-))))
ezt a poént tegnap el akarta sütni valaki, csak nem sikerült neki....valamiért. :---)))
ezt a poént tegnap el akarta sütni valaki, csak nem sikerült neki....valamiért. :---)))
:-D neharagudj, de ezt sejtettem :-D
A nevemet nem egészen én választottam, régebben (1999) simán =Joe= néven hasítottam a neten, egyszer egy neten megbeszélt találkozás után (2000) beszélgettünk, hogy ki melyik napon született, és akár hiszed akár nem én pont 23.-án 1980-ban, azután szóltak, hogy a sok joe-t könnyű összekeverni, változtassak, azóta ez a nickem...
A méretbeil azonosság teljesen a véletlen műve...
A méretbeil azonosság teljesen a véletlen műve...
akkor én jártam szar helyekre, mert a környezetemben lévő csajok szerint a középmezőnyben voltam hosszra....
vagy ők linkeltek...
vagy ők linkeltek...
nem, a farkad, mert az tuti, hogy nem átlag...
már, hogy én?
Szerintem ha a pasi beteszi es nem esik ki a holgy puncijabol, es nem is lotyog benne, akkor az megfelelo meret. Egyebkent meg 15-19cm szerintem megfelelo. Alatta vagy folotte mar kicsit komplikaltabb lehet a dolog technikai okokbol. De szerintem felesleges ilyeneken aggodni, mert nem eleg a megfelelo meret, hasznalni is tudni kell!:-)
de hogy nem átlagos hülye vagy, az is biztos...
az enyém 23cm, szerintem teljesen átlagos...
Engem cseten most piszkéltak a csajok ( 2db) de aztán jobb belátásra tértek, mikor képet tettem az infoba...
én csak azt nem értem miért tölünk kérdezed meg ,hogy megfelelő -e?
az én 15cmes "mikrofaszom:-D" megfelelt az összes csajomnak akkor onnan nem is volt kérdés, hogy megfelelő-e.
az én 15cmes "mikrofaszom:-D" megfelelt az összes csajomnak akkor onnan nem is volt kérdés, hogy megfelelő-e.
Olyan is jó lesz:)
Teljesen átlagos. 18cm
Nem mindig sikerül: van, hogy foglalt a szám!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 09:00

Ezt értem, és én is úgy gondolom, hogy a legtöbb esetben kissebségi komplexus okozza a péniszirigységet. De azért az 5 cm-es példa igencsak túlzó. Mármint én tényleg nem hiszem el, hogy azzal a nőnek komoly örömet lehet okozni, de lehet tévedek.
Illetve lehet, hogy lehet örömet okozni, nem is jól fejeztem ki magam, de szerintem ha egy nő egyszer kipróbált egy átlagos mondjuk 15 cm-es péniszt, és élvezi a szexet, akkor nem hiszem el,hogy utána elég neki az 5 cm.
Illetve lehet, hogy lehet örömet okozni, nem is jól fejeztem ki magam, de szerintem ha egy nő egyszer kipróbált egy átlagos mondjuk 15 cm-es péniszt, és élvezi a szexet, akkor nem hiszem el,hogy utána elég neki az 5 cm.
Rólad nem lehetne képet kapni még?
Katinka kérlek legalább szólj hozzánk!!!!

Node, Uraim, csak csinján! Elvégre a rovat címe még mindig ezeket az érdekes és édes fogódzókat és azok átlagméretét pedzegeti! Tehát: easy-zzetek boysok!

egész nap tudnám nézegetni is...