Láttalak már
Csak nekem manus létemre 109 cm
Csak nekem manus létemre 109 cm
(*christina*MUFF-tár megnézheted ).De csak képen
Akkor ezekszerint az én mellem sem rossz
Nekem 109 cm
Nekem 109 cm
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 04. 04. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
"Kis ember nagy bottal jár"
A fenének centizitek.. nyissunk már egy topicot h. mell méret.. akkor aztán álmodozhatunk mi csajok is a 110-es mellbőségről..
A fenének centizitek.. nyissunk már egy topicot h. mell méret.. akkor aztán álmodozhatunk mi csajok is a 110-es mellbőségről..
"Kis ember nagy bottal jár" IGEN!
Moncyka ! az én , mellméretem 109 -es saját
Szia:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 04. 04. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 04. kedd 19:02
Moncyka ! az én , mellméretem 109 -es saját
Szia:)
azért Én fentartom, hogy kellemesnek látszó azért az a méret, bár nem látom mi összefüggés van a gazda mérete, és a méret közt ?
Nos, egy kellemesnek tűnő pasi, egy kellemesnek látszó méretettel
(Ez egy válasz gabesz2006 üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 04. vasárnap 00:57
(Ez egy válasz gabesz2006 üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
16-17 cm körül van az átlag. Nekem kicsit nagyobb 18,5 / 5 cm. Barátnőmnek majdnem nagy is.
ti meg látom itt jól elvagytok a méricsgéléseitekkel
ezt meg azt jól leírtam
ezt meg azt jól leírtam
Még mindig 16 körül vagyok:)
Nők válasza érdekelne. Szerintetek nagyon kicsi 21 évesen a 13/4.5 cm?
Köszi
Köszi
20CM
Ha "elcsomagolva" kompakt azzal nincs gond...
Én pl. keresztbe tudom tenni a lábaimat (nem, nem azért, egyenes ember vagyok).
Helyzetben viszont nincs gond a mérettel...
Viszont ha megműtik kicsit rövidebb lesz.. :(((
De ha csak az lenne... :/
Én pl. keresztbe tudom tenni a lábaimat (nem, nem azért, egyenes ember vagyok).
Helyzetben viszont nincs gond a mérettel...
Viszont ha megműtik kicsit rövidebb lesz.. :(((
De ha csak az lenne... :/

reklámért remélem szép kis bant kapsz. főleg ha jól tudom, fizetős az oldal. ha nem akkor is a megfelelő helyen tedd fel inkább, ne minden forumba ami a szemed elé kerül!
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 03. szombat 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 03. szombat 00:22
Ari vagy Roccojoco! Ebben a pár szösszenetben egyetlen definíció sem szerepelt, mindössze igyekeztem érthetően és szabatosan fogalmazni. A kurvimétert térképészeti, vagy katonai boltban beszerezheted. Nem túl drága kis műszer, lényegében egy görgős távolságmérő. A járógörgőt végigvezeted egy tetszőleges görbén és a műszer skáláján leolvashatod a görbe hosszát.
Ha rám hallgatsz, akkor kedved szerint döntsél, de szerintem e legcélszerűbb az érdeklődésedet kiváltó banánt megenni. :)))
BBB
Ha rám hallgatsz, akkor kedved szerint döntsél, de szerintem e legcélszerűbb az érdeklődésedet kiváltó banánt megenni. :)))
BBB
[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/1311011[/IMG ](ez így kevés, hiányos, nem fog látszani!)
nekem is kb 17állva, amugy meg tok kicsi. szerintem normális. a lényeg hogy állva legyen jo a méret
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 03. 15. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 15. szerda 18:10
Hello!Nem ti hogy vagytok vele de nektek is össze meg naon?mert nekem álva olyan 16-17 nem állva pedig olyan 7-8.
Vagy ez normális?
Vagy ez normális?
Hello!Nem ti hogy vagytok vele de nektek is össze meg naon?mert nekem álva olyan 16-17 nem állva pedig olyan 7-8.
Vagy ez normális?
Vagy ez normális?
Hát miki...
Én szigorúan a poligám kapcsolatok híve vagyok, úgyhogy a véleményem gondolom sejted.
Tudom, hogy az elkeseredettség sokmindenre kényszeríti az embert, de... :(
Hallod, mi értelme van annak, hogy jön a nagy kankutya, megb_ssza a nőd, te meg mint a kis tacskó ülsz ott...
Találj olyan lányt, aki szeret.
Ha megnézed a Görbe vagy egyenes topicot, láthatod, hogy nekem sincs egyszerű dolgom...
Viszont egy csodálatos lánnyak vetett össze a sors...
Ő nekem az első.
Szóval ott a topicban anno leírták, hogy illllyen f_sza dolgom lesz majd a kukimmal.
Hát, nemrég alkalmam nyílt kipróbálni... próbáltál már fogkrémet visszapakolni a tubusba? Ne röhögj, meg lehet csinálni... csak k_rva nehéz...
Ahelyett, hogy a lány kiröhögött, még sokáig próbált rávenni, hogy így meg úgy próbáljam még...
Akkor abban a pillanatban legszívesebben meghaltam volna.
Utána megoldottuk máshogy :) Van kezünk, meg az én nyelvem sem egyszerű ;)
Most egyelőre arra vár a dolog, hoyg elszánjam magam az egyenesítő műtétre... (Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 03. 15. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 15. szerda 14:46
Én szigorúan a poligám kapcsolatok híve vagyok, úgyhogy a véleményem gondolom sejted.
Tudom, hogy az elkeseredettség sokmindenre kényszeríti az embert, de... :(
Hallod, mi értelme van annak, hogy jön a nagy kankutya, megb_ssza a nőd, te meg mint a kis tacskó ülsz ott...
Találj olyan lányt, aki szeret.
Ha megnézed a Görbe vagy egyenes topicot, láthatod, hogy nekem sincs egyszerű dolgom...
Viszont egy csodálatos lánnyak vetett össze a sors...
Ő nekem az első.
Szóval ott a topicban anno leírták, hogy illllyen f_sza dolgom lesz majd a kukimmal.
Hát, nemrég alkalmam nyílt kipróbálni... próbáltál már fogkrémet visszapakolni a tubusba? Ne röhögj, meg lehet csinálni... csak k_rva nehéz...
Ahelyett, hogy a lány kiröhögött, még sokáig próbált rávenni, hogy így meg úgy próbáljam még...
Akkor abban a pillanatban legszívesebben meghaltam volna.
Utána megoldottuk máshogy :) Van kezünk, meg az én nyelvem sem egyszerű ;)
Most egyelőre arra vár a dolog, hoyg elszánjam magam az egyenesítő műtétre... (Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 03. 15. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi....azt hittem, hogy ezen az oldalon bunkók vannak, de tévedtem :) Rendesek vagytok. Az ahelyzet, hogy nem akarom kidobni a lányt, mert szeretem. Mindezek ellenére is. Nem érdekel, ha mással is csinálja, csak ne kapjak el semmit. Teljesen normális, hogy ő is elvárja, hogy élvezni tudja a szexet. Ezzel pedig mindenki így van. Én nem tudom megadni, mert ha hátulról csináljuk, akkor méghamarabb elmegyek. Max 2 perc alatt. :( Ha pedig felül van, akkor mindig kicsúszik. Egy nagyobbat mozdul, és már kinnt is van a picike. Így viszont nem megyek el olyan hamar, ha állandóan csak visszarakni kell. Ráadásul tényleg nem érez belőle semmit. OLdalról sem jó, mivel nem tudom neki berakni. Ha sikerül, a következő lökésnél megint kiugrik. Volt, hogy csináltuk oldalról, de így mindig csak a fejét tudom berakni. Na abból meg végképp nem érez semmit. De jártam már úgy is, hogy még az előtt elélveztem, mielőtt beraktam volna neki. "Már" az előjátéknál tartottunk és miközben ujjaztam, meg nyaltam elsültem. Egyenesen a lábaira. Aztán a következő probálkozáskor pedig a popsiára és a mellére. Szóval, jól beégtem. A vége az volt, hogy felhívtuk aa már említett srácot, és vele ment el. A lány akkorákat sikított, hogy megijedtem :) Miért nem tudom én ezt megadni neki?! A srác adta neki hátulról, engem meg szopogatott a lány. Persze megint nem tartott tovább 3-4 percnék :( Ők tovább csinálták, én meg kimentem, főztem egy kávét. Nekem borotválni kell, hogy nagyobbnak tűnjön, a barátnőm viszont nem borotválja teljesen. A hónalja szőrös, és úgy érzem magam mellette mint egy 8 éves kisfiú. (bár sztem annak is nagyobb van) Örülök, hogy nem borotválkozik, mert jól áll neki, de mikor látom, hogy mással van, olyan mintha csak filmet néznék, ami a 80-as évekből való. De, legalább ő is megkapja amit akar... ha már én nem tudom neki megadni.

rilu

ASD
Breanne Benson