Bocs én komolyan kérdeztem, amit leírtam és egyáltalán nem dicsekszem! De ha ti ilyen suttyón álltok a dolgokhoz akkor egészségetekre! Mindenesetre magatokról állítotok ki bizonyítványt! De azért kösz, remélem mással is jó nagy bunkók vagytok...
Nyxugovóra is térek nem bírom ezt a nagy szellemi igénybevételt!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, hát ez nem átlagos!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 22:15

Ugye hogy ugye akkor bizony nagyon oda kell figyelnünk!Na tessék még erre is vigyázhatunk,nem elég a törzslakók sanyarú helyzete mi jöhet még?
Ugye hogy ugye akkor bizony nagyon oda kell figyelnünk!Na tessék még erre is vigyázhatunk,nem elég a törzslakók sanyarú helyzete mi jöhet még?
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 22:12

Hogyhogy mi? Hát, ha a sár véletlenül elnyeli a kamiont meg a darut is a kővé vált pénisszel együtt és zuhanni kezdenek a föld középpontján át, még a végén az amazonaszokban bukkannak fel, hatalmas károkat és riadalmat keltve! Mi lesz akkor a nyamalmianikkal és az esőerdőkkel? Ugye?
Hogyhogy mi? Hát, ha a sár véletlenül elnyeli a kamiont meg a darut is a kővé vált pénisszel együtt és zuhanni kezdenek a föld középpontján át, még a végén az amazonaszokban bukkannak fel, hatalmas károkat és riadalmat keltve! Mi lesz akkor a nyamalmianikkal és az esőerdőkkel? Ugye?
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Na és mi a probléma?
Igen, de kell egy "átlagos" kamion, hogy a sárnunihoz vonszolja, majd egy "átlagos" daru, hogy mártogassa!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 21:39

Dehogynem csak egy nagy sár nuni kell hozzá mágpedig jó agyagos sár hogy jól csússzon!
Dehogynem csak egy nagy sár nuni kell hozzá mágpedig jó agyagos sár hogy jól csússzon!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
És evvel már 1szer sem tud mártani, nemhogy 115-ször!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 21:01

De egyszerre nyalt és szopatott így a nyamalmiani törzs átka már félig ráragadt,vagyis kezd kővé válni!

De egyszerre nyalt és szopatott így a nyamalmiani törzs átka már félig ráragadt,vagyis kezd kővé válni!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)

TESSÉK!! EZT KELL TÚLSZÁRNYALNI!!

Én még mindig azt mondom, hogy BOLOND AZ, AKI A FARKÁVAL DICSEKSZIK!!! Nem vagyunk mi MADARAK!!!!!
Én még mindig azt mondom, hogy BOLOND AZ, AKI A FARKÁVAL DICSEKSZIK!!! Nem vagyunk mi MADARAK!!!!!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 19:32

Meg persze csak egy torkos pi..ájú állat kell hozzá
Már elnézést!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 17:47

Törölt felhasználó (15980)

Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy 18 éves vagyok és eléggé hatalmas méretekkel rendelkezem. Eddigigazából csak gondom volt vele, mert mindegyik lány megijedt tőle. Nem nagyképűségből mondom, de nagyon is jóképű pasi vagyok, de a lányok, ahogyan megllátják azonna, hogy is mondjam elmenekülnek:((. Ez meg fog változni idővel?
Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy 18 éves vagyok és eléggé hatalmas méretekkel rendelkezem. Eddigigazából csak gondom volt vele, mert mindegyik lány megijedt tőle. Nem nagyképűségből mondom, de nagyon is jóképű pasi vagyok, de a lányok, ahogyan megllátják azonna, hogy is mondjam elmenekülnek:((. Ez meg fog változni idővel?
Med fog lepődni a lány mert ez bizony véges és amit most csinál vele az egyáltalán nem tesz neki jót.:)
21/6cm-es a farkam és ha ír valaki donaldo@freemail.hu címemre szívesen elküldöm a farkamról készített fényképet.
Persze, mert mniden csaj asziszi a 15-16osokra is h 18 körüli, ezért mondja sok csaj h a palijának mekkora...
és amelyik pali rájön h a csjaok igy nézik, azok kapásból nagyot is mondanak, az enyémet ien 19nek szokták nézni általában

Ez nagyon jň kčp! De szerintem nagyobb mint az
ŕtlag; vagy nem? udv.:felpa-pa.
ŕtlag; vagy nem? udv.:felpa-pa.