Az enyémről mi a véleményetek Lányok?
kinek mi a kicsi vagy a nagy a használatban dől el a méret és a kitartás
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2015. 06. 15. hétfő 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 15. hétfő 07:50

Ez azért átlagnak egy kicsit nagy. vagy én találkoztam kevéssel?
Ez azért átlagnak egy kicsit nagy. vagy én találkoztam kevéssel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 29. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 29. szerda 09:21
Törölt felhasználó (29760)

1 jónak tünő átlag
moderátori bejegyzés: van GG-nek képek gyüjtögetéséhez aposztrofált része. Ott rakj fela jövőben fotókat!

moderátori bejegyzés: van GG-nek képek gyüjtögetéséhez aposztrofált része. Ott rakj fela jövőben fotókat!
szia neked mi a ideálod Vivi91 ?
na ne ám már,
butaságot beszélsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 10. vasárnap 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 10. vasárnap 16:15

Törölt felhasználó (938808)

az ekkora vagy ehhez hasonlo meret igazan felsem tud (allni) inkabb csak allva log vagy logva all.
az ekkora vagy ehhez hasonlo meret igazan felsem tud (allni) inkabb csak allva log vagy logva all.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 29. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)

1 jónak tünő átlag

13cm az átlag (kutatások szerint) de teljesen mindegy hogy mekkora úgy is az dönt mit tudsz és mennyire kíván téged a párod. Lehet akár mekkora ha úgy sem kíván igazából a lány. Több példa van arra hogy minden nélkül úgy elment a lány hogy a fiú csak benne volt, nem mozgott semmit nem csinált. Meg amúgy is szerintem akinek nagyobb van legalábbis akár ő ezt hiszi annak nagy az arca, de általában itt a gond
Akkor azt hiszi hogy nem kell más. De a szex nem ezen múlik. Ezer más tényező a fontos.

miért, már az sem lehet ????
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 04. 29. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 29. szerda 14:08

Faszák ezek a fotóboltolt vágyálmok... csak mi értelme van ennek?
Faszák ezek a fotóboltolt vágyálmok... csak mi értelme van ennek?

1 jónak tünő átlag

Szerintem inkább "lónak" tűnő átlag!
1 jónak tünő átlag

Nem az a lényeg, hogy a fotó valódi vagy sem, hanem az hogy az ott látható dolog mire lenne jó.
Ami pedig átlag, nem feltétlen rossz! (Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 04. 23. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 23. csütörtök 14:03
A kép retusált, így a vita is inkább elméleti. Az eredeti ennél bőven kisebb, bár még úgy is átlag feletti (illetve olyan GG-s átlag
) Az itteni nagyfarok imádó nők meg ált. kispöcsű 'bi' pasik....
Ami pedig átlag, nem feltétlen rossz! (Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 04. 23. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Álmodoztok itt a fekete bőrű fiatalember szerszámán.. de ha felállítaná a mosoly elveszne az arcáról mert egy csepp vér nem lenne a fejében. Másrészt pedig az a méret már így lógva is hüvelyrepesztő, ha meg túl lő vele a célon, a méhszáj nem épp barátja az ilyen dolgoknak. Az pedig elég fura érzés, ha "alulról vágnak gyomorszájba" .
Szóval lehet álmodozni ekkora lőcsről de hogy gyakorlati haszna nem sok: az szent
Szóval lehet álmodozni ekkora lőcsről de hogy gyakorlati haszna nem sok: az szent

Álmodoztok itt a fekete bőrű fiatalember szerszámán.. de ha felállítaná a mosoly elveszne az arcáról mert egy csepp vér nem lenne a fejében. Másrészt pedig az a méret már így lógva is hüvelyrepesztő, ha meg túl lő vele a célon, a méhszáj nem épp barátja az ilyen dolgoknak. Az pedig elég fura érzés, ha "alulról vágnak gyomorszájba" .

Osztán minek is a férj? Kell keresni egy nagyfaszú néger szeretőt, aki havi járandóságot is ad az élvezetek mellé!
aha, Én is hasonlóan gondolnám , bár férjem az még nincs
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2015. 04. 22. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 22. szerda 19:49

valahol a ketto kozott,szeretonek a feketet valasztanam ferjnek a feheret ilyen az elet

valahol a ketto kozott,szeretonek a feketet valasztanam ferjnek a feheret ilyen az elet
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 14. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 14. kedd 14:11

akkor most melyik az átlag ??????

Mítosz és valóság:
Több faszt mértek, mint kilincset
Több faszt mértek, mint kilincset

S azért emellett fontos az ujjak, s a nyelv megfelelő használata is...