Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 31 32 33 34 35 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3956   2014. 06. 02. hétfő 16:54
wolandka wolandka
Drága aranybogaram, a 17-18cm az átlag? Téged tenyerén hordott az élet. Vagy a pasijaidnak volt preparált vonalzója. CSak a miheztartás végett: a 17-18 cm az igencsak eltér az átlagtól, felfelé smile (vagy jobb esetben befelé)
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 06. 02. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 02. hétfő 12:14
Lovagolni vadul jó. Legalábbis vadul is. Akkor meg nekem, hátrány a hosszú farok. A túl rövid se jó, mert az meg kiesik. Nekem ehhez a művelethez a legjobb a 17-18 cm-es.
#3955   2014. 06. 02. hétfő 12:14
Oroszlány Oroszlány
Lovagolni vadul jó. Legalábbis vadul is. Akkor meg nekem, hátrány a hosszú farok. A túl rövid se jó, mert az meg kiesik. Nekem ehhez a művelethez a legjobb a 17-18 cm-es.
(Ez egy válasz wolandka üzenetére (2014. 06. 01. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 01. vasárnap 16:25
"nem tudok önfeledten ugrálni" ez nagyon jó. Én is azt tapasztaltam, a 15-16 cm minden lánynak elég, néhánynak sok. A vastagságtól viszont, mikor meglátják, édesen kipirosodik a pofacsontjukon a bőr...
És bár ez nem tartozik ide, jelentem a hölgyek 90 %-a imád szopni, és aki szopik az általában le is nyeli, bár én nem ragaszkodom hozzá.
Ellenben a nők 90%-a utálja az anált, bármennyire ragaszkodnék én hozzá... ( mondjuk ha már bent van, általában élvezik, de az odáig vezető út göröngyös, a kifelé vezető meg néha sáros nyes )
#3954   2014. 06. 01. vasárnap 16:25
wolandka wolandka
"nem tudok önfeledten ugrálni" ez nagyon jó. Én is azt tapasztaltam, a 15-16 cm minden lánynak elég, néhánynak sok. A vastagságtól viszont, mikor meglátják, édesen kipirosodik a pofacsontjukon a bőr...
És bár ez nem tartozik ide, jelentem a hölgyek 90 %-a imád szopni, és aki szopik az általában le is nyeli, bár én nem ragaszkodom hozzá.
Ellenben a nők 90%-a utálja az anált, bármennyire ragaszkodnék én hozzá... ( mondjuk ha már bent van, általában élvezik, de az odáig vezető út göröngyös, a kifelé vezető meg néha sáros nyes )
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 05. 30. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 30. péntek 08:39
Kb azonos a véleményem. Nekem a 18 a maximum, ami még általában nem okoz problémát egy - gondolom, bár ezt nem tudhatom - tökön rúgáshoz hasonló ütéssel a méhszájamon, amit általában vérzés is követ. Lehet persze vigyázni a pasinak, de akkor ő arra figyel egy orgazmus közepén, hogy ne nyomja tövig? Pláne ha jóval nagyobb annál, ami nekem jó. Én misszionárius és társai (drill, deck chair, stb) pózokban tudok elmenni. Főként úgy hogy a lábam magasra húzom, így mély a behatolás. Egy 13-14 centi hosszú kellően vastag fütykös is tökéletesen kielégíthet- A lovaglás a másik kedvencem. Itt nekem nem előnyös a hosszú farok, mert nem tudok önfeledten ugrálni.
Szumma szummarum, nem lehet általánosítani, mindenkinek más méretű ruha, cipő és farok kell.
#3953   2014. 05. 30. péntek 09:11
greatom greatom
Nem akartalak félreérteni, de amit írtál, az kb annyi volt, hogy kisnövésű ember járjon suzuki alto-val. Én sem kattogok azon, hogy a 153 cm-es szomszédasszony miért köti el, ha teheti a férje Q7-esét? Valamint azt írod: a hiányosságaikat pótolandó vesznek nagy autót... miért? Az alacsony növés valami fogyatékosság? Még mi számít annak?
Elhiszem, hogy nem így akartad kifejezni magad... viszont pont így sikerült.
A témához: a farok, ha képes vagyok vele orgazmust kiváltani a partneremnél, akkor kb. funkcionálisan teljesértékű. Nyilván vannak különféle fokazatú orgazmusok, meg különböző pontokról kiindulóan válthatók ki, de a méret egy relatíve széles tartományban maximum a tetőpont eléréséhez szükséges időre van hatással. Nem igazán értem azt a megközelítést (ami itt uralkodó) hogy a szexet végtelenül leegyszerűsítve pusztán a két nemi szerv összedörzsölésére korlátozzák. Pedig azért ez messze komplexebb folyamat, így a méret csak egy és nem is a legfontosabb tényező ebben a folyamatban.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 05. 30. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2014. 05. 30. péntek 08:42
...Lehet nem jól fogalmaztam... Sok kisnövésű férfi számára egy nagy autó vásárlása/használata kompenzációt jelent, hogy ezzel pótolják hiányosságaikat.
Ha félre akarsz érteni, megteszed, ha ki akarsz forgatni a szavaimból megteszed. Sorok közt olvasni nem nagy dolog, és ha 184 cm vagy akkor is.
#3952   2014. 05. 30. péntek 08:42
ravenna ravenna VIP Admin
...Lehet nem jól fogalmaztam... Sok kisnövésű férfi számára egy nagy autó vásárlása/használata kompenzációt jelent, hogy ezzel pótolják hiányosságaikat.
Ha félre akarsz érteni, megteszed, ha ki akarsz forgatni a szavaimból megteszed. Sorok közt olvasni nem nagy dolog, és ha 184 cm vagy akkor is.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 05. 30. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 30. péntek 08:28
Aha! A magasság számít, a farokméret meg nem? 1.7m alatt nem is férfi a férfi? (184 cm magas vagyok) Vagy most mi van? Bizonyos külsődleges jegyek fontosak, mások meg nem?
#3951   2014. 05. 30. péntek 08:39
Oroszlány Oroszlány
Kb azonos a véleményem. Nekem a 18 a maximum, ami még általában nem okoz problémát egy - gondolom, bár ezt nem tudhatom - tökön rúgáshoz hasonló ütéssel a méhszájamon, amit általában vérzés is követ. Lehet persze vigyázni a pasinak, de akkor ő arra figyel egy orgazmus közepén, hogy ne nyomja tövig? Pláne ha jóval nagyobb annál, ami nekem jó. Én misszionárius és társai (drill, deck chair, stb) pózokban tudok elmenni. Főként úgy hogy a lábam magasra húzom, így mély a behatolás. Egy 13-14 centi hosszú kellően vastag fütykös is tökéletesen kielégíthet- A lovaglás a másik kedvencem. Itt nekem nem előnyös a hosszú farok, mert nem tudok önfeledten ugrálni.
Szumma szummarum, nem lehet általánosítani, mindenkinek más méretű ruha, cipő és farok kell.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 05. 30. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2014. 05. 30. péntek 08:13
Az itt levő 3967 bejegyzésből azért már valaki kiszámolhatná mennyi a GG "fikciós" átlaga.

Átlag? Kell ilyen viszonyszám? Szerintem a pénisz méregetése tipikus férfidolog. És teljesen felesleges. Mint amikor járok az országban autóval és hatalmas nagy batár kocsikat olyan kis "pöcs" férfiak vezetik, akik az 1.7-t sem érik el. Ha kicsi a pöcsöd, vegyél nagy autót, hátha attól lesz megjelenésed. Ilyen ez a "nekem X cm és hatalmas" szöveg.
De nézzük női oldalról a dolgot. Csak a magam szemszögéből tudok erről nyilatkozni, más nőtársaim adottságai számomra ismeretlenek, bár van akivel tudok ilyenről - is - beszélgetni.
Ameddig egy szexuális együttlét valami teljesen kommersz pózban jön létre - legyen misszionárius póz - ott a túl kicsi kompenzálható lábfelhúzással, egy átlagos méret egyszerűen élvezhető, addig egy nagyobb - ezen most a hosszát értem - már úgymond kényelessé teszi a szexet. És a póz maga unalmassá. Én ezt így éltem meg, nem egyszer.
Van ugye a sokak kedvence a lovagló póz. Jó dolog csak kissé fárasztó is tud lenni. És ha ilyenkor úgymond túl hosszú a farok, egy pillanat alatt olyan nyomás-ütés érheti a méhszájat, amit nem kívánhatunk senkinek. Persze vannak nők akik direkt erre gerjednek. Nem tudom, nálam nem jött ez be.
Ha van póz ahol előny az átlagnál nagyobb farok az a kanál póz, hátulról, oldalról. Ott tényleg kell a méret, azaz a hossz.
És pár szó a sokak kedvencéről a hátulról négykézláb élményről. Kedvelem. Ellenben rájöttem hogyha ezt a helyzetet élvezve, mind jobban leengedve a csípőm és terpesztve a lábam hatolnak belém, elég hamar eléri így is a pénisz hegye a méhszájat is akár, és hogy sokszor jártam úgy hogy aktus közben picit berepedt a hüvely fala is. Nem fájdalmas, inkább kellemetlen. Mindez termesztés nélkül elkerülhető tud lenni. Talán a túl heves férfimozgás? Nem tudom.
Vannak még ugye mindenféle artistákat megszégyenítő pózok... De még is ha a pénisz átlagos, teljesen jól élvezhető tud lenni a szex!
És hogy mennyi az átlag? Nekem 18 feletti teljesen felesleges.
#3950   2014. 05. 30. péntek 08:28
greatom greatom
Aha! A magasság számít, a farokméret meg nem? 1.7m alatt nem is férfi a férfi? (184 cm magas vagyok) Vagy most mi van? Bizonyos külsődleges jegyek fontosak, mások meg nem?
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 05. 30. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2014. 05. 30. péntek 08:13
Az itt levő 3967 bejegyzésből azért már valaki kiszámolhatná mennyi a GG "fikciós" átlaga.

Átlag? Kell ilyen viszonyszám? Szerintem a pénisz méregetése tipikus férfidolog. És teljesen felesleges. Mint amikor járok az országban autóval és hatalmas nagy batár kocsikat olyan kis "pöcs" férfiak vezetik, akik az 1.7-t sem érik el. Ha kicsi a pöcsöd, vegyél nagy autót, hátha attól lesz megjelenésed. Ilyen ez a "nekem X cm és hatalmas" szöveg.
De nézzük női oldalról a dolgot. Csak a magam szemszögéből tudok erről nyilatkozni, más nőtársaim adottságai számomra ismeretlenek, bár van akivel tudok ilyenről - is - beszélgetni.
Ameddig egy szexuális együttlét valami teljesen kommersz pózban jön létre - legyen misszionárius póz - ott a túl kicsi kompenzálható lábfelhúzással, egy átlagos méret egyszerűen élvezhető, addig egy nagyobb - ezen most a hosszát értem - már úgymond kényelessé teszi a szexet. És a póz maga unalmassá. Én ezt így éltem meg, nem egyszer.
Van ugye a sokak kedvence a lovagló póz. Jó dolog csak kissé fárasztó is tud lenni. És ha ilyenkor úgymond túl hosszú a farok, egy pillanat alatt olyan nyomás-ütés érheti a méhszájat, amit nem kívánhatunk senkinek. Persze vannak nők akik direkt erre gerjednek. Nem tudom, nálam nem jött ez be.
Ha van póz ahol előny az átlagnál nagyobb farok az a kanál póz, hátulról, oldalról. Ott tényleg kell a méret, azaz a hossz.
És pár szó a sokak kedvencéről a hátulról négykézláb élményről. Kedvelem. Ellenben rájöttem hogyha ezt a helyzetet élvezve, mind jobban leengedve a csípőm és terpesztve a lábam hatolnak belém, elég hamar eléri így is a pénisz hegye a méhszájat is akár, és hogy sokszor jártam úgy hogy aktus közben picit berepedt a hüvely fala is. Nem fájdalmas, inkább kellemetlen. Mindez termesztés nélkül elkerülhető tud lenni. Talán a túl heves férfimozgás? Nem tudom.
Vannak még ugye mindenféle artistákat megszégyenítő pózok... De még is ha a pénisz átlagos, teljesen jól élvezhető tud lenni a szex!
#3949   2014. 05. 30. péntek 08:13
ravenna ravenna VIP Admin

#3948   2014. 05. 29. csütörtök 23:05
évike82 évike82
Ez mind egyénfüggő.
#3947   2014. 05. 29. csütörtök 17:19
Fox Mulderék Fox Mulderék
amennyi 20+ ember itt kínálgatja magát, abból már komoly statisztikát lehetne csinálni smile , vagy csak sok itt a színesbőrű férfi... nyes
#3946   2014. 05. 29. csütörtök 09:39
greatom greatom
..pedig van köztük akinek 20+ mérettel is volt dolga bőven.

Igen? Fejőnő volt a spermabankban?
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2014. 05. 29. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 29. csütörtök 09:30
Egyet értek ! Nekem pont ekkora, és már sokan szerették! Most is szeretik, pedig van köztük akinek 20+ mérettel is volt dolga bőven.
#3945   2014. 05. 29. csütörtök 09:30
kisjanko kisjanko
Egyet értek ! Nekem pont ekkora, és már sokan szerették! Most is szeretik, pedig van köztük akinek 20+ mérettel is volt dolga bőven.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 05. 29. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 29. csütörtök 08:58
15/4 kicsi? Inkább átlagos. Azzal is kiválóan lehet dugni.
#3944   2014. 05. 29. csütörtök 08:58
Oroszlány Oroszlány
15/4 kicsi? Inkább átlagos. Azzal is kiválóan lehet dugni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 29. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (912646)
2014. 05. 29. csütörtök 08:23
Valóban nagy****************

/moderlálva! A fórum NEM társkereső! /
#3943   2014. 05. 29. csütörtök 08:23
X Törölt felhasználó (912646)
Valóban nagy****************

/moderlálva! A fórum NEM társkereső! /
#3942   2014. 05. 11. vasárnap 08:05
Maya Kitten 74 Maya Kitten 74 VIP
eljen
#3941   2014. 05. 11. vasárnap 03:25
Gabriel25 Gabriel25 VIP
A vastagsagot konnyebb megmerni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 10. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (909536)
2014. 05. 10. szombat 18:49
Én arra lennék kíváncsi, ...hogy nektek mekkora a farkatok kerülete?

Ezt a statisztikát találtam:
Magyarországon a merev pénisz kerülete:
10,5cm vagy kevesebb = vékony
11-11,5cm = átlagnál vékonyabb
12-13,5cm = átlagos
14-14,5cm = átlagnál vastagabb
15cm vagy több = vastag

Nekem kb erős 14, de cingárnak tűnik - a csajok szerint rendben van.
És igen, van komplexusom miatta, még úgy is,
hogy tudom mi a helyzet. nyes
#3940   2014. 05. 11. vasárnap 00:52
X Törölt felhasználó (846028)
Mi vagyunk Európában a legnagyobbak? ...vagy a leghazudósabbak? http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
#3939   2014. 05. 11. vasárnap 00:42
X Törölt felhasználó (846028)
http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
#3938   2014. 05. 10. szombat 18:49
X Törölt felhasználó (909536)
Én arra lennék kíváncsi, ...hogy nektek mekkora a farkatok kerülete?

Ezt a statisztikát találtam:
Magyarországon a merev pénisz kerülete:
10,5cm vagy kevesebb = vékony
11-11,5cm = átlagnál vékonyabb
12-13,5cm = átlagos
14-14,5cm = átlagnál vastagabb
15cm vagy több = vastag

Nekem kb erős 14, de cingárnak tűnik - a csajok szerint rendben van.
És igen, van komplexusom miatta, még úgy is,
hogy tudom mi a helyzet. nyes
#3937   2014. 04. 15. kedd 16:27
jager jager
Az enyém is kiflis,mert kinőtte a kabátot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 06. vasárnap 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890095)
2014. 04. 06. vasárnap 14:26
enyém kifli alakú 18,5 vaskos smile

... 31 32 33 34 35 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4596db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 22. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!