Minden nap mással kefélsz? Én csak hússzal voltam, de az se kevés. De 400?!!
Persze, ha igaz. Ha meg igaz, akkor **************** személyeskedő jelzőket mellőzzük
(moderálva:extraxl). (Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 25. csütörtök 13:10
Persze, ha igaz. Ha meg igaz, akkor **************** személyeskedő jelzőket mellőzzük
(moderálva:extraxl). (Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó tud lenni az átlagos méret is de inkább csak popsiba...több mint 400 férfival voltam és bár szűk vagyok és edzem is a hüvelyizmaimat,de kijelenthetem,hogy az átlagosnál vastagabb pénisz adja a legnagyobb kielégülést nekem..azaz 5c átmérőtől felfelé..izgat az a szétfeszítő érzés és hatványozza az örömömet...hosszra nem mozgat különösebben a téma 15cm-től minden jó..persze nyilván teljesen egyénfüggő kinek mi a jó
Sok igazsag van abban amit irtal....nincs ket egyforma ember a vilagon,tehat minden nonek mas a "zsanere"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 25. vasárnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 25. vasárnap 07:21
Törölt felhasználó (880586)

A mostani barátnőm előző pasijának is vastagabb farka volt, már az elején megmondta, és a legutóbbi szeretőm pasijának pedig a csaj állítása szerint vastagabb volt mint a csuklója. Mégis hozzám járt 2 évig.
Nekem 17/4,5cm. ez a méret mizéria egy hatalmas hülyeség, a síránkozás helyett mindenki tegye rendbe magát mentálisan, foglalkozzon a külsejével, és ha megtalálta a megfelelő zárat a kulcsához, akkor azt meg kell tartani.
Nagypinájú nőket pedig popón kell vágni, vagy hagyni,h találjanak maguknak megfelelő méretűt.

A mostani barátnőm előző pasijának is vastagabb farka volt, már az elején megmondta, és a legutóbbi szeretőm pasijának pedig a csaj állítása szerint vastagabb volt mint a csuklója. Mégis hozzám járt 2 évig.
Nekem 17/4,5cm. ez a méret mizéria egy hatalmas hülyeség, a síránkozás helyett mindenki tegye rendbe magát mentálisan, foglalkozzon a külsejével, és ha megtalálta a megfelelő zárat a kulcsához, akkor azt meg kell tartani.
Nagypinájú nőket pedig popón kell vágni, vagy hagyni,h találjanak maguknak megfelelő méretűt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 24. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 24. szombat 19:50

Törölt felhasználó (861182)

Nekem 13-14cm a farkam, eddigi baratnojeim mind elveztek a szexet. volt pasijaiknak nagyobb farkuk volt meg is velem jobb volt a szex... hasznalni kell tudni ennyi

Nekem 13-14cm a farkam, eddigi baratnojeim mind elveztek a szexet. volt pasijaiknak nagyobb farkuk volt meg is velem jobb volt a szex... hasznalni kell tudni ennyi

Lényeg ha nagy farkad nincs is,de önbizalmad az akad bőven...

Szerintetek lehet kezdeni valamit egy 11/5 cm es pénisszel ?
Hidd el megesik....van ilyen,igaz ritka, ferfikent en se vagyok angyal...
(Ez egy válasz sensual boy üzenetére (2013. 08. 24. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze 400 faszival voltál...hogyne mesemondó.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 24. szombat 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 24. szombat 12:25
Törölt felhasználó (891834)

Nekem 12 cm

Hát azon én is röhögnék...
nálam labdába se rúgnál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 24. szombat 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 24. szombat 12:25

Törölt felhasználó (891834)

Nekem 12 cm

Ezen a teren "szerencsesnek" erzem magamat,hogy megaldott a termeszet "olyannal" amit leirtal, nekem mindig azt modtak vissza hogy teljessen betolti....kivetel nelkul...
(Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó tud lenni az átlagos méret is de inkább csak popsiba...több mint 400 férfival voltam és bár szűk vagyok és edzem is a hüvelyizmaimat,de kijelenthetem,hogy az átlagosnál vastagabb pénisz adja a legnagyobb kielégülést nekem..azaz 5c átmérőtől felfelé..izgat az a szétfeszítő érzés és hatványozza az örömömet...hosszra nem mozgat különösebben a téma 15cm-től minden jó..persze nyilván teljesen egyénfüggő kinek mi a jó
Nekem 12 cm

Hihetetlen ez a topic, hisz most volt egy felmérés nerég ugyanezen az oldalon a méretekről.
Érdemes visszaolvasni, mert csak kisfarkúak szavaztak általában. Ebben a topicban meg csak nagyfarkuak íogatnak
Érdemes visszaolvasni, mert csak kisfarkúak szavaztak általában. Ebben a topicban meg csak nagyfarkuak íogatnak

Akkor az enyémet szeretnéd... 17/6,5
(Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem más méret,ha szerelemes vagyok és más,ha csak úgy..
Akkor mivel mérjem legközelebb? Vonalzó az jó? És a kerületét?
Van itt egy sorozatom, épp megmértem: http://www.goldengate.hu/kepsorozat/140327-Mennyi-az-annyi
Ez milyen szerintetek?
Ez milyen szerintetek?
Ejha több mint 400 az nem kevés,amúgy csak kiváncsiság képpen,hogy számoltad meg őket?

Ez igaz is! De aki kételkedik benne nézze meg a "társkereső adatlapodat",hogy milyen meggyőző fotókat raktál fel ama ominózus vastagságú, szerszámról.
Aki nem hiszi járjon utána. (Magyar népmesék) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 14:16
Aki nem hiszi járjon utána. (Magyar népmesék) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (887122)

En 16/6 farokkal rendelkezem/sajna/
Eddig soha nem volt problema a meretemmel!
Volt egy lany akinek a ferjenek 21 cm farka volt,mi titokba talalkozgattunk es sexeltunk!
Fele annyit se nyujtott neki a ferje a nagy farkaval mint en a kicsivel
Imadta a farkamat!el is valt a ferjetol
Tehat nem a meret a lenyeg

Eddig soha nem volt problema a meretemmel!
Volt egy lany akinek a ferjenek 21 cm farka volt,mi titokba talalkozgattunk es sexeltunk!
Fele annyit se nyujtott neki a ferje a nagy farkaval mint en a kicsivel

Imadta a farkamat!el is valt a ferjetol

Tehat nem a meret a lenyeg

Úgy látni a sok chet huszár itt éli ki magát és nem az ágyban a barátnőjével feleségével mert ez lényeg .
LEGYEN KIVEL!!! És nem csak álmodozni.
LEGYEN KIVEL!!! És nem csak álmodozni.