Hitelesített adataim szerint az enyém szélessége felülről kerek 5, kerülte a legnagyobb pontotn kb 15, a többi részén átlag 14
Hát ez attól is függ honnan mérjük. Szerintem ez nőtöl is függ ki mekkorát szeret illetve mekkorát tud befogadni. Másrészt ha fél perc alatt elsül teljesen mindegy mekkora. Ez a méret dolog inkább hiúság kérdése. Rám mindenesetre még nem volt panasz

Nektek mekkora a farkatok >kerülete< ?
Nem a felülről mért szélességére gondolok, mert az csaló.
Mi számít vastag faroknak?
Nem a felülről mért szélességére gondolok, mert az csaló.
Mi számít vastag faroknak?
Szerintem teljesen mindegy mekkora. Hétvégén dugtam elsőnek barátnőmmel
12-13cm-s a farkam... még is élvezte.

mennyi az átlag ??? nekem 1 ! 1db péniszem van
"Intimplasztika: amiről nem illik beszélni, de jó tudni A magyar férfiak hímvesszőjének átlagos hossza 12-14 cm, ám akad, aki ennél jóval kisebb méretekkel rendelkezik, és ez frusztrálja" Ezek a dokik sem olvasták a gg fórumát vagy rossz mérőszalagot használnak

Az enyém lehetne hoszabb is kicsit szerintem. De szép, formás, mások szerint. Biztos van benne valami!
Nekem 19cm van .....
Persze hogy van benne szórás...még a mérés alatt is produkálhatsz több különböző méretet, hát még szeretkezés közben.... Lehet érzetre nincs jelentős különbség, hiába érzed pattanásig feszültél, mire a mérőszalag odaér.... Meg még kicsit hezitálsz is, hogy is, honnan is..ááá nem jó még egyszer...na jól van húzzunk párat, s még harmadjára is. Vagy ép nem mindegy, hogy szemed sarkából éppen egy kecses vázára tekintesz közbe vagy a nedves puncira melletted. Annyi minden befolyásolja a méretet, amire a punci nem ilyen érzékeny. Ám egy mérőszalag fix mili-pontos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 13. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 13. szombat 19:45
Törölt felhasználó (879485)

Én meg nem tudom lemérni normálisan
Van benne szórás rendesen.
Majd teszek fel egy képet, aztán alázzatok, vagy dícsérjetek, mert én már nem tudom, hogy mi a franc van!

Majd teszek fel egy képet, aztán alázzatok, vagy dícsérjetek, mert én már nem tudom, hogy mi a franc van!

Én meg nem tudom lemérni normálisan

Hali! Nekem is nagy van
Sokan dicsérték is, hogy milyen szép

Nekem nagy van..., de tudok vele nagyon finoman bánni!

Törölt felhasználó (857830)

Önnek nem a mérettel lehetnek problémái, hanem a mérőeszközzel...vagy az igazmondással!

Az enyém 18/4.5 de biztosan hazugnak fognak nevezni.
Önnek nem a mérettel lehetnek problémái, hanem a mérőeszközzel...vagy az igazmondással!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 12. péntek 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 12. péntek 10:04

Törölt felhasználó (880743)

itt vagyok az enyém 18/5,5 csókolóm csókolóm
itt vagyok az enyém 18/5,5 csókolóm csókolóm
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 12. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 12. péntek 09:16
Törölt felhasználó (857830)

A szerszám megfelelő, a többi (a legtöbb..) a mesteren múlik. A szaktudás viszont fejleszthető... holtig.
Kérjük a következő méretkomplexusos pácienst!

A szerszám megfelelő, a többi (a legtöbb..) a mesteren múlik. A szaktudás viszont fejleszthető... holtig.

Like!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 04. 12. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi gond nincs a faszoddal!
(Ez egy válasz Hilfiger85 üzenetére (2013. 04. 12. péntek 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 12. péntek 08:46

Amiket felsoroltál azokkal szerencsére semmi baj : ) Akkor pl. te nem utasítanál el ekkora mérettel rendelkező srácot? Sajnos volt ilyenben részemben,ezért írtam ide,hogy felmérjem a terepet : )
Amiket felsoroltál azokkal szerencsére semmi baj : ) Akkor pl. te nem utasítanál el ekkora mérettel rendelkező srácot? Sajnos volt ilyenben részemben,ezért írtam ide,hogy felmérjem a terepet : )
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 04. 12. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 12. péntek 08:25

Szerintem sem fontos a nagy méret. Sokkal fontosabb, hogy kemény legyen és kitartó és egy kellemes szex után bőségesen (!!) hálája meg a végső szopást . . .