Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 50 51 52 53 54 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3576   2013. 01. 18. péntek 20:01
X Törölt felhasználó (849001)
nem hiszem hogy te sem érted a lényeget, van olyan hogy férfi és nő fizikailag ott nem passzol, van és kész pont, és itt lehet okoskodni hogy de jó oda a kisebb mert nem, nekem is volt olyan hogy az átlagos méretem mega nagy volt, olyan is van, a hosszúságot emlegetitek állandóan pedig, nem arról szólt az első hozzászólásom, sőt kit érdekel az, meg átlag nőről sem volt szó egyszer sem, van aki nem átlag. Ha nem passzolnak méretek oda nagyobb kell, mivel a kisebbel nem éri el az orgazmus közeli állapotot hogy összehúzódjon, és ha nem húzódik össze nem jó a kisebb.
Én is úgy érzem a másik véleménye sose kötekedés, ez általában így van kivétel a
g0d1v4-é mert az övé mindég, mindég mindennek ellen megy rombol, rosszindulatú neked meg nyalizik
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 01. 18. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 09:25
...ne kötekednék de ha egy nő fizikai adottságai olyanok hogy vastagabb dolgot is befogad mint az "átlag" akkor odafigyelve tök átlagos mérettel is örömet élhet át. Ugyanis a legtégukékonyabb hüvely is felizgatva szűkül... a csiklóizgatás nagyon hatásos tud lenni akár a nő magának csinálja akár a partnere éri el a nőt. És vannak nők akik tágulékonyak nagyon viszont popsiizgatásra hihetetlen mód szűkülnek és intenzív orgazmust élhetnek meg.
Ha meg végképp "fából van a leány" akkor + 1 péniszt neki vagy vibátort, dildót....tutti szűkülni ( és szűkölni ) fog.... smile
Én is úgy érzem a másik véleménye sose kötekedés, ha teljesen más aspektust tár fel, vagy épp másképp él meg, tapasztalt dolgokat.
#3575   2013. 01. 18. péntek 19:43
X Törölt felhasználó (849001)
rád szentelt minden másodperc pazarlás
lassan ezen az oldalon ezzel mindenki így lesz és kapásból átugorja a hsz.id.
mert csak a magad igazát (hülyeségét) hajtod
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 01. 18. péntek 07:00
Rendben, loholj a modikhoz... a könyökömön jön ki, hogy itt bárki más véleményt fogalmaz meg, mint a mainstream, az mindjárt kötekedésnek bélyegződik. Vedd már észre, ez fórum. Különböző emberek, különböző véleménnyel jelennek meg. Lehet olyan is ami nem egyezik meg a tiéddel, de attól éppen úgy joga van kifejteni. Sőt, akár ragaszkodhat is hozzá. Nem feltétlen biztos, hogy a bölcsek kövét te őrzöd. (Persze, ha jó azt hinni, hogy a pénisz mérete elsődleges és meghatározó, hát szíved joga, gyárthatsz hozzá elméleteket, építhetsz belőle magadnak és férfitársaidnak hegynyi komplexust, de nem látom ebben a rációt)
Ha nekem, meg a többi -itt hasonló véleményt megfogalmazó- nőtársamnak nem hiszel, akkor nyugodtan nézz utána és meg fogod találni szakemberek, ezzel öszhangban lévő megállapításait. A GG-n túl is létezik világ.
Mert lehet azon elmélkedni, hogy bizonyos szerencsétlen konstellációkban (mikropénisz és megavagina egy 160 kg-os nőben) kicsinek bizonyulhat a szerszám. Ez viszont ritkaság és mint írtam (írtuk) egyrészt az orgazmus sokösszetevős folyamat eredménye, amiben csak egy a pénisz által kiváltott fizikai inger, másrészt a nő kielégítésének nem egyetlen módja létezik.
Ha te az én hozzászólásaimat kötekedésnek gondolod, akkor azt gondolom, nem nekem okoz problmát a szövegértelmezés.
Honnan tudhatnál te bármit is ...
Ó, persze... bezzeg te, te tudod. Honnan? Tapasztalatból?
#3574   2013. 01. 18. péntek 16:55
X Törölt felhasználó (857830)
Hogyan képzeled el bizonyítani, 'HITELESÍTENI'... hogy számomra a pénisz mérete a jó, kielégítő szex szempontjából, néhány szélsőséget kivéve másodlagos. Miért kellene magam meztelenül ország-világ elé tárni, ha azt állítom, a férfiaknak kevesebbet kellene a méretükkel foglalkozni? Ezt milyen tényekkel kellene igazolni? Most komolyan. Hogyan igazolná az a véleményemet? Ráadásul ez csak az én véleményem, ami éppen annyira mérvadó, mint bárkié, aki itt vagy másutt hangot ad ezzel kapcsolatos meglátásainak. Egy vélemény a sok közül. Én nem ordítottam le senki fejét, legfeljebb leírtam, hogy nem értek vele egyet és enek oka ez és ez... ennyi.
Azt sem tudom, mitől tölt el büszkeség bárkit, aki fotókat küld be magáról? Nem követelmény, csak lehetőség. Ez nem okoskodás, pusztán vélemények ütköztetése, eszmecsere. Te harcolsz egyfolytában.
Legyél nyugodt, az álmaim és a vágyaim sokkal inkább szinkronban vannak, mint azt te elképzelni tudod. Szerencsésnek is érzem magag ezért. De ez azért ne bosszantson, ez is csak egy vélemény.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (134651)
2013. 01. 18. péntek 16:38
Ha vennéd fáradtságot és visszaolvasnál,az ajánlatom arról szólt,hogy a GG fotózna,Nem én.
Rohadtul nem vagyok kiváncsi rád!!!
Ha szeretted volna megmutatni magad itt a GG-n,már réges régen megtehetedd volna!!!Hiteles lehetnél!!!
Nem a személyeddel,hanem a kioktató stilusoddal van a gondom.
Ha nem tudnád vannak emberek,akik nem tűrik mások okoskodását!
Én is ezek kőzé tartozom!Nincs semmi gondom a mások véleményével,csak támasszák alá tényekkel.
Úgy gondolom ez hiteles és építő jellegü.
Te könnyen mondassz véleményt másokról,akinek a fotóit,videót látod.
Mi akik fotóval,videóval rendelkezünk,és talán büszkén megmutatjuk magunkat,csak azért tesszük,hogy más,korunkbeli embereknek is felvállalják a szex gyönyöreit és talán büszkén megmutassuk magunkat.
Nincs semmi gond a más véleménnyel,csak a lényeg,hogy kitől kapjuk.
Azt azért már észre kellett volna venned,hogy felnött embereknek nem kell észt osztani.
Legalább is nem itt!Ez egy szexoldal"ha nem tudnád"
A mérlegnyelve nálad van elbillenve!!!Magad sem tudod,hogy mit szeretnél,mi a vágyad!
Írsz olyan dolgokról amit az álmaidban látsz!
Aki ezt át is élte,lefikázod!
Nem gondolkodtál még el azon,hogy miért kötnek beléd sokan???
Elmondom!Leírom!Nem jó a stilusod! circling
Ez a saját véleményem!
#3573   2013. 01. 18. péntek 16:38
X Törölt felhasználó (134651)
Ha vennéd fáradtságot és visszaolvasnál,az ajánlatom arról szólt,hogy a GG fotózna,Nem én.
Rohadtul nem vagyok kiváncsi rád!!!
Ha szeretted volna megmutatni magad itt a GG-n,már réges régen megtehetedd volna!!!Hiteles lehetnél!!!
Nem a személyeddel,hanem a kioktató stilusoddal van a gondom.
Ha nem tudnád vannak emberek,akik nem tűrik mások okoskodását!
Én is ezek kőzé tartozom!Nincs semmi gondom a mások véleményével,csak támasszák alá tényekkel.
Úgy gondolom ez hiteles és építő jellegü.
Te könnyen mondassz véleményt másokról,akinek a fotóit,videót látod.
Mi akik fotóval,videóval rendelkezünk,és talán büszkén megmutatjuk magunkat,csak azért tesszük,hogy más,korunkbeli embereknek is felvállalják a szex gyönyöreit és talán büszkén megmutassuk magunkat.
Nincs semmi gond a más véleménnyel,csak a lényeg,hogy kitől kapjuk.
Azt azért már észre kellett volna venned,hogy felnött embereknek nem kell észt osztani.
Legalább is nem itt!Ez egy szexoldal"ha nem tudnád"
A mérlegnyelve nálad van elbillenve!!!Magad sem tudod,hogy mit szeretnél,mi a vágyad!
Írsz olyan dolgokról amit az álmaidban látsz!
Aki ezt át is élte,lefikázod!
Nem gondolkodtál még el azon,hogy miért kötnek beléd sokan???
Elmondom!Leírom!Nem jó a stilusod! circling
Ez a saját véleményem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 15:00
Nem tudok mit kezdeni a problémáddal. Az, hogy te mit tartasz hitelesnek, hihetőnek az tőled függ. Ha úgy gondolod, hogy egy véleményt, ami pusztán annyit állít, hogy nem kell kétaraszos pénisz a nő orgazmusához, csak hitelesítés után (amit persze te végeznél...) lehet közzé tenni, hát azt kell mondanom, valami el van billenve nálad.
Az, meg hogy itt rajtam kívül mindenki véleménye számít, főleg, ha te jóváhagyod, hát ne is haragudj, de nonszensz.
Nem kell a hőbörgés és hangulatkeltés. Az állításaimmal vitakozz már végre, ne azzal ki vagyok, mi vagyok.
Említed a 18/5-ös méretedet... hitelesíthetjük? Mert ne is haragudj, de a beküldött képeid és az állítás között némi hézagot érzek...
#3572   2013. 01. 18. péntek 15:22
KIhúznád a gyufámat??? crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 15:05
Végre talán bizonyíthatsz is valamit!!!
#3571   2013. 01. 18. péntek 15:08
Puszi neked.Igazad van!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 18. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2013. 01. 18. péntek 15:06
van dühöngő szoba a nappaliknál...én aztán nem veszem a fáradságot, hogy visszaolvassak, ki mikor mit írt, ki kezdte, hanem TILTOK...vagy beszélgettek az átlagos péniszekről, vagy kihúzzátok a gyufát prunci néninél boxer
#3570   2013. 01. 18. péntek 15:08
Zsuzsa Zsuzsa
Nekem szimpatikusak a hozzászolásaid,Ravennáéval együtt...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 15:00
Nem tudok mit kezdeni a problémáddal. Az, hogy te mit tartasz hitelesnek, hihetőnek az tőled függ. Ha úgy gondolod, hogy egy véleményt, ami pusztán annyit állít, hogy nem kell kétaraszos pénisz a nő orgazmusához, csak hitelesítés után (amit persze te végeznél...) lehet közzé tenni, hát azt kell mondanom, valami el van billenve nálad.
Az, meg hogy itt rajtam kívül mindenki véleménye számít, főleg, ha te jóváhagyod, hát ne is haragudj, de nonszensz.
Nem kell a hőbörgés és hangulatkeltés. Az állításaimmal vitakozz már végre, ne azzal ki vagyok, mi vagyok.
Említed a 18/5-ös méretedet... hitelesíthetjük? Mert ne is haragudj, de a beküldött képeid és az állítás között némi hézagot érzek...
#3569   2013. 01. 18. péntek 15:06
MmePrune MmePrune VIP Admin
van dühöngő szoba a nappaliknál...én aztán nem veszem a fáradságot, hogy visszaolvassak, ki mikor mit írt, ki kezdte, hanem TILTOK...vagy beszélgettek az átlagos péniszekről, vagy kihúzzátok a gyufát prunci néninél boxer
#3568   2013. 01. 18. péntek 15:05
Végre talán bizonyíthatsz is valamit!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 14:29
18/5 cm,és igen elégedett vagyok magammal és szerencsére a párom is!!!
Kedves barátnőd számára ekkora nem is létezik!!!!Csak olvass vissza!!!
Nem magammal,hanem olyan tagokkal van gondom akik tények nélkül akarnak bizonyítani,észt osztani!
Mindenkinek van véleménye,nincs ezzel semmi gond.
De itt a GG-n bárki regezik,kitalál egy nick-nevet és okoskodhat!EZ MI????
EZT komolyan gondoljátok,hogy mindenki elviseli????
#3567   2013. 01. 18. péntek 15:03
BÁRMIKOR ÁLLOK ELÉD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSAK RAJTAD MÚLIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 14:29
Nem magammal,hanem olyan tagokkal van gondom akik tények nélkül akarnak bizonyítani,észt osztani!
#3566   2013. 01. 18. péntek 15:00
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 14:01
Ebből bünti lesz,de én nem bánom.
Csak arra vagyok kiváncsi,hogy miből gondolod azt,HOGY A SZEX TERÉN miért is kéne bárkinek a TE ajánlásaidat komolynak venni,hiszen te hiteltelen vagy!!!!????Ki vagy TE????
Igen tisztelem mások véleményét,sőt nagyon is kiváncsi vagyok rá.
Neked rajtam kívűl sok emberrel van gondod itt a GG-n,csak a legtöbben nem szeretnének bajt keverni.
Nem a véleménnyeddel van a gondom,hanem a kioktató stilusoddal!!!
Feltettem már egy halom kérdést,egyre sem válaszoltál!!!Sőt,egy ajánlatom is volt amire behúztad a füled-farkad!!!!
Ebből csak egy köveztetést tudok levonni.Hiteltelen vagy!!!!
CSAK EGY UTOLSÓ KÉRDÉS:
MIÉRT IS KÉNE TÉGED KOMOLYAN VENNI????? crazya
Ajánlottam neked egy korrekt bizonyitási lehetőséget"nem reagáltál rá"
#3565   2013. 01. 18. péntek 14:29
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 01. 18. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 14:12
gipshy: Mennyi a péniszátlag? Erről szól a topik... nem arról hogy kit kell komolyan venni. Neked személyes gondod van itt valakivel, de talán önmagaddal is. A kapuzárási pániknak van ilyen tünete! smile

Szóval neked mekkora? Átlagos? Elégedett vagy magaddal? Elégedett a partnered veled?
#3564   2013. 01. 18. péntek 14:12
ravenna ravenna VIP
gipshy: Mennyi a péniszátlag? Erről szól a topik... nem arról hogy kit kell komolyan venni. Neked személyes gondod van itt valakivel, de talán önmagaddal is. A kapuzárási pániknak van ilyen tünete! smile

Szóval neked mekkora? Átlagos? Elégedett vagy magaddal? Elégedett a partnered veled?
#3563   2013. 01. 18. péntek 14:01
Ebből bünti lesz,de én nem bánom.
Csak arra vagyok kiváncsi,hogy miből gondolod azt,HOGY A SZEX TERÉN miért is kéne bárkinek a TE ajánlásaidat komolynak venni,hiszen te hiteltelen vagy!!!!????Ki vagy TE????
Igen tisztelem mások véleményét,sőt nagyon is kiváncsi vagyok rá.
Neked rajtam kívűl sok emberrel van gondod itt a GG-n,csak a legtöbben nem szeretnének bajt keverni.
Nem a véleménnyeddel van a gondom,hanem a kioktató stilusoddal!!!
Feltettem már egy halom kérdést,egyre sem válaszoltál!!!Sőt,egy ajánlatom is volt amire behúztad a füled-farkad!!!!
Ebből csak egy köveztetést tudok levonni.Hiteltelen vagy!!!!
CSAK EGY UTOLSÓ KÉRDÉS:
MIÉRT IS KÉNE TÉGED KOMOLYAN VENNI????? crazya
Ajánlottam neked egy korrekt bizonyitási lehetőséget"nem reagáltál rá"
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 12:59
Sokat gondolkodtam, de végül mégis reagálnom kell a 'hozzászólásodra'...
A tapasztalataimat kezdőpáros vonta kétségbe, tőle idéztem a boldolt sort a neki adott válaszomban.
Nem áll szándékomban senkit felvilágosítani, pusztán az ide vonatkozó véleményemet írtam le. Ezt mindenféle hitelesítés nélkül ugyanúgy megtehetem, ahogy bárki megteszi itt. Ha ez ellenkezik a te általad állítottakkal, hát... így jártunk. Ebből semmi nem következik. Mindenki, aki elolvassa, tetszése szerint elfogadja, egyetért részben vagy egészében, vagy vitatkozik vele. Ennyi. Ehhez nem kell hitelesítés, legkevésbé tőled vagy a feleségedtől. Gondolom belátod, el tudod képzelni, hogy jómagam is képes vagyok önálló véleményalkotásra és talán elfogadod, hogy mindez tapasztalatokon nyugszik. Te nem az állításaimmal vitatkozol, hanem a személyemmel. Ennek értelme 0.A prekoncepcióiddal és feltételezéseiddel nem tudok mit kezdeni, őszintén szólva nem is nagyon akarok. A kirohanásaidtól viszont tényleg megkímélhetnél, mert ez tényleg minden, csak nem építő kritika.
Pontosan te vagy aki azokat a hibákat véted, amiket nekem róttál fel.
Üdvözlettel: Viki
#3562   2013. 01. 18. péntek 12:59
Sokat gondolkodtam, de végül mégis reagálnom kell a 'hozzászólásodra'...
A tapasztalataimat kezdőpáros vonta kétségbe, tőle idéztem a boldolt sort a neki adott válaszomban.
Nem áll szándékomban senkit felvilágosítani, pusztán az ide vonatkozó véleményemet írtam le. Ezt mindenféle hitelesítés nélkül ugyanúgy megtehetem, ahogy bárki megteszi itt. Ha ez ellenkezik a te általad állítottakkal, hát... így jártunk. Ebből semmi nem következik. Mindenki, aki elolvassa, tetszése szerint elfogadja, egyetért részben vagy egészében, vagy vitatkozik vele. Ennyi. Ehhez nem kell hitelesítés, legkevésbé tőled vagy a feleségedtől. Gondolom belátod, el tudod képzelni, hogy jómagam is képes vagyok önálló véleményalkotásra és talán elfogadod, hogy mindez tapasztalatokon nyugszik. Te nem az állításaimmal vitatkozol, hanem a személyemmel. Ennek értelme 0.A prekoncepcióiddal és feltételezéseiddel nem tudok mit kezdeni, őszintén szólva nem is nagyon akarok. A kirohanásaidtól viszont tényleg megkímélhetnél, mert ez tényleg minden, csak nem építő kritika.
Pontosan te vagy aki azokat a hibákat véted, amiket nekem róttál fel.
Üdvözlettel: Viki
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 12:36
Mi az,hogy Honnan tudhatnál te bármit is???????????????????
Bizonyára szüzek és nincs tapasztalatuk a szex terén?
Ismered őket?Tudsz róluk bármit is?Milyen jogon mondassz véleményt?
Miből gondolod azt,hogy neked kell itt felvilágosítani mindenkit?
Te azt gondolod magadról,hogy hiteles vagy.
Felvilágosítalak,óriási tévedésben vagy!!!
Mi a párommal ajánlottunk neked itt a GG-n egy lehetőséget arra,hogy bizonyíts!!!
Nem reagáltál rá!!!ERGO!!!!! HITELTELEN VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sokan kiváncsiak vagyunk mások véleményére,tapasztalatára,ezért vagyunk itt.
Csak azt ne feledd az építő kritika hatásos!!!
Ez tőled nem várható el!!!
Csak egy kérdésem van.Nem vetted még észre,hogy egy utálat vagy itt a GG-n??????????????? eljen
#3561   2013. 01. 18. péntek 12:36
Mi az,hogy Honnan tudhatnál te bármit is???????????????????
Bizonyára szüzek és nincs tapasztalatuk a szex terén?
Ismered őket?Tudsz róluk bármit is?Milyen jogon mondassz véleményt?
Miből gondolod azt,hogy neked kell itt felvilágosítani mindenkit?
Te azt gondolod magadról,hogy hiteles vagy.
Felvilágosítalak,óriási tévedésben vagy!!!
Mi a párommal ajánlottunk neked itt a GG-n egy lehetőséget arra,hogy bizonyíts!!!
Nem reagáltál rá!!!ERGO!!!!! HITELTELEN VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sokan kiváncsiak vagyunk mások véleményére,tapasztalatára,ezért vagyunk itt.
Csak azt ne feledd az építő kritika hatásos!!!
Ez tőled nem várható el!!!
Csak egy kérdésem van.Nem vetted még észre,hogy egy utálat vagy itt a GG-n??????????????? eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 07:00
Rendben, loholj a modikhoz... a könyökömön jön ki, hogy itt bárki más véleményt fogalmaz meg, mint a mainstream, az mindjárt kötekedésnek bélyegződik. Vedd már észre, ez fórum. Különböző emberek, különböző véleménnyel jelennek meg. Lehet olyan is ami nem egyezik meg a tiéddel, de attól éppen úgy joga van kifejteni. Sőt, akár ragaszkodhat is hozzá. Nem feltétlen biztos, hogy a bölcsek kövét te őrzöd. (Persze, ha jó azt hinni, hogy a pénisz mérete elsődleges és meghatározó, hát szíved joga, gyárthatsz hozzá elméleteket, építhetsz belőle magadnak és férfitársaidnak hegynyi komplexust, de nem látom ebben a rációt)
Ha nekem, meg a többi -itt hasonló véleményt megfogalmazó- nőtársamnak nem hiszel, akkor nyugodtan nézz utána és meg fogod találni szakemberek, ezzel öszhangban lévő megállapításait. A GG-n túl is létezik világ.
Mert lehet azon elmélkedni, hogy bizonyos szerencsétlen konstellációkban (mikropénisz és megavagina egy 160 kg-os nőben) kicsinek bizonyulhat a szerszám. Ez viszont ritkaság és mint írtam (írtuk) egyrészt az orgazmus sokösszetevős folyamat eredménye, amiben csak egy a pénisz által kiváltott fizikai inger, másrészt a nő kielégítésének nem egyetlen módja létezik.
Ha te az én hozzászólásaimat kötekedésnek gondolod, akkor azt gondolom, nem nekem okoz problmát a szövegértelmezés.
Honnan tudhatnál te bármit is ...
Ó, persze... bezzeg te, te tudod. Honnan? Tapasztalatból?
#3560   2013. 01. 18. péntek 12:19
csapi123 csapi123
Sziasztok!
Hát lemértem!! A tövétől a végéig pont 8 cm ,az átmérője 2 cm !!
A nejem olyan kéjesen tud élvezni tőle, tiszta lucsok a punija, amikor elélvezett egyenesen tolja ki magából 
Ezután következik hogy szeretkezünk egy hatalmasat és most már NEM A KÖZÉPSŐ UJJAMAT HASZNÁLOM!!!!!!!!!!
Komolyan ennyi méretfóbiás embert nyes
#3559   2013. 01. 18. péntek 11:57
Bocsi.-Okoskodást!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 11:52
Hahooooooooooo,Szivi!!
Megint tulzásba viszed az okoskosádást!!!
Nem az egyetemi katedrán állsz!!!!!!!!!!!!!!!!!! boxer
#3558   2013. 01. 18. péntek 11:52
Hahooooooooooo,Szivi!!
Megint tulzásba viszed az okoskosádást!!!
Nem az egyetemi katedrán állsz!!!!!!!!!!!!!!!!!! boxer
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 10:24
Fogjátok már fel fiúk-pasik hogy egy nőnek nem attól lesz orgazmusa hogy az állólámpa fényében a falon mekkora a farkatok árnyéka. Ez nem Hitchcock film!
ROTFL
Engedelmeddel ez bekeretezem magamnak...
#3557   2013. 01. 18. péntek 11:16
X Törölt felhasználó (774388)
Vannak páran akik sztárolják a kisebbet ,Kellene egy szavazást csinálni??? Nem igaz , szóval lányok ki nyúlna inkább a nagyobbhoz . A szánalmat és a szerelmet ne nézzük.16-alatt vagy felett??????????????

... 50 51 52 53 54 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4596db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 22. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!