A globális felmelegedés miatt,a Grönlandi etalon lelankadt.Afrikában kell keresni a kopiáját.Kicsit nagyobb,keményebb,de kreolabb is.Aki nem hiszi járjon utána.18x5x14-es.
Egy másik európai átlag szerint meg valahol 13 centi körül van a poluláris méret :P
Te nagyon pontgyűjtősnek tűnsz..
Ez még az a méret mikor még nem áll ugye?
Szóval! !!! NEM EZ AZ ÁTLAG !!!
Ez az én farkam,nem nagy de legalább nem hazudok és ezt képekkel is bizonyíthatom,szeretném ha nagyobb lenne de ez már csak ekkora....!

Szerintem sok van 14cm alatt!
szerimntem 16 az átlag
Átlagosnak itélhető az a méret,amikor nem poénkodunk vele.Sem túlságosan kicsi se nem kapitálisan nagy példány.Régi igaz mondás:minden zsák találja meg a foltját.Szó se róla sok a lyúk,kevés a jó foltozó "Varga"
Szerintem amig ki nem röhögnek ha levetköztél,vagy nem harangozol(nem érsz falat),addig nincs gáz.Amugy meg mindenki addig nyujtozkodjon ameddig a pöcse ér!
Minden fiunal a nagy kerdes,h vajon mekkora e a cerkaja!Sokan felnek,h a hon ahitott kilesett csajnak vajon meg felel e!Nekem tobb mint 2,5 eve van b.nom,14,5 cm s farkam van,es boven eleg neki!!Eddig meg soha sem panaszkodott ra!es mar volt mas hosszabb kapcsim is,es azoktol sem halotam h a meret volna a lenyeg!A 14-15 cm is eppugy ellehet jatszini mint 1 17-cm sel!!Akinek meg nagyobbat adott a sors az oruljon,mert nemkell ilyen hulyesegeken vitaznia! :)
nagyon érdekes!mindegyikőtök azzal hülyíti magát hogy még senki sem panaszkodott a farkára.csak épp azt felejtitek el hogy a legtöbb nő sosem merné a férfi szemébe mondani,a másik meg az hogy ha harangoztok a csaj puncijában ti sem hánynátok a szemére.na ez jusson eszetekbe mikor olyan nagy kannak érzitek magatokat.(tisztelet a kivételnek!)
na ja. én se hiszem egy szavát se a csajoknak ebben a témában! csak próbálok bizonyítani,hogy ez is jó valamire
ezer sok no vagya lefekudni egy afrikaival, mer azt hiszik h jobbak DE NEM:P
ez tuti kamu, ilyen nem letezik... lovake se ekkora:P
(Ez egy válasz mouradi üzenetére (2004. 10. 14. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 14. csütörtök 09:21
Ez már pofátlanság!!!!
Mindenki otthon élvezkedik, Én építem az országot.
Fujjjjjjjjjjjjjjjjj, de utállak benneteket!
Meg irígy is vagyok, de nagyon!!!!!
Mindenki otthon élvezkedik, Én építem az országot.
Fujjjjjjjjjjjjjjjjj, de utállak benneteket!
Meg irígy is vagyok, de nagyon!!!!!
pedig ez igaz!!!
(Ez egy válasz mouradi üzenetére (2004. 10. 14. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 14. csütörtök 11:12
Mivel személyes tapasztalatom nincs, ezért a sok pont tartalmát a Te reakcióid határozzák meg!!!!
Az utolsó pont már bárhol is lehet!!!
Engem nem zavar ha sikítassz!Sőt!!!!!
Az utolsó pont már bárhol is lehet!!!
Engem nem zavar ha sikítassz!Sőt!!!!!
Szerintem fickónként egy

rilu

chubby77