Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 86 87 88 89 90 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2859   2009. 05. 10. vasárnap 12:40
X Törölt felhasználó (8392)
Szerintem nem CSAK ez számít.Persze a pénisz mérete nem elhanyagolható de egy kapcsolatban vagy egy egy éjszakás kalandban sem ez a mérvadó.Most hiába 22cm vkinek pl. ha egy rakás szerencsétlenség az ágyban,nem tudja mit és hogyan kell csinálni vagy mondjuk 2 perc alatt elélvez.A túl nagy sem jó és a túl kicsi sem igazán,a fő hogy vki tudja használni.1: kitartás,technika, 2: vastagság, 3. hossz ha annyira a méregetésröl van szó.De semmi értelme,aki a centikben keresi az élvezetet annak régen rossz a szexröl alkotott gondolata."ha 3 centivel hosszabb akkor milyen király" .Értelmetlen.

Akinek meg csak ez számit az ugyis mérőszalaggal megy partnert keresni.... alien2
#2858   2009. 05. 05. kedd 12:30
X Törölt felhasználó (62015)
Hat ez nagyon aranyos volt. nyes
Azt mar csak mellekesen jegyzem meg h az en velemenyem szerint egy no ne dugdosson fel maganak literes uvegeket mert attol elhiszem h tag lesz neki es az is minimum h egy no edzi a huvelyizmait(is) legalabbis nalam ez alap (ahogy a hajlekonysag is) igy aztan johetne kisebb farok is csak epp nekem nem kell es nem azert mert bajom lenne vele csak epp nem kell mas ferfi! wave eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 05. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (78357)
2009. 05. 05. kedd 09:40
Ez az! vigyor2
Ha jól "bekalibráljuk" a nőt egy méretes farokkal, nehezebben lép félre, nehogy valami gizdát fogjon ki....ill. még egy átlagos farkú is elküldené a francba, mert nincs kedve harangozót játszani! nyes
#2857   2009. 05. 05. kedd 09:40
X Törölt felhasználó (78357)
Ez az! vigyor2
Ha jól "bekalibráljuk" a nőt egy méretes farokkal, nehezebben lép félre, nehogy valami gizdát fogjon ki....ill. még egy átlagos farkú is elküldené a francba, mert nincs kedve harangozót játszani! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 30. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2009. 04. 30. csütörtök 21:19
Ismeros helyzet,a ferjem nagy peniszet meg kellett szoknom es eleinte voltak gondjaim.Hosszu es jo vastag is neki smile Emlekszem ez elso par alkalomra bar gyenged volt neha azt hittem ketterepedek.Hat Istenem nem erre a meretre lettem kalibralva de ma mar minden ok vigyor2
#2856   2009. 05. 03. vasárnap 18:27
vazelinator vazelinator VIP Admin
takarítottam
#2855   2009. 04. 30. csütörtök 21:19
X Törölt felhasználó (62015)
Ismeros helyzet,a ferjem nagy peniszet meg kellett szoknom es eleinte voltak gondjaim.Hosszu es jo vastag is neki smile Emlekszem ez elso par alkalomra bar gyenged volt neha azt hittem ketterepedek.Hat Istenem nem erre a meretre lettem kalibralva de ma mar minden ok vigyor2
(Ez egy válasz pázmány üzenetére (2009. 04. 29. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 29. szerda 13:20
Nekem nincs valami nagy méretem, csak 18 cm de a páromat csak hátulról kényeztethetem mert előrőöl nyomom és nem élvezi. Hátulról viszont nagy orgazmusokat lrek el nála. Mint ahogy a férfiaknál a farok úgy a nőknél a hüvélyméret is változó. Az ideális az ha kis farokhoz kis puncin agy faszhoz nagy pina társul. Az én kis farkammal is találtam olyan nőt akinek nagy volt. De volt olyan is akiben csak harangoztam. Goldcatnak bizonyára nagy puncija van ezért nem ismerkedik kissebb farokkal. Tiszteletben kell tartani a véleményét
#2854   2009. 04. 29. szerda 17:39
bazzeg bazzeg
eheheh smile Ha én is görnyesztek és alulról fotozommagam nekem is a köldökömig ér fel nyes
Mellesleg Vivi ha már itt vagy , hadd kérdezzem meg Tőled Mint Nőtöl ,hogy mikor "reszelés" közben hátulról megmarkoljátok a combunkat az testbeszédben annyit jelent ,hogy nyomd tövig vagy hogy gyorsabban ? Vagy nincs is ebben testbeszéd csak simán kapaszkodtok? smile
Hülyekérdés ,de ezen nem tudok zöldágra vergődni smile

(nem ide való kérdés, semmi köze a témához!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 29. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2009. 04. 29. szerda 09:01

nos azt hiszem, ezek jó méretek wow2 nem ??? wow3 ravasz1
#2853   2009. 04. 29. szerda 13:30
tricolor tricolor
akkor még egy hangyányit gyurnom kell idiota wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 29. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2009. 04. 29. szerda 09:01

#2852   2009. 04. 29. szerda 13:20
pázmány pázmány
Nekem nincs valami nagy méretem, csak 18 cm de a páromat csak hátulról kényeztethetem mert előrőöl nyomom és nem élvezi. Hátulról viszont nagy orgazmusokat lrek el nála. Mint ahogy a férfiaknál a farok úgy a nőknél a hüvélyméret is változó. Az ideális az ha kis farokhoz kis puncin agy faszhoz nagy pina társul. Az én kis farkammal is találtam olyan nőt akinek nagy volt. De volt olyan is akiben csak harangoztam. Goldcatnak bizonyára nagy puncija van ezért nem ismerkedik kissebb farokkal. Tiszteletben kell tartani a véleményét
#2851   2009. 04. 29. szerda 09:01
X Törölt felhasználó (29760)

#2850   2009. 04. 28. kedd 22:25
bazzeg bazzeg
nyugi srác!

nekem csak 1.5cmel hosszabb és csak 0.5cmel szélesebb és idáig csakegy csaj mondta ,hogy lehetne picit vastagabb.
Sok csajnak számit a méret ez tény ,de nem ebböl kell kiindulni, nekik elsősorban jó szerető kell és a sugárzó önbizalom ,hogy érezzék ,hogy férfival van dolguk ésnem egy csődtömeggel.
küzdöttem már hasonló problémával Én is egy darabig ,de aztán elmúlt smile
Ne ugygondolkodj ,hogy jajj nem fogsikerülni tuti kiröhög ,mert akkor az fog bekövetkezni.
(Ez egy válasz Louis78 üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 26. vasárnap 15:36
Az én péniszem 13,5 /4 ,ezt nagyon kicsinek találom és nem is nagyon merek kezdeményezni.Honnan tudhatom hogy éppen nem egy olyan csajt fogok ki akinek nem egészen mindegy és a nagyra bukik.Mondjuk eddig szerencsém volt csak éppen az utolsónál nem ,és éppen azóta okoz gondot.Minden csajjal úgy kezdjem hogy :figyi ez van ..... smile
#2849   2009. 04. 28. kedd 19:11
tricolor tricolor
Hello
Én is hasonló mérettel rendelkezek circling s egy darabig én is szorongtam emiatt.....szvsz teljesen felesleges,ez van,ezzel áldott meg az ég.De túltettem magam a problémán s már ez miatt nem hagyok ki egy csajt se(régebben elöfordult sajnos) idiota ezt ajánlom neked is........szerinted hány lány fog odamenni hozzád hogy:Te figyu túúl kicsi a mellem s szex közben is csak fekszek mint egy fadarab s váárom a csodáát....
wave
(Ez egy válasz Louis78 üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 26. vasárnap 15:36
Az én péniszem 13,5 /4 ,ezt nagyon kicsinek találom és nem is nagyon merek kezdeményezni.Honnan tudhatom hogy éppen nem egy olyan csajt fogok ki akinek nem egészen mindegy és a nagyra bukik.Mondjuk eddig szerencsém volt csak éppen az utolsónál nem ,és éppen azóta okoz gondot.Minden csajjal úgy kezdjem hogy :figyi ez van ..... smile
#2848   2009. 04. 26. vasárnap 15:36
Louis78 Louis78
#2847   2009. 04. 16. csütörtök 15:28
X Törölt felhasználó (729)
Hát az kerületnek igen kevéske lenne.... Vastagságnak jó.
(Ez egy válasz pickupartist üzenetére (2009. 04. 16. csütörtök 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 16. csütörtök 14:57
kinek hány cm a farka kerülete? ez az 5-7centi azért nem fedi a valóságot mert nem kör alakú. hehe
#2846   2009. 04. 16. csütörtök 14:57
pickupartist pickupartist
kinek hány cm a farka kerülete? ez az 5-7centi azért nem fedi a valóságot mert nem kör alakú. hehe
#2845   2009. 04. 13. hétfő 11:35
GUMMIMACI GUMMIMACI
Szerintem férfiembernél fejenként 1 db...
Erős átlag, mivel nagyon szűk a szórása
vigyor2
Más megközelítésben megközelítőleg 320 köbcenti, cca 400 gramm...
Az átlag...
#2844   2009. 04. 13. hétfő 08:13
bazzeg bazzeg
Én még máig nem értem miért nem lehet elfogadni ,hogy valakinek más a véleménye?
#2843   2009. 04. 12. vasárnap 22:54
yanee84 yanee84
rofl! eplus2 ennyit baszakodni ezen vigyor2 mondjuk én is csak ebbe a topicba írok jóformán, mert ez a legértelmetlenebb.
#2842   2009. 04. 12. vasárnap 22:53
bé-el bé-el
wave Kedves GOLDCATI!
Ugyan már miért pont 21 centiben van a küszöbérték???
Centivel jársz ismerkedni?
Egyébként értékelem a véleményedet, megint tanultam valamit.
Nem tartom magam kisfarkúnak-nagyfarkúnak, régi kamaszoknak való dilemma ez, Dr.Veres már annak idején megírta,hogy nézzétek meg tükörben, másként látjátok majd.
A tükör a partner, majd Ő eldönti hogy a méret vagy a teljesítmény a lényeg.
#2841   2009. 04. 12. vasárnap 08:54
X Törölt felhasználó (166411)
Szerintem nem nagyon számit milyen nagy nekem van 5 db vibrim amit változo nagyságu és én a legkisebbel tudolk a legnagyobbakat élvezkedni.
#2840   2009. 04. 12. vasárnap 08:38
bazzeg bazzeg
Miért nem tudjuk elfogadni a másik véleményét ? Nekem megy .Végülis ha jobban átolvassátok igaza van .

... 86 87 88 89 90 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!