szerintem meg amúgy a farok vastagságát nem átmérőre hanem kerületre kell mérni mert lehet h van ahol vastagabb vékonyab stb a kerület szerintem jobb meg könnyebben mérhető az átmérőt pontosan csak tűvel lehet mérni..:S az me gnem ér annyit h tudjam.. szóval kerület nekem aszthiszem hogy 12 centiméteres és 17,5 hosszú az nem átlag alatti nem?
névleges átmérő... nekem van körsablonom,mivel mérnök leszek,azon vannak különböző átmérőjű lyukak. a farkam a 45mm-esbe befér. az 52mm névleges átmérőjű koton meg szorít...
ez valami olyasmi lehet ez a névleges átmérő, amire még épp fel tudod erőltetni... amúgy meg nem árt ha szorít,mi lenne ha bennmaradna és nem rajtam???

Hát akkor elhiszem neked... am nem szokásom lemérni egy farkat. A méret sokkal kevésbé lényesges, mint az, h ki menniyre tudja használni. És egy kérdés a lányoknak: Mi a jobb, ha egy farok rövidebb, viszont jó vastag, vagy inkább a hosszú de nem olyan vastag...? (Azt nem ér beírni, h hosszú és vastag :P)
15 cm
Az enyém kicsi és puha... hogy ne fájjon! De legalább hamar elmegy... weheheheheee
Azt írod, hogy nagyfarkú pasid is volt. Sztem az 5 cm vastag nem nagy. Nem is kicsi, de nekem megvan.
Igaz a hossza a nagy átlagban van, de ezek szerint vastagabb. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 01:24
Igaz a hossza a nagy átlagban van, de ezek szerint vastagabb. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)

ez itt kb. 5 centi: .------------------------------.
ez meg 3: .------------------.
(mérjétek le, télleg annyi xD)
Szóval nem hiszem, h 5 centi vastag farkatok lenne...
nekm elég ha 18-2ocm
ez itt kb. 5 centi: .------------------------------.
5-6 centi?! Csak mondom, h egy átlagos óvszernek 5 centi a névleges átmérője... ergó az már a nagyon vastag kategória... inkább kábé 3 cm az átlagvastagság
érdekes, velem nagyjából fordítva történt - többé-kevésbé egyre nagyobb farkú párt fogtam ki, teljesen véletlenül. mondjuk nem mértem, de nem extrém, síkosan igen kellemes a mostani és nem hiányoznak a korábbiak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 01:39

Törölt felhasználó (39340)

Életem legeslegelső "komoly" fiújának nagyobb és hosszabb faka volt, mint az összes többi fiúmnak. Mivel a "nagyfarkúval" két és fél évig voltam együtt, még néha most is hiányzik, pedig a mostani barátomé sem kicsi... :( Egyébként télleg nem a méret a lényeg, lehet valakinek nagy farka, ha nem tudja használni... De "Ő" nagyon tudta...
6cm átmérőben egyáltalán nem átlag sztem. az már a ló kategória...
nekem is nagyjából 14-15/4,5-5-ös szerintetek az kicsi?
Életem legeslegelső "komoly" fiújának nagyobb és hosszabb faka volt, mint az összes többi fiúmnak. Mivel a "nagyfarkúval" két és fél évig voltam együtt, még néha most is hiányzik, pedig a mostani barátomé sem kicsi... :( Egyébként télleg nem a méret a lényeg, lehet valakinek nagy farka, ha nem tudja használni... De "Ő" nagyon tudta...
elő kellene venni az alsós matematika könyvet mert a sok nagypofájú olyan sötét mint a vakond belsőzsebe nem mindegy hogy kerölet vagy átmérő!!!!!!
Nem tudom mennyi az átlag de ha nem tudja használni mind1 mekkora...
Szerintem a kettő között. 17 körül lehet az átlag.
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 22:02

Az átlag nincs 18, ez biztos, inkább olyan 15 cm környékén van
megkerestem egy regebbi hozzaszolasomat:
a Kinsey-tanulmany(1938-1963,amely jelenleg is aktualis) szerint a peniskerület 11,3-12,5 cm a mért ferfiak 38,5%anal,tehat ez az atlag!
ugyanezen tanulmany szerint az europaiak penishossza 1,5cm-rel hosszabb,mint az azsiai es 1,5cm-rel rövidebb,mint az afrikai penis-atlaghossz=>europaiak 15,96cm a mért ferfiak 26,5%anal=>ez az europai atlaghossz!
a Kinsey-tanulmany(1938-1963,amely jelenleg is aktualis) szerint a peniskerület 11,3-12,5 cm a mért ferfiak 38,5%anal,tehat ez az atlag!
ugyanezen tanulmany szerint az europaiak penishossza 1,5cm-rel hosszabb,mint az azsiai es 1,5cm-rel rövidebb,mint az afrikai penis-atlaghossz=>europaiak 15,96cm a mért ferfiak 26,5%anal=>ez az europai atlaghossz!
Amilyen a FASZUNK olyannal BASZUNK!!!
Mindenkinek az a "tökéletese" ami van!:-)))De szerintem,a puncin is mulik....milyen szűk vagy tág!Az biztos ,hogy a Te méreted nem okozz fájdalmat,csak élvezetet......
Van 2 ember,egyik férfi..másik nő!
Van belőle több millió...
Szeritem mindenkinek az a "méret" jó ami passzol!
Szokom mondani élvezni szeretek ,nem szenvedni!:-))))De komolyan...mindenkinek meg van a párja:zsák és a folt!!Ha nem stimmel azon is lehet segiteni csak idő,türelem...
Pasik:aki azzal dicsekszik,hogy nagy farka van ...ajánlom olvasson egy kis anatomiát..."hüvelyméret"!
Azt irjátok sokan ,nem volt még panasz a nagy farokra...mi nők nem szoktunk panaszkodni,a szerelmes nő mindent "elvisel"az lehet nagy vagy kicsi..szeretjük!!
Szerintem!!!46 éves nő véleménye.......... (Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 28. szerda 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Van belőle több millió...
Szeritem mindenkinek az a "méret" jó ami passzol!
Szokom mondani élvezni szeretek ,nem szenvedni!:-))))De komolyan...mindenkinek meg van a párja:zsák és a folt!!Ha nem stimmel azon is lehet segiteni csak idő,türelem...
Pasik:aki azzal dicsekszik,hogy nagy farka van ...ajánlom olvasson egy kis anatomiát..."hüvelyméret"!
Azt irjátok sokan ,nem volt még panasz a nagy farokra...mi nők nem szoktunk panaszkodni,a szerelmes nő mindent "elvisel"az lehet nagy vagy kicsi..szeretjük!!
Szerintem!!!46 éves nő véleménye.......... (Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 28. szerda 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)