Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 135 136 137 138 139 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1879   2007. 05. 10. csütörtök 13:54
bigtoe bigtoe
nekem sincs nagy de éppen elég ahoz h kielégítsem a barátnőmet.
amúgy meg a méret a lényeg
lehet neked 22 is ha nem tudod használni.
még a makk sem számít nem tudom h minek írja ezt ibist.
#1878   2007. 05. 10. csütörtök 13:22
X Törölt felhasználó (38040)
És természetesen a képek annak megfelőlen a nyugalomtól, a megzavarásig alkalmas állapotban mutatják Stant smile Szval puha...kemény és a köztes nyes De ne szégyeljétek ti se! Vaze. Béke.
#1877   2007. 05. 10. csütörtök 13:21
X Törölt felhasználó (38040)
Drága Uraim. Úgy vettem észre, hogy nagyon sokan szinte szégyenlik a "legjobb barátjukat", és nem szívesen beszélnek róla, mert lenézik saját maguk is, hogy csak ennyi... Képet alig látok , nem mintha persze a faszért lennék oda. de ha már valaki arról beszél milyen a micsodája, akor hát elő vele. Ez lenne az első. Nem kell szégyelni, mert úgy tökéletes ahogy van. Mit ér egy nagy fasz, ha nem tudja valaki használni... Különben ism sok nőnek fáj, még néha a kicsi is, mert nem azon a szottyos pélón van a hangsúly, hanem mennyire tudod beindítani a hölgyet. Felizgatni. Játszani vele. A punci nem attól lesz nedves, hogy beletolsz egy brét... Ha pedig sikerül beindítani egy nőt, akkor mégjobba be kell nyes Még több izgatás, aztán megint mégtöbb nyes A végén pedig, ha szántál rá BŐVEN időt, akkor annyiszor okozok örömet, ahányszor csak akarsz nyes Előjáték, gyengédség smile Ez a lényeg smile Ha pedig pont a farkunkat szégyellojük, akkor vége. Mindegy mekkora, csak működjön!!!! Ha 10 centis? Lényegtelen, mert csak az első 3-5 centi a lényeg izgalom szempntjábó a cunusban nyes Ha kisebb ,mint 5 centi? nyes Akkor csiklóra kel koncentrálni nyes Ha vékony? Ott a kezed, használd közben azt is nyes És a léányeg. A nők erogén zóna szempontjából olyanok, mint egy tűpárna smile Tele vannak vele. A punci csak egy a rengetegből... Minnél töbre koncetrálsz, annál jobb a nőpnek smile Minél jobb a nőnek, annál jobb neked. Szval komák! Ne szégyeljétek ami van, ne legyetek farokközpontúak enyire. A legjobb mindig az, ami neked van nyes És pont azért, mert már beszélek, (meg most úgyis benne vagyok nyes Találtam pár képet nyes )felvállalom magam farokügyileg smile Nekem sincs nagy, méregetni se szoktam, van és kész. De tudom, hogy nem egy szabványvonalzó méreteit verdesem, de az enyém és nagyon jól használom, büszke vagyok rá smile Szval violá nyes Fogadjátok meg amit mondtam, és magatoknak ne hazudjatok smile

Tessék, láthatjátok nem nagy, kicis ő is, ez van, nem szégyenlem nyes Sohasem hagyott cseben nyes Béke nyes
#1876   2007. 05. 10. csütörtök 11:07
dzsigolo dzsigolo
Most mér lenne gáz... Átlagba anői hüvely 8-9-10 centi... Tehát bent van az tövig... A csajt megfelelö izgalmi állapot mellett meg abszolult nem érdekli, csak, h jo legyél, az meg nem minden esetbe a méreten mulik! wink
#1875   2007. 05. 05. szombat 09:10
X Törölt felhasználó (73472)
Nekem (és eddig másoknak is ) a sajátom megfelelt, ha nem tudja a gazdi használni akkor mind1 ,hogy 5 vagy 25 cmes.
#1874   2007. 05. 05. szombat 07:51
Astrás Astrás
A Japánoknak átlag 7 centi,és az is elég!Sőt akár 4-5 centi is elég a G-pont eléréséhez.Tehát nem számít mekkora,csak,hogy legyen!! smile
#1873   2007. 05. 04. péntek 18:24
X Törölt felhasználó (25630)
Helló!
Enyém is kb 12-13 cm ésa teljesen egyetértek veled. Akinek az kevés, adjon fel hírdetés hosszú farkincára vágyom jeligével.
Na komolyra fordítva azt gondolom, hogy a csajszik 90%-ának sokkal többet számít egy kis/közepes méretű pasi, aki élménnyé teszi az együtlétet, egy szájhősnél. A 10 % keresgéljen...
(Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2007. 05. 04. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 11:01
Sziasztok!
Az én farkam csak 11,5cm.tudom ,hogy ez nagyon kicsi de ez van!
Viszont én legalább igazat mondok,ha érdekel valakit meg is nézheti az amatőr fiúk 3624-es sorozatában!
Nagyon szeretném ha nagyobb lenne de mekem már csak ennyi marad!
#1872   2007. 05. 04. péntek 11:01
bobi24 bobi24 VIP
Sziasztok!
Az én farkam csak 11,5cm.tudom ,hogy ez nagyon kicsi de ez van!
Viszont én legalább igazat mondok,ha érdekel valakit meg is nézheti az amatőr fiúk 3624-es sorozatában!
Nagyon szeretném ha nagyobb lenne de mekem már csak ennyi marad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33740)
2007. 05. 04. péntek 10:42
Ezek a méret harcok..... müködjön és ne lankadjon ez a lényeg!!!
#1871   2007. 05. 04. péntek 10:42
X Törölt felhasználó (33740)
Ezek a méret harcok..... müködjön és ne lankadjon ez a lényeg!!!
#1870   2007. 04. 27. péntek 23:38
Gizdamen Gizdamen
es ezt mer ide kellett irni? grat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 19. csütörtök 18:35
Ezek szerint Afrikából is elérhető a GG...

"hát maga megbolondult, hát maga megbolondult,
hogy mindent kétszer mond, hogy mindent kétszer mond?"
#1869   2007. 04. 27. péntek 14:19
surdapapa surdapapa
apuci meginti a kikapós menecske kislányát! eplus2
#1868   2007. 04. 27. péntek 13:46
X Törölt felhasználó (29760)
#1867   2007. 04. 27. péntek 13:44
#1866   2007. 04. 27. péntek 13:43
#1865   2007. 04. 22. vasárnap 05:18
viktiko viktiko
hossŕba vagy keresztbe te örült????
#1864   2007. 04. 22. vasárnap 00:13
X Törölt felhasználó (48478)
KB:1kg40dkg síma bőrkötésben,2db pomponnal.Csont nélkűl. zavart2 heureka
#1863   2007. 04. 21. szombat 13:40
new1 new1
Ja háromtized+hattized, hülyének néz minket ez a gyerek boxer De lehet csak a vessző utáni adatok valósak mf1 nyes
#1862   2007. 04. 21. szombat 12:58
MmePrune MmePrune VIP Admin
értem, hogy miért írtad, de a G pontosban jobb helye van, átmásoltam oda
(Ez egy válasz horvatmi üzenetére (2007. 04. 21. szombat 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 12:52
Uraim a szeretet női nem zöménél a gyönyört a csikló és az egyre többet emlegetett "G" megfelelő izgatásával érhetjük el. A csikló a hüvelyen kívül helyezkedik el a húgycsőnyílás fölött. A "G" pont egy kis gyakorlással és a partnar segítségével könnyen megtalálható. A középső ujjunkat óvatosan bevezetjük a hüvelynyílásba és a húgyhólyag irányában a hüvely bejáratától 4-5 cm-re megtalálható. Az izgalmi állapot fokozódásával a hüvelyfal felületén egy kb borsó nagyságú "keményedő" kiemelkedés lesz tapasztalható. A hüvelyi orgazmust meg lehet és meg is kell tanulni a nőknek mivel az egy magasabb szintre emeli a gyönyörérzetet - legalábbis nálunk ez a tapasztalat. De a fent említettek egyikéhez sem szükséges a pénisz nagyságáról beszélni ahogy azt a fent leírtakból kiolvasható. A nagyon tág hüvely esetében is meg lehet találni a gyönyörhöz vezető utat csak figyelemmel kell lenni egymásra.
#1861   2007. 04. 21. szombat 12:52
horvatmi horvatmi
Uraim a szeretet női nem zöménél a gyönyört a csikló és az egyre többet emlegetett "G" megfelelő izgatásával érhetjük el. A csikló a hüvelyen kívül helyezkedik el a húgycsőnyílás fölött. A "G" pont egy kis gyakorlással és a partnar segítségével könnyen megtalálható. A középső ujjunkat óvatosan bevezetjük a hüvelynyílásba és a húgyhólyag irányában a hüvely bejáratától 4-5 cm-re megtalálható. Az izgalmi állapot fokozódásával a hüvelyfal felületén egy kb borsó nagyságú "keményedő" kiemelkedés lesz tapasztalható. A hüvelyi orgazmust meg lehet és meg is kell tanulni a nőknek mivel az egy magasabb szintre emeli a gyönyörérzetet - legalábbis nálunk ez a tapasztalat. De a fent említettek egyikéhez sem szükséges a pénisz nagyságáról beszélni ahogy azt a fent leírtakból kiolvasható. A nagyon tág hüvely esetében is meg lehet találni a gyönyörhöz vezető utat csak figyelemmel kell lenni egymásra.
#1860   2007. 04. 20. péntek 00:55
X Törölt felhasználó (53127)
Nem tudom nekem 15.5com hosszú de a vastagságát soha nem mértem de rájöttem hogy nem is az a lényeg hogy milyen hosszú vagy vastag hanem hogy használom.

... 135 136 137 138 139 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!