Szerintem a kettő között. 17 körül lehet az átlag.
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 22:02

Az átlag nincs 18, ez biztos, inkább olyan 15 cm környékén van
Nem tudom mennyi az átlag de ha nem tudja használni mind1 mekkora...
elő kellene venni az alsós matematika könyvet mert a sok nagypofájú olyan sötét mint a vakond belsőzsebe nem mindegy hogy kerölet vagy átmérő!!!!!!
Életem legeslegelső "komoly" fiújának nagyobb és hosszabb faka volt, mint az összes többi fiúmnak. Mivel a "nagyfarkúval" két és fél évig voltam együtt, még néha most is hiányzik, pedig a mostani barátomé sem kicsi... :( Egyébként télleg nem a méret a lényeg, lehet valakinek nagy farka, ha nem tudja használni... De "Ő" nagyon tudta...
nekem is nagyjából 14-15/4,5-5-ös szerintetek az kicsi?
6cm átmérőben egyáltalán nem átlag sztem. az már a ló kategória...
érdekes, velem nagyjából fordítva történt - többé-kevésbé egyre nagyobb farkú párt fogtam ki, teljesen véletlenül. mondjuk nem mértem, de nem extrém, síkosan igen kellemes a mostani és nem hiányoznak a korábbiak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 01:39

Törölt felhasználó (39340)

Életem legeslegelső "komoly" fiújának nagyobb és hosszabb faka volt, mint az összes többi fiúmnak. Mivel a "nagyfarkúval" két és fél évig voltam együtt, még néha most is hiányzik, pedig a mostani barátomé sem kicsi... :( Egyébként télleg nem a méret a lényeg, lehet valakinek nagy farka, ha nem tudja használni... De "Ő" nagyon tudta...
5-6 centi?! Csak mondom, h egy átlagos óvszernek 5 centi a névleges átmérője... ergó az már a nagyon vastag kategória... inkább kábé 3 cm az átlagvastagság
ez itt kb. 5 centi: .------------------------------.
ez meg 3: .------------------.
(mérjétek le, télleg annyi xD)
Szóval nem hiszem, h 5 centi vastag farkatok lenne...
nekm elég ha 18-2ocm
Azt írod, hogy nagyfarkú pasid is volt. Sztem az 5 cm vastag nem nagy. Nem is kicsi, de nekem megvan.
Igaz a hossza a nagy átlagban van, de ezek szerint vastagabb. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 01:24
Igaz a hossza a nagy átlagban van, de ezek szerint vastagabb. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)

ez itt kb. 5 centi: .------------------------------.
Az enyém kicsi és puha... hogy ne fájjon! De legalább hamar elmegy... weheheheheee
15 cm
Hát akkor elhiszem neked... am nem szokásom lemérni egy farkat. A méret sokkal kevésbé lényesges, mint az, h ki menniyre tudja használni. És egy kérdés a lányoknak: Mi a jobb, ha egy farok rövidebb, viszont jó vastag, vagy inkább a hosszú de nem olyan vastag...? (Azt nem ér beírni, h hosszú és vastag :P)
névleges átmérő... nekem van körsablonom,mivel mérnök leszek,azon vannak különböző átmérőjű lyukak. a farkam a 45mm-esbe befér. az 52mm névleges átmérőjű koton meg szorít...
ez valami olyasmi lehet ez a névleges átmérő, amire még épp fel tudod erőltetni... amúgy meg nem árt ha szorít,mi lenne ha bennmaradna és nem rajtam???

szerintem meg amúgy a farok vastagságát nem átmérőre hanem kerületre kell mérni mert lehet h van ahol vastagabb vékonyab stb a kerület szerintem jobb meg könnyebben mérhető az átmérőt pontosan csak tűvel lehet mérni..:S az me gnem ér annyit h tudjam.. szóval kerület nekem aszthiszem hogy 12 centiméteres és 17,5 hosszú az nem átlag alatti nem?
Erre mondják, hogy: Vékony hosszú - nőnek bosszú; rövid tömör - női gyönyör
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 13:59

Hát akkor elhiszem neked... am nem szokásom lemérni egy farkat. A méret sokkal kevésbé lényesges, mint az, h ki menniyre tudja használni. És egy kérdés a lányoknak: Mi a jobb, ha egy farok rövidebb, viszont jó vastag, vagy inkább a hosszú de nem olyan vastag...? (Azt nem ér beírni, h hosszú és vastag :P)
Nekem 20cm/5cm. De a csajoknak tényleg a vastagság a lényeg, nem pedig a hossz..
13cm-es diaméter?!
hát, ha van barátnőd, akkor neki egy CD-t is lazán feltolhatsz, szembe, mert az csak 12cm...
hát, ha van barátnőd, akkor neki egy CD-t is lazán feltolhatsz, szembe, mert az csak 12cm...
Biztos keveri az átmérő és a kerület fogalmát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 22:59
Törölt felhasználó (24620)

13cm-es diaméter?!