Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4419   2021. 06. 25. péntek 18:15
youngguy21 youngguy21
" Kellemetlen tud lenni, amikor válaszban megkapod,hogy bocsi neked túl nagy van."

Én nem sértődnék meg, ha egyszer egy (szóló) nő (vagy éppen egy pár) ezt írná nekem... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 23. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4554672)
2021. 06. 23. szerda 13:10
szerintem meg lehet, hogy a nagyot esztétikailag szebbnek gondolják, vagy az a menő, de sokan nem bírnak nagy farokkal dugni. Sajnos én ezt tapasztaltam. Kellemetlen tud lenni, amikor válaszban megkapod,hogy bocsi neked túl nagy van
#4418   2021. 06. 25. péntek 18:11
youngguy21 youngguy21
Azt megkérdezhetném, hogy számodra mekkora (hány cm átmérőjű) optimális vastagság párosulna ehhez a 16-17 cm-es hosszúsághoz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2021. 06. 20. vasárnap 09:31
A nagy azért két méret is lehet, mert a vastagot is lehet nagynak nevezni, nálunk pl tudom hogy 20cm már lehetetlen lenne, de egy 16 17 cm jó vastaggal megnézném a párom arcát mikor bele ül.
#4417   2021. 06. 25. péntek 17:54
X Törölt felhasználó (4460012)
Szerintem alapvetés, hogy mindenki megválaszthatja, milyen emberrel akar együtt lenni. Neked jobb lenne, ha a hirdető megkérdezné, mekkora a farkad, és miután megírtad, azt mondaná, neki az kicsi?
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2021. 06. 25. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 25. péntek 16:44
Itt nem azzal van baj, hogy ez nem az átlag nő vagy pár, aki itt van. Csak azért mégis rossz érzés egy normál méretű férfinak minden adatlapon azt olvasni, hogy nagy méretűt keresek/keresünk.. közben meg az összes ilyen adatlap kamu, de mégis hat az emberre, ha egymás után olvassa minden adatlapon.
#4416   2021. 06. 25. péntek 16:44
kiskoko34 kiskoko34
Itt nem azzal van baj, hogy ez nem az átlag nő vagy pár, aki itt van. Csak azért mégis rossz érzés egy normál méretű férfinak minden adatlapon azt olvasni, hogy nagy méretűt keresek/keresünk.. közben meg az összes ilyen adatlap kamu, de mégis hat az emberre, ha egymás után olvassa minden adatlapon.
(Ez egy válasz Vallak95 üzenetére (2021. 06. 19. szombat 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 19. szombat 02:01
A tarskeresőből kiindulva nem ez látszik, hogy sokan nem szeretik a nagy méretet, mert a nők /párok többsége nagy mérettel rendelkező férfit keres. A másik meg, hogy a fiatal lányok általában kibeszélik ezeket és nem a kisebb méretű péniszekre kíváncsiak. A férfiak nem maguktól aggódnak a méretük miatt hanem valami kiváltja ezt, valami oka van, nem azt tapasztalják hogy nincs jelentősége amikor 20+os férfiakat keresnek itt goldengaten is.
#4415   2021. 06. 25. péntek 10:38
Roughactive Roughactive
Elégedett mérettel rendelkezem ha nem elég, ott a nyelvem, az ujjaim. 16 17 cm
#4414   2021. 06. 23. szerda 13:10
X Törölt felhasználó (4554672)
szerintem meg lehet, hogy a nagyot esztétikailag szebbnek gondolják, vagy az a menő, de sokan nem bírnak nagy farokkal dugni. Sajnos én ezt tapasztaltam. Kellemetlen tud lenni, amikor válaszban megkapod,hogy bocsi neked túl nagy van
(Ez egy válasz Vallak95 üzenetére (2021. 06. 19. szombat 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
A tarskeresőből kiindulva nem ez látszik, hogy sokan nem szeretik a nagy méretet, mert a nők /párok többsége nagy mérettel rendelkező férfit keres. A másik meg, hogy a fiatal lányok általában kibeszélik ezeket és nem a kisebb méretű péniszekre kíváncsiak. A férfiak nem maguktól aggódnak a méretük miatt hanem valami kiváltja ezt, valami oka van, nem azt tapasztalják hogy nincs jelentősége amikor 20+os férfiakat keresnek itt goldengaten is.
#4413   2021. 06. 22. kedd 16:16
X Törölt felhasználó (4521202)
Nem minden a számokról szól.

Nézzünk néhány adatot:

Az átlagos péniszméret erekció közben 12,7 és 15,24 cm közé esik.

Az ernyedt férfiasság átlagos mérete 7,62 cm és 8,89 cm körüli.

Sokak szerint a pénisz a legfontosabb része a testnek, ami a legtöbb férfi szexuális problémájának az alapja. Az azonban, hogy a pénisz mérete az egyetlen, ami a szexben számít, valójában a legnagyobb tévhit.

Minden pénisz egyedi, mint ahogy minden egyéb testrészünk is, és mindegyik forma teljesen rendben van. Lehet hosszabb vagy kisebb, egyenes vagy görbe, vastagabb vagy vékonyabb – megannyi forma, mint ahogy a női nemi szerv is különböző mindenkinél. Mivel nagyon sokféle lehet az alakja, vastagsága és mérete, így sokszor aggódhatnak a férfiak, hogy vajon megfelelő-e az övék, emiatt sokszor összemérik egymásét smile

A szexuális elégedettség nem a pénisz méretén, az állóképességen, vagy a G-pont elhelyezkedésén múlik, sokkal inkább a saját és partnerünk vágyainak a megismeréséről és feltárásáról szól. A legfontosabb dolog, hogy feltárjuk azokat a területeket, amelyek a partnerünknek örömet okoznak, és soha ne váljunk zsarnokokká, mert az a legtökéletesebb együttlétet is tönkreteheti.

A méret egy adottság, dolog...., de tudnod kell, hogyan kell használni. Nagyon sok rosszul használt farok van a világban, és mindegy hogy ez mekkora is.
#4412   2021. 06. 22. kedd 16:09
X Törölt felhasználó (4521202)
circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2021. 06. 20. vasárnap 09:31
A nagy azért két méret is lehet, mert a vastagot is lehet nagynak nevezni, nálunk pl tudom hogy 20cm már lehetetlen lenne, de egy 16 17 cm jó vastaggal megnézném a párom arcát mikor bele ül.
#4411   2021. 06. 21. hétfő 08:51
Krumplisteszta Krumplisteszta
Igen, láttam. Csak leirtam, hogy mi is hasonlot tapasztaltunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4565682)
2021. 06. 20. vasárnap 20:50
szerintem is ez a normális , egy előző kommentre reagáltam.
#4410   2021. 06. 20. vasárnap 20:50
X Törölt felhasználó (4565682)
szerintem is ez a normális , egy előző kommentre reagáltam.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 20. vasárnap 19:18
Szerintem ez teljesen normális. Minek keresnének mégegy olyat, ami van otthon? Az igazán nagy farok inkább esztétikai élményt nyujt egyébként ahogy észrevettük. Az ideális az inkább vastagabb mint a megszokott, de nem sokkal hosszabb, hogy egészen be lehessen tolni es a tove simogassa a csiklot. Persze biztosan van feneketlen bdsm kedvelo punci is, aki szereti ha karoba huzzák, de szerintem nem ez az átlag.
#4409   2021. 06. 20. vasárnap 19:18
Krumplisteszta Krumplisteszta
Szerintem ez teljesen normális. Minek keresnének mégegy olyat, ami van otthon? Az igazán nagy farok inkább esztétikai élményt nyujt egyébként ahogy észrevettük. Az ideális az inkább vastagabb mint a megszokott, de nem sokkal hosszabb, hogy egészen be lehessen tolni es a tove simogassa a csiklot. Persze biztosan van feneketlen bdsm kedvelo punci is, aki szereti ha karoba huzzák, de szerintem nem ez az átlag.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4565682)
2021. 06. 20. vasárnap 17:54
A tarskeresot megnezzuk tobbsegeben parok keresnek nagyon ritkan ferfi partnert. Persze ilyenkor meretesebb partnert akarnak talalni. Mert kulonkegessegre vagynak.
Nagy meret a husisabb holgyemenyeknek jo mivel a haj elvesz par cm a partner himbilimbijebol. Szerintem egyebkent a hossz annyira nem lenyeg nekem pl volt mar hogy hatrany volt. Igaz en az aprobb holgyeket szeretem. A vastag normal meretert viszont oda vannak. Gondolom embere valogatja.
Ne porogj ezen
#4408   2021. 06. 20. vasárnap 17:54
X Törölt felhasználó (4565682)
A tarskeresot megnezzuk tobbsegeben parok keresnek nagyon ritkan ferfi partnert. Persze ilyenkor meretesebb partnert akarnak talalni. Mert kulonkegessegre vagynak.
Nagy meret a husisabb holgyemenyeknek jo mivel a haj elvesz par cm a partner himbilimbijebol. Szerintem egyebkent a hossz annyira nem lenyeg nekem pl volt mar hogy hatrany volt. Igaz en az aprobb holgyeket szeretem. A vastag normal meretert viszont oda vannak. Gondolom embere valogatja.
Ne porogj ezen
#4407   2021. 06. 20. vasárnap 11:56
X Törölt felhasználó (4460012)
A társkeresőben nem szerepel a "hétköznapi" nők többsége.
#4406   2021. 06. 20. vasárnap 09:31
X Törölt felhasználó (856058)
#4405   2021. 06. 19. szombat 02:01
Vallak95 Vallak95
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2021. 06. 19. szombat 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 19. szombat 00:13
Sokan nem kedveljük az átlagosnál hosszabb méretet többek között én sem kedvelem. Azért nem jó mert fájdalmas kellemetlen mert túl hosszú és mert nagyon nyomja méhszájam. Tanulmányok bizonyították és én is tanúsítom hogy az Európai fehérbőrű nők átlagos hüvelyének hossza 15 cm hosszú amely a behatoláskor hosszában is nyúlik akár 18 cm hosszan.Széltében is nyúlik nagyon szélesre hogy a kisbaba feje kiférjen rajta. Széltében jól tágítható hosszában viszont kellemetlen ha már a 20 cm határ közelében van. A kellemes hosszméret ami még nem fáj, ideális esetben 16 - 18 cm. Afrika közepén a női lakosság hosszabb belső hüvelyhosszal rendelkezik de nagy a méretbeli eltérés ott is. Csak egy kérdésem van ezzel kapcsolatban. Miért állandó és központi téma ez a férfiak körében? Egyfolytában ezzel a méret problémával vagytok elfoglalva. Véleményem szerint semmi nem jó ha nincs kölcsönös megértés, ha nincs kölcsönös rokonszenv ha nincs valami kölcsönös dolog amit kölcsönös vágynak hívnak. Lehet neked akkor hogy elszaladok ha meglátom de ha nincs meg a vonzódás és vagy nincs közös hullámhossz akkor nincs semmi. Nem a mérettáblázatokkal kellene foglalkozni hanem a szenvedélyekkel és az érzékiség felélesztésével. Egy érzéki férfi aki rendezetten jó külső és belső adottságokkal rendelkezik valamint aki szerény és szeretni való annak nem kell méricskélnie a saját alsó testrészét mert a nőknek cirógatásra van szükségük és nem arra, hogy elefánt bikákkal randevúzzanak
#4404   2021. 06. 19. szombat 00:13
Milfnew Milfnew VIP
Sokan nem kedveljük az átlagosnál hosszabb méretet többek között én sem kedvelem. Azért nem jó mert fájdalmas kellemetlen mert túl hosszú és mert nagyon nyomja méhszájam. Tanulmányok bizonyították és én is tanúsítom hogy az Európai fehérbőrű nők átlagos hüvelyének hossza 15 cm hosszú amely a behatoláskor hosszában is nyúlik akár 18 cm hosszan.Széltében is nyúlik nagyon szélesre hogy a kisbaba feje kiférjen rajta. Széltében jól tágítható hosszában viszont kellemetlen ha már a 20 cm határ közelében van. A kellemes hosszméret ami még nem fáj, ideális esetben 16 - 18 cm. Afrika közepén a női lakosság hosszabb belső hüvelyhosszal rendelkezik de nagy a méretbeli eltérés ott is. Csak egy kérdésem van ezzel kapcsolatban. Miért állandó és központi téma ez a férfiak körében? Egyfolytában ezzel a méret problémával vagytok elfoglalva. Véleményem szerint semmi nem jó ha nincs kölcsönös megértés, ha nincs kölcsönös rokonszenv ha nincs valami kölcsönös dolog amit kölcsönös vágynak hívnak. Lehet neked akkor hogy elszaladok ha meglátom de ha nincs meg a vonzódás és vagy nincs közös hullámhossz akkor nincs semmi. Nem a mérettáblázatokkal kellene foglalkozni hanem a szenvedélyekkel és az érzékiség felélesztésével. Egy érzéki férfi aki rendezetten jó külső és belső adottságokkal rendelkezik valamint aki szerény és szeretni való annak nem kell méricskélnie a saját alsó testrészét mert a nőknek cirógatásra van szükségük és nem arra, hogy elefánt bikákkal randevúzzanak
#4403   2021. 06. 19. szombat 00:10
Milfnew Milfnew VIP
Sokan nem kedveljük többek között én sem kedvelem. Fáj mert túl hosszú és mert nagyon nem kellemes ahogyan nyomja méhszájat. Tanulmányok bizonyították és én is tanúsítom hogy az Európai fehérbőrű nők átlagos hüvelyének hossza 15 cm hosszú amely a behatoláskor hosszában is nyúlik akár 18 cm hosszan.Széltében is nyúlik nagyon szélesre hogy a kisbaba feje kiférjen rajta. Széltében jól tágítható hosszában viszont kellemetlen ha már a 20 cm határ közelében van. A kellemes hosszméret ami még nem fáj, ideális esetben 16 - 18 cm. Afrika közepén a női lakosság hosszabb belső hüvelyhosszal rendelkezik de nagy a méretbeli eltérés ott is. Csak egy kérdésem van ezzel kapcsolatban. Miért állandó és központi téma ez a férfiak körében? Egyfolytában ezzel a méret problémával vagytok elfoglalva. Véleményem szerint semmi nem jó ha nincs kölcsönös megértés, ha nincs kölcsönös rokonszenv ha nincs valami kölcsönös dolog amit kölcsönös vágynak hívnak. Lehet neked akkor hogy elszaladok ha meglátom de ha nincs meg a vonzódás és vagy nincs közös hullámhossz akkor nincs semmi. Nem a mérettáblázatokkal kellene foglalkozni hanem a szenvedélyekkel és az érzékiség felélesztésével. Egy érzéki férfi aki rendezetten jó külső és belső adottságokkal rendelkezik valamint aki szerény és szeretni való annak nem kell méricskélnie a saját alsó testrészét mert a nőknek cirógatásra van szükségük és nem arra, hogy elefánt bikákkal randevúzzanak
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 18. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4273752)
2021. 06. 18. péntek 21:37
Sajnos 20cm fölött már nem igazán kedvelik a nők. Így kb 13-15 cm az átlag
#4402   2021. 06. 18. péntek 21:40
X Törölt felhasználó (4525942)
Kivan rakva lehet tippelni
#4401   2021. 06. 18. péntek 21:37
X Törölt felhasználó (4273752)
Sajnos 20cm fölött már nem igazán kedvelik a nők. Így kb 13-15 cm az átlag
#4400   2021. 06. 18. péntek 20:27
batormaszturbator batormaszturbator
13cm. Viszont elég vastag (vagy annak gondolom)

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!